Προς το περιεχόμενο

Αγορά παπουτσιών μέσω internet και απορίες

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλά αυτό το eastbay έχει μεγαλύτερη ποικιλία και από το επίσημο Adidas store στην Θεσ/νίκη...

Από τιμές πάντως μερικά είναι όντως πολύ φτηνότερα, αλλά κάποια άλλα έχουν διαφορά μόλις 2-3€

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.shoe-shop.com/invt/sch350133p2&bklist=icat,6,shop,male,mens_fashion,mens_fashion_brand,male_f_goliath

αυτο το σαιτ το ξερει κανεις?

τοhttp://www1.schuh.co.uk/ ?

επισης αισθητη διαφορα στο http://www.sunglasses-shop.co.uk/clothingandaccessories/Goliath-Shoes/Goliath-Shoes-Gully-Tumbled-Black/13759.htm

any help? :)

Επεξ/σία από .teo.

πολυ καλο μαγαζι,πριν μια βδομαδα περιπου ηρθε κανονικοτατα μια παραγγελια που εκανα

Ερχονται με ΕΛΤΑ συστημενο ή σαν απλο πακετο; Σε ποσες ημερες παρελαβες τα παπουτσια (λογια γνησια ε;) και ποσο κοστιζουν τα εξοδα μεταφορας; Ειδα 6λιρες. Ισχυει;

θελω τη βοηθεια σας.αγορασα καποια ρουχα απο γνωστο γυναικειο σαιτ κ στο shipping εχει 2 επιλογες.standard international κ εξπρες μεσω ups.προφανως κ πατησα για στανταρντ αλλα τελικα μουτοστειλαν με ups πραγμα που σημαινει οτι επρεπε να πληρωσω πολλα στο τελωνειο.παλιοτερα μου το ειχαν στειλει κανονικα με ελτα.προσπαθω να βγαλω ακρη με μειλ αλλα μου λενε οτι δεν ειναι στο χερι τους ποια κουριερ θα διαλεξουν.για να μη μακρυγορω.υπαρχει καποιο σαιτ που μπορω να κανω report?

• Moderators
Στην φόρμα παραγγελίας τα στοιχεία σας τα γράψατε με λατινικούς χαρακτήρες?? greeklish?

Αν αναφερεσαι στο eastbay,ναι με λατινικους χαρακτηρες.

Γεια σας!μετα απο αρκετη σκεψη παρηγγειλα κατι απο το eastbay!H παραγγελια εγινε στισ 27/11 και στις 3/12 ελαβα ενα email που ελεγε οτι το δεμα μου επροκειτο να αποσταλει!ακομα δεν εχω λαβει κατι αλλα φυσικα ειμαι μεσα στο χρονικο περιθωριο των 30ημερων που μου εδωσαν!αυτο που με ανησυχει ειναι οτι κανοντας μια ερευνα στο forum ειδα οτι οι περισσοτεροι ειχαν παραλαβει τα πακετα τους σχετικα γρηγορα!πρεπει να ανησυχησω;Υπαρχει τροπος να γινει tracking η μπα;;;ευχαριστω!

• Moderators
Γεια σας!μετα απο αρκετη σκεψη παρηγγειλα κατι απο το eastbay!H παραγγελια εγινε στισ 27/11 και στις 3/12 ελαβα ενα email που ελεγε οτι το δεμα μου επροκειτο να αποσταλει!ακομα δεν εχω λαβει κατι αλλα φυσικα ειμαι μεσα στο χρονικο περιθωριο των 30ημερων που μου εδωσαν!αυτο που με ανησυχει ειναι οτι κανοντας μια ερευνα στο forum ειδα οτι οι περισσοτεροι ειχαν παραλαβει τα πακετα τους σχετικα γρηγορα!πρεπει να ανησυχησω;Υπαρχει τροπος να γινει tracking η μπα;;;ευχαριστω!

Oχι,μην ανησυχεις.3-4 εργασιμες μου πηρε και μενα για να μου στειλουν το πρωτο mail.Ριξε μια ματια στην αρχη του topic αναφερω αναλυτικα τις ημερομηνιες για την δικια μου παραγγελια.

Eτοιμάζομαι και γώ για αγορά απο το eastbay μάλλον ;) Ελπίζω μην χαθεί κανα δέμα λόγο εορτών και φόρτου εργασίας των ΕΛΤΑ

Μιας και το cleverpurchases φαινεται να ειναι της μοδας (εχει και διαφημιση στο facebook), τολμησα και εβαλα παραγγελια ενα ζευγαρι Airmax 97. Η τιμη τους ηταν 52 euro και φυσικα το ρισκαρω! Εχουνε περασει ηδη 8 (εργασιμες) μερες απο την παραγγελια, χοντρικα 2 βδομαδες... Αν τελικα παρω παπουτσια στα χερια μου θα σας ενημερωσω... Το θεμα του αυθεντικα η οχι δεν το συζηταω ακομα, ας ερθουν πρωτα με το καλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...