Προς το περιεχόμενο

Αγορά παπουτσιών μέσω internet και απορίες

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και γιατί δεν τα αγοράζεις από Ελλάδα με 49 € Νομίζω αυτά ψάχνεις

Αυτα αλλα μαυρο/γκρι:

Converse-All-Star-Core-OX_F0211A47.jpg

Ενταξει το θεμα δεν ειναι οτι δεν τα βρισκω αλλα κατα ποσο συμφερει.. Για να πεις οτι συμφερει να κανεις την αγορα , πρεπει να βρεις το παπουτσι που ψαχνεις στον ιντερνετ , 35+ ευρω πιο φτηνα απο οτι στα μαγαζια.. (αν υποθεσουμε οτι τα μεταφορικα κτλ θα βγουν 35+ ευρω επιπλεον...)

Ξεχνάς οτι στο eastbay μιλάμε για δολάρια και οχι για ευρώ. Άρα 78 δολάρια είναι περίπου 54 ευρώ και αν προσθέσεις και το 3ευρω του τελωνείου, σύνολο 57 ευρώ (στρογγυλά 60 ευρώ).

Ωπς BUSTED! :P

Eλεος πως δεν πηγε κατευθειαν εκει το μυαλο μου..

Ευχαριστω isay..

Επ'ευκαιρια μιας και δεν εχω κανει ξανα αγορα μεσω νετ , μπορω να πληρωσω με αντικαταβολη? Ή μονο Paypal/πιστωτικη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και γιατί δεν τα αγοράζεις από Ελλάδα με 49 € Νομίζω αυτά ψάχνεις

Πολύ καλή τιμή, αλλά πρώτον ο φίλος ψάχνει με την μαύρη ρίγα και δεύτερον είδα οτι έχει πολύ σπασμένα κομμάτια (εννοώ διαθεσιμότητα σε λίγα νούμερα παπουτσιού)

Επ'ευκαιρια μιας και δεν εχω κανει ξανα αγορα μεσω νετ , μπορω να πληρωσω με αντικαταβολη? Ή μονο Paypal/πιστωτικη?

Αντικαταβολή απίθανο.

Paypal ανάλογα με το μαγαζί.

Πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη σίγουρα μπορείς.

Πολύ καλή τιμή, αλλά πρώτον ο φίλος ψάχνει με την μαύρη ρίγα και δεύτερον είδα οτι έχει πολύ σπασμένα κομμάτια (εννοώ διαθεσιμότητα σε λίγα νούμερα παπουτσιού)

Αντικαταβολή απίθανο.

Paypal ανάλογα με το μαγαζί.

Πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη σίγουρα μπορείς.

Στη περιπτωση του eastbay ειναι ασφαλεστερη η πληρωμη με χρεωστικη προπληρωμενη η με Paypal??

παιδια θελω να αγορασω τα ποδοσφαιρικα παπουτσια Adidas σειρα F50 μοντελο F10 για Turf. επειδη στα eastbay και startfitness που ξερω, δεν υπαρχουν μπορει καποιος να προτινει εναλλακτικες εμπιστες λυσεις?

επιστροφή έχει κάνει κανείς στο eastbay;

ποσο κοστίζει να στείλω το δέμα με τα ΕΛΤΑ ;

και με τι το στέλνω ; πχ το eastbay το στέλνει με Priority Mail International . το αντίστοιχο των ελτα πιο είναι;

δεν έχω διαβάσει ακόμα τις λεπτομέρειες απο το site του eastbay για τα υπόλοιπα , αλλά υποθέτω αυτό που θα σου στείλουν πίσω δεν στο χρεώνουν μεταφορικά σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια θελω να αγορασω τα ποδοσφαιρικα παπουτσια Adidas σειρα F50 μοντελο F10 για Turf. επειδη στα eastbay και startfitness που ξερω, δεν υπαρχουν μπορει καποιος να προτινει εναλλακτικες εμπιστες λυσεις?

