guido Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 το κόστος της DHL θα είναι το κόστος των μεταφορικών κτλ που θα σου βγάλει στο τέλος της παραγγελίας σου. το πρόβλημα είναι αν είναι από US όπου θα περάσει και τελωνείο, όπου εκεί πληρώνεις πέρα από το τελωνείο και κάποιο ποσό και στην εταιρία courier για να στο εκτελωνίσουν κτλ. κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papajim202 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 το κόστος της DHL θα είναι το κόστος των μεταφορικών κτλ που θα σου βγάλει στο τέλος της παραγγελίας σου. εφοσον μου λες οτι δεν θα εχω εξτρα κοστος με τελωνεια κτλπ οκ...προχωρω με την παραγγελια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 τσέκαρε και αυτά . http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1 edit: κάτι παίζει με το Link οπότε σου παραθέτω προηγούμενο μήνυμα μέλους σε αυτό το thread υγ: προχθες παρελαβα απο sportsdirect.com κοντα στα €650 παραγγελια (μαζι με φιλων). εδωσα £45 μεταφορικα (μεσα στο συνολικο κοστος) και σε 6 εργασιμες παρελαβα σπιτι απο DHL. επισης μολις εκανα την παραγγελια εσκασε mail με κωδικο δεματος και απο εδω --> http://www.packagetrackr.com/ ηξερα που ειναι! επισης επειδη το βρηκα προσφατα το συγκεκριμενο site, μολις υπεγραψε η μανα μου στο παιδι απο την μεταφορικη, το site εγραφε delivered... επαθα πλακα!!!! +οτι μου ελεγε on road (και καλα ειχε φυγει απο τα κεντρικα της αθηνας για σπιτι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papajim202 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 τσέκαρε και αυτά . http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1 edit: κάτι παίζει με το Link οπότε σου παραθέτω προηγούμενο μύνημα μέλους σε αυτό το thread ευχαριστω...φευγω για παραγγελια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 οκ, πες μας εντυπώσεις μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dzeko7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Βλεπω στο Sportsdirect.com οτι εχει ποδηλατα.ξερει κανεις αμα στελνει ελλαδα και με τι επιβαρυνση?κανενα καλο site για online παραγγελια ποδηλατων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dzeko7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Απο eastbay μπορεις να αγορασεις μεσω προπληρωμενης πιστωτικης καρτας(prepaid cards)?Ξερετε ποια τραπεζα εκδιδει προπληρωμενες πιστωτικες καρτες και ποια ειναι η καλυτερη,γιατι ενδιαφερομαι να αποκτησω για να κανω αγορες απο το internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 προσωπικά έχω συνδέσει την prepaid της Τράπεζα Κύπρου με το paypal και κάνω αγορές απτο eastbay μέσω paypal. αλλά λογικά αν θες μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και απευθείας ως visa. Όποτε χρειάστηκε αλλού που δεν είχε paypal, δεν είχα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dzeko7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Άλλη τράπεζα εκδίδει προπληρωμενες πιστωτικες καρτες?Γιατί στην κύπρου δεν έχω λογαριασμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Για να παραγγείλω τα Converse by John Varvatos Men's Pro Leather Ox ο κωδικός που λέει στο banner για 25% είναι ασφαλής? Να τον χρησιμοποιήσω? Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Άλλη τράπεζα εκδίδει προπληρωμενες πιστωτικες καρτες?Γιατί στην κύπρου δεν έχω λογαριασμό Και γω Κύπρου εχω, την prepaid! Δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό στην τράπεζα για να βγάλεις αυτήν την κάρτα! Μια αίτηση συμπληρωνεις με τα στοιχεία σου. Πήγαινε ρώτησε και θα σου πουν ακριβώς. Έχει και η τράπεζα Πειραιώς αν θυμάμαι καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Holyday Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Nix_ καλά θυμάσαι...η Πειραιώς έχει τη προπληρωμένη κάρτα Webuy αλλά για να την αποκτήσεις θα πρέπει πρώτα να ανοίξεις λογαριασμό στη τράπεζα. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2011 από Holyday Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cecil8 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά μια που το έχετε ψάξει αρκετά το θέμα όπως βλέπω, θα ήθελα τα φώτα σας... Στο Track & Confirm του USPS μου βγάζει Priority Mail International Parcels Customs Clearance August 30, 2011, 11:16 am GREECE International Parcels. Αξία 100$ (χωρίς τα μεταφορικά) .. Αγορά από ebay... Μένω επαρχία, να περιμένω , να πάρω τηλέφωνο τι να κανω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 κοιτάς με το ίδιο tracking code στο site του ΕΛΤΑ http://212.205.82.71/trackandtrace/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Εναλλακτικά και στο http://www.elta-courier.gr/trackit/ Για κάποιο αποτρόπαιο λόγο τα δύο site δεν είναι πανομοιότυπα και πολλές φορές δεν ενημερώνονται ταυτόχρονα, οπότε το καθένα βρίσκεται σε διαφορετικό στάδιο της παραγγελίας... Αυτή τη στιγμή πάντως και τα 2 site συμφωνούν ότι η τελευταία παραγγελία μου έκανε 1-2 μέρες να περάσει τον Ατλαντικό και από τις 4 του μήνα βρίσκεται μεταξύ ΕλΒενιζέλου και Ρουφ (χωρίς να έχει έρθει ακόμα χαρτί από το τοπικό ταχυδρομείο). Έλεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις