Προς το περιεχόμενο

Metal Concerts: Πρόγραμματα και σχόλια συναυλιών

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά οι Blind θα παίξουν στο Silo του Πειραιά!!!

• Απαντ. 303
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πριν από λίγο γύρισα από την συναυλία των Blind Guardian στο Silo.

Καταρχάς η συναυλία άρχισε κατά τις 8:35 και τελείωσε στις 22:50.

Σαν υλικό-τραγούδια η συναυλία ήταν πολύ καλή. Παίχτηκαν τραγούδια όπως το The Last Candle, ενώ δεν έλειψαν από το playlist τα Mirror-Mirror, Imaginations from the Other Side, Majesty, Time Stands Still (At the Iron Hill), Nightfall, Lost in the Twilight Hall, The Bard Song, Bright Eyes, Valhalla κα.

Αυτό που με χάλασε πολύ ήταν ο χώρος. Είναι ακατάλληλος για συναυλίες metal. Μία σκηνή που μπροστά της έχει δύο κολώνες, οι οποίες κρύβουν σε πολλούς θεατές την "πανύψηλη" σκηνή των 10 εκατοστών!!!

Από αυτή την συναυλία θα μου μείνει στο μυαλό τα πολύ καλά φωτιστικά εφφέ και η ένταση των ντραμς (λίγο παραπάνω από την κλασική αίσθηση του μπάσου στην κοιλιά). Ενώ για άλλη μία φορά παραλίγο να σηκωθεί η οροφή από τα πολύ καλά Valhalla φωνητικά μας!

Πληροφοριακά στην συναυλία υπήρχε και μία, τουλάχιστον κάμερα, αλλά δεν νομίζω να βγει κάτι στο επόμενο DVD τους. Ενώ τελικά δεν υπήρχε support ή guest...

Μακάρι να είμαστε καλά και να πάμε και την επόμενη φορά.

Άντε, πάω να ξεκουράσω τα δικά μου Bright Eyes....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

as elpisoume pws oxi Sacrificer.....lol

pera apo tin plaka den nomizw oti yparxei kamia pithanotita na erthei o manson stin ellada...POTE....tetiou eidous onomata zitane yperfysika gia ta ellinika dedomena xrimata me apotelesma kanenas diorganwtis na min dextei na tous klisei...twra katse na doume ti tha kanei i didi me to rockwave, poso dld tha "anevei" to epipedo apo plevras diorganwsis kai vlepoume....

(me ta xrimata den enow aparetita to posa tha valei stin tsepoula tou o manson kai to synafi tou alla kai to ti apaitiseis tha exei gia to show tou...xoros, skinika, klp klp)

Δημοσ.

O MANSON me tipota dystyxws den erxetai Ellada...

oi logoi einai polloi kai apo kathe plevra...

oxi mono tha zitouse polla gia na erthei kai pou den einai o kyrios logos, alla kyriws giati oi pwliseis tou se sxesi me alles evrwpaikes xwres(aystria,germania,aglia,italia,polonia tis opoies episkeptetai kai kathe fora) einai poly mikroteres stin ellada...

Opote den kanei kai ton kopo...

655.jpg

Par'ola afta twra pou eimai aglia tha kanw ton "kopo" na paw na ton dw kai na dw an to show toy aksizei toso....(thelw na pistevw ws opados tou 5 xronia twra...)

afta...

Δημοσ.

Παιδιά άκουσα πως έχει γίνει σάλος (ΚΑΙ ΚΑΛΑ) με ένα σατανιστικό (ΚΑΙ ΚΑΛΑ) συγκρότημα που θα έρθει στην Ελλάδα. Ποιοί είναι αυτοί οι μικροί σατανούληδες που θα διαταράξουν (ΚΑΙ ΚΑΛΑ) την ησυχία του ελληνικού λαού καθώς και των ποιοτικών (ΚΑΙ ΚΑΛΑ) δελτίων ειδήσεων τύπου Ευαγγελάτου?

Οι Satyricon?

Δημοσ.

Afto to akouse i mana mou stis eidiseis kai otan tis anefera tous satyricon mou eipe pws gia aftous elegan..Na sou pw tin alitheia den to thewrw kai aksiopisti pigi giati i mana mou den kserei xristo agglika opote kai tdsapdmpasd na tis elega to idio tha tis fenotan...alla apo tin alli to satyricon einai xaraktiristiko onoma logo tis ellinikis tou katagwgis...isws elegan gia aftous...opote o "dimosiografos" pou ekane to "reportaz" den iksere ti tou ginotan...klasika....

isws legan kai gia tous marduk? isws isws isws...plaka exoun pantws afta....ta apolamvanw idietaira...opws tote me to forest....xaxa

Δημοσ.

Θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να παραμείνετε στα "Προγράμματα και σχόλια συναυλιών", όπως λέει και ο τίτλος του topic; :)

Αν θέλετε να κουβεντιάσετε οτιδήποτε άλλο, κάντε ένα νέο topic να τα πούμε εκεί.

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Pit Report: Sickening Horror, Misery Index, Nile.

Date: 28/11/2003

Place: Αν Club

Μετά από ατέλειωτα massage στον διαλυμένο μου σβέρκο (η χρησιμότητα της μάνας) και πολύ πολύ προσοχή να μην αγγίξει ούτε φτερό τα μελανιασμένα πλευρά μου, σας χαιρετώ όσο πιο εύηχα μπορώ από ένα κλειστό λαρύγγι.

Η συναυλία ξεκίνησε σχετικά ανώμαλα με "ειρηνικές" διαθέσεις. Οι Έλληνες Sickening Horror έπαιξαν μερικά δικά τους κομμάτια τα οποία μας έβαλαν επιτυχώς στο κλίμα αφού πραγματικά το συγκρότημα έπαιξε πάρα πολύ καλά. Το γεγονός πως ήταν καλά προβαρισμένοι φάνηκε όταν ξεκίνησαν να παίζουν την διασκευή του Spirit Crusher από τους Death. Το κοινό φυσικά δεν έμεινε αμέτοχο κ έσπασε ότι έσπαγε. Η επόμενη διασκευή, πάλι από Death, ήταν το Scavenger Of Human Sorrow, το οποίο αν και δεν αναζωπύρωσε, διατήρησε τουλάχιστον την υπάρχουσα βιαιότητα. Οι σκοποί του συγκροτήματος αμέσως έγιναν σαφείς με το επόμενο κομμάτι. "Ελπίζουμε να έχετε κρατήσει δυνάμεις, αυτό είναι διασκευή Morbid Angel..." και ξεκίνησαν οι πρώτες νότες του Dominate. Ξύλο. Πολύ ξύλο.

Δεύτεροι εμφανίστηκαν οι Αμερικανοί (αν δεν απατώμαι) Misery Index. Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Αμυδρές εικόνες του τι γινόταν μου έρχονται στο μυαλό όταν κοιτάζω την τεράστια μελανιά που ξεκινάει από την λεκάνη μου και φτάνει 10 πόντους χαμηλότερα από τον ώμο μου. Απίστευτη βία, απίστευτη καφρίλα, και πολύ πολύ ΠΟΛΥ ξύλο, τόσο που δεν έχω φάει σε καμία άλλη συναυλία. Όποιος έχει ακούσει κάποιον από τους 2 δίσκους τους μπορεί να φανταστεί (μόνο να φανταστεί) τι σκηνές διαδραματίζονταν στο μικροσκοπικό pit του Aν.

Και έφτασε επιτέλους η στιγμή που ο Carl Sanders ανέβηκε στην σκηνή. Με ένα χέρι σαν 4 δικά μου και μια φάτσα που απόπνεε τρυφερότητα και διάθεση για ένα φλυτζάνι τσάι...ξεκίνησε να παίζει παρέα με τους υπόλοιπους Nile.

Δεν θα προσπαθήσω να σας περιγράψω τι έκανε με τις μπαγκέτες του ο drummer.

Δεν θα προσπαθήσω ποτέ να μιμηθώ την φωνή του 2ου κιθαρίστα (κάπου τον έχει πάρει το μάτι μου σε CD Malevolent Creation).

Οι τύποι έπαιξαν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τεχνικά, απίστευτα δεμένα, απίστευτα πορωτικά, σαν επαγγελματίες που γουστάρουν τη δουλειά τους. Στο μυαλό μου έχω ακόμα τον Carl να έχει μπει ανάμεσα στο πλήθος με το μπάσσο του, ενώ ο 2ος κιθαρίστας με το ένα μάτι κλειστό και το άλλο να γυαλίζει έδενε τα απίστευτα gore φωνητικά του με τα τρελά solo. Και τα drums να μας θερίζουν το στομάχι.

HIGHLIGHTS:

1) Και όμως, ήμουν εκεί με την κοπέλα μου.

2) Οι τόνοι νερό που έχυνε επάνω μας το συγκρότημα και οι φιλεύσπλαχνοι γνωστοί.

3) Οι τόνοι νερό που ρούφηξα για να αποφύγω την αφυδάτωση (έχοντας πιει και από το μπουκάλι που μου έδωσε ο Sanders, ελπίζω να μην έχει σύφιλη)

4) Η πνευμονία που σίγουρα άρπαξα.

5) Η φοβερή hand-made μπλούζα μου που μπροστά είχε μια τεράστια καρδιά που έγραφε Nile και γύρω άλλες μικρότερες, και πίσω την φοβερή ατάκα του Varg Vikerness πριν δραπετεύσει "Μάνα θα το σκάσω".

6) Η απίστευτη ατάκα ενός μεταλλά την ώρα που έπαιζε το Black Seeds Of Vengeance: "Ρε μαλάκα, μήπως έχεις σποράκια?"

Αναμένουμε τους Hate Eternal...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...