Για αθλητικά δές εδώ είναι πάρα πολύ καλό ηλεκτρονικό κατάστημα ίσως τα βρείς B)

http://www.prodirectsoccer.com/

Επεξ/σία από soso75

Για αθλητικά δές εδώ είναι πάρα πολύ καλό ηλεκτρονικό κατάστημα ίσως τα βρείς B)

http://www.prodirectsoccer.com/

ευχαριστω αλλα απο οτι βλεπω γενικοτερα η διαφορα τιμης στο συγκεκριμενο παπουτσι ειναι γυρω στα 10 ευρω χωρις τα μεταφορικα. οποτε αν βαλεις κ τα μεταφορικα δεν συμφερει ουτε για αστειο.

παιδιά να είστε καλά με βοηθήσατε με το eastbay να βγώ απο το δίλημμα απο που να αγοράσω παπούτσια. Έκανα παραγγελία 350$ :D

Να προσθέσω και εγώ με την σειρά μου ένα κατάστημα που ίσως δεν ξέρουν αρκετοί, είναι το επίσημο κατάστημα Hilfiger, http://usa.tommy.com .

Έχω ψωνίσει απο εκεί 2 φορές (την δεύτερη ακόμα τα περιμένω γιατί τα παρήγγειλα μόλις προχθές) αλλα τα προιόντα είναι καταπληκτικά και σε φανταστικές τιμές. Αφήστε δε οτι ανα καιρούς κάνουν σημαντικές εκπτώσεις. Π.χ. απο χτές και για 2 μέρες ακόμα έχουν τα polo μπλουζάκια 35$ δηλαδή περίπου 24 ευρώ το ένα! Έχει περίπου 25 ευρώ μεταφορικά οπότε αξίζει να πάρεις μπόλικα πράγματα μαζί. Εμένα η πρώτη παραγγελία άργησε να έρθει (έκανε 40 μέρες) αλλα ήρθε με ΕΛΤΑ και δεν είχα πληρώσει τίποτα παραπάνω.

Να συμπληρώσω οτι έχουν Classic Tommy Knit Polo σε τιμή 29,90$ δηλαδή 20€. Σε τέτοιες τιμές ούτε τα μαιμού δεν παίρνεις

η παραγγελια απο easτbay σου ηρθε? περασε τελωνειο? πληρωσες το κλασικο 3ευρω?

την έκανα χθές, σήμερα ήρθε ενα email για verification. Μάλλον θα περιμένω αρκετά γιατί είμαι Κρήτη.

παιδιά να είστε καλά με βοηθήσατε με το eastbay να βγώ απο το δίλημμα απο που να αγοράσω παπούτσια. Έκανα παραγγελία 350$ :D

Να προσθέσω και εγώ με την σειρά μου ένα κατάστημα που ίσως δεν ξέρουν αρκετοί, είναι το επίσημο κατάστημα Hilfiger, http://usa.tommy.com .

Έχω ψωνίσει απο εκεί 2 φορές (την δεύτερη ακόμα τα περιμένω γιατί τα παρήγγειλα μόλις προχθές) αλλα τα προιόντα είναι καταπληκτικά και σε φανταστικές τιμές. Αφήστε δε οτι ανα καιρούς κάνουν σημαντικές εκπτώσεις. Π.χ. απο χτές και για 2 μέρες ακόμα έχουν τα polo μπλουζάκια 35$ δηλαδή περίπου 24 ευρώ το ένα! Έχει περίπου 25 ευρώ μεταφορικά οπότε αξίζει να πάρεις μπόλικα πράγματα μαζί. Εμένα η πρώτη παραγγελία άργησε να έρθει (έκανε 40 μέρες) αλλα ήρθε με ΕΛΤΑ και δεν είχα πληρώσει τίποτα παραπάνω.

Στο site της tommy γράφει οτι έρχονται με DHL. Δεν ισχύει αυτό?

λοιπον ο πατερας μου εχει μια πιστωτικη στο ονομα του και μενει σε χωριο, εγω μπορω να δηλωσω τα στοιχεια του αλλα να βαλω διαφορετικη πολη γτ μενει σε χωριο και δεν εχει οδους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...