Cecil8 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 δεν νομίζω πως φταίει η επαρχία. στην περίπτωση του φίλου πάνω που έχεις κάνει quote, έπαιξε ρόλο τα πολλά τεμάχια (10 μπλούζες αν δεν κάνω λάθος) στην δικιά σου μάλλον το ότι δεν είχε τιμολόγιο, και μπήκαν στην διαδικασία να ψάξουν την αξία. Αν και δεν έχω καταλάβει γιατί έχει μπει στην διαδικασία αυτή το τοπικό σου ταχυδρομείο και όχι το τελωνείο εξαρχής. Να σου ζητήσουν δηλ οι ίδιοι να στείλεις απόδειξη από paypal για να το εκτελωνίσουν. όταν το λάβεις, ενημέρωσε αν είναι εύκολο, αν είχε αναγράψει εξωτερικά την τιμή και τι περιέχει μέσα και πως τα είχε γράψει κτλ. Παρέλαβα κι ενημερώνω: Εξωτερικά αναγραφόμενη τιμή 100$ και 30$ μεταφορικα. Εσωτερικά τιποτα!! Ζητησαν το τιμολογιο και αναγκαστικά το πήγα... Το τιμολόγιο μου ηταν για 129$ + 35$ μεταφορικα... με την μετατροπή PayPal 116,96ευρώ. Στην τιμή αυτή μου επέβαλαν ΦΠΑ16% = 18,71 +Διαχείριση Δασμών = 2,29Ευρώ +Τέλη εκτελωνισμού = 12,00Ευρώ (8+4, οπως έλεγε το άρθρο στο http://techblog.gr/internet/eett-customs-greece-8773/ ) Συνολο 33,00Ευρώ τα οποία και πλήρωσα στο τοπικό ταχυδρομείο. Πρώτη και τελευταία απο Αμερική, δεν το ξανατολμάω! Δεν ήταν τοσα πολλα αλλα μόνο το αγχος ότι με "τσακώσαν"...φτάνει! Να τα βάλω μα τον πωλητή που δεν εσώκλεισε τιμολόγιο? Να τα βάλω με την γκαντεμια μου?? Anyway , τα έδωσα να ησυχάσω... ξινή μου βγήκε η τσαντούλα ...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
12mats Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 nike air max 2011 γεια σας θελω να αγορασω αυτο το παπουτσι απλα με προβληματιζει αυτο International Shipping Restrictions May Apply. ξερει καποιος τι παιζει με αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 10 νούμερο φοράς;Μόνο 10άρι έχει αυτό που έστειλες.Αν ναι τσίμπα το βγαίνει λίγο πάνω από 100€.Τα έχουμε πεί τόσες σελίδες.Ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να φας τελωνείο αλλά για ένα παπούτσι σπάνια.Πάντως για άλλο χρώμμα που υπάρχει σε όλα τα νούμερα δεν συμφέρει.130 ευρώ έχει στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
12mats Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 δεν θελω το πρασινο το μαυρο θελω.αυτα εδω εχουν 180 οχι 130 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.zakcret.gr/shop/product_info.php?manufacturers_id=55287&products_id=3948 Αλλα δεν έχει νούμερα και εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason88 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα παιδια! Ψαχνω για ενα casual παπουτσι και βρηκα αυτο εδω που μου αρεσει. http://www.myshoe.gr/%CE%91%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-Casual-New-York-Yankees-NY965-4_p-933684.aspx?Org=933683 Μπορει να μου πει καποιος αν υπαρχει στο ebay ή σε καποιο ξενο site με χαμηλοτερη τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω να πάρω 2 ζευγάρια adidas ClimaCool Ride - Men's να τα παραγγείλω απο eastbay η απευθείας απο τι adidas? Τιμή βγαίνει η ίδια αλλά να μην έχω πρόβλημα με τελωνείο απο που είναι καλύτερα να τα παραγγείλω? Ευχαριστώ! Σημ...Αν έχετε κάποιο άλλο καλό ζευγάρι προτείνετε μου να το δώ... Χρήση περπάτημα και γυμναστήριο πρόπέρσι είχα πάρει 2 asics gel nimbus και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dzeko7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μόλις μου ρθαν από eastbay τα ρούχα που παράγγειλα,αλλά εχω πρόβλημα τα 2 tshirt adidas τα πήρα xlarge και είναι τεράστια.Μπορώ να τα στείλω για αλλαγή μικρότερου νούμερου?Αν ναι με ποια οικονομική επιβάρυνση πόσο καιρό κάνουν να έρθουν και πώς γίνεται η διαδικασία?Οποιοσδήποτε έχει αλλάξει κάτι από eastbay ας ενημερώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 142$ total value 4 μπλούζες NIKΕ και ένα ζευγάρι All Star με το κλασσικό 3€ μόλις σήμερα ήρθαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 από asos.com έχει κανείς εμπειρία; από ότι βλέπω έχει δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα για standard delivery. και είναι και UK, οπότε δεν παίζει τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Εχμ, κανα site για γυναικείες μπότες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 από asos.com έχει κανείς εμπειρία; Να πληρώσεις σε λίρες συμφέρει πιο πολύ. Πολύ καλή εταιρία και καταπληκτικές τιμές.Αν έχεις λίγο υπομονή θα πετύχεις και καμιά έκπτωση 20% απο τις ήδη χαμηλές τιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Σε κουπόνι ή στις ήδη υπάρχουσες προσφορές σε είδη; Πάντως κάτι γυναικείες μπότες που κοίταζα, σε σχέση με το amazon US ήταν κανα 40 ευρώ πιο ακριβές στο asos. Αλλά το amazon από ότι είδα έστελνε μόνο με courier... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dzeko7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μόλις μου ρθαν από eastbay τα ρούχα που παράγγειλα,αλλά εχω πρόβλημα τα 2 tshirt adidas τα πήρα xlarge και είναι τεράστια.Μπορώ να τα στείλω για αλλαγή μικρότερου νούμερου?Αν ναι με ποια οικονομική επιβάρυνση πόσο καιρό κάνουν να έρθουν και πώς γίνεται η διαδικασία?Οποιοσδήποτε έχει αλλάξει κάτι από eastbay ας ενημερώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 @guido οι εκπτώσεις είναι ανάλογα το promo, συνήθως ισχύει για όλα τα προϊόντα Για amazon.com εκτός απο τα έξοδα μεταφορά να υπολογίζεις και το πιθανό τελωνείο, δεν ξέρω αν αξίζει δεν το έχω ψάξει καθόλου.Στο αγγλικό amazon όμως έχω πετύχει κάτι απίστευτα -70%, αν και έχει περιορισμένη ποικιλία μπορείς να βρεις διαμαντάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις