Προς το περιεχόμενο

Metal Concerts: Πρόγραμματα και σχόλια συναυλιών

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ορίστε και η επίσημη ανακοίνωση από την σελίδα της http://www.omicronmusic.gr . Δε θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά αλλά με αναγκάζουν... :twisted: :evil: :evil: :twisted:

>- 7/7/2004 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ OMICRON MUSIC, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ATHENS OPEN AIR FEST 
H OMICRON MUSIC ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ATHENS OPEN AIR FEST ΓΙΑ ΤΟΥς ΕΞΗς ΛΟΓΟΥς, 
1ο ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕς ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ FESTIVAL (KATI ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ) ΔΕΝ ΜΑς ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. 
2ο ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΔΟΣΗς ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΗς ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗς ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟΥς ΑΞΙΖΕΙ. 
3ο ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΧΑΜΕ. 
4ο ΕΠΙΒΑΡΥΝΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ. 
Ως ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗς ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ. 
ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΘΕΛΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ. 
ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ. 
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥς ΣΑς ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ.  

• Απαντ. 303
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για τα άτομα που πήγαν την πρώτη μέρα για να δουν τα αγαπημένα τους συγκροτήματα και στο τέλος πήραν τα @ρχίδι@ τους δεν λένε τίποτα! Νομίζουν πως με ένα "εμείς φταίγαμε" κανουν κατι;!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λεφτά θέλατε ε...? :lol:

Το ticket house κάτι ανέφερε για φήμες περί Βραζιλίας...

Πήγα στο σπίτι του υπεύθυνου... άδειο...

Σήμερα που με επίσημη ανακοίνωση στο site θα άρχιζε η επιστροφή από τα Metropolis, πήρα στου Χαλανδρίου που αναφερόταν ονομαστικά στην ανακοίνωση...

"Ναι και εμείς από πελάτες το μάθαμε ότι επιστρέφουμε εισιτήρια... Εμείς που δεν το ξέραμε δεν πειράζει έτσι? Δεν μας έχουν πει τίποτα, και δεν μας έχουν στείλει ούτε ευρώ για επιστροφή..."

The law!

Δημοσ.

NEWS UPDATE:

21/7/2004 ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ATHENS OPEN AIR.

19.07.2004 ΣΕ ΠΑΤΡΑ, ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ TICKET SHOP

21.07.2004 ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ TICKET HOUSE Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ SIRENS RECORDS (ΝΙΚΗΤΑΡΑ 12 - ΑΘΗΝΑ)

21.07.2004 TICKET HOUSE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

22.07.2004 METROPOLIS ΑΘΗΝΑΣ, ΠΕΙΡΑΙΑ, ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

23.07.2004 ROCK STAR

Όλα αυτά στο site της OmicronMusic

Ήμουν στο κέντρο την Δευτέρα 26/7 και φυσικά λεφτά δεν είδα

Τελικά έχουν πολύ θράσος :evil: :evil: :evil:

Ξέρει κανείς τα φυσικά πρόσωπα για να λάβουμε τα μέτρα μας;

Δημοσ.

Good news... Στο Sirens Records στα Εξάρχεια οι επιστροφές γίνονται κανονικά.

Better news...

SUFFOCATION, INCANTATION, EVADE 14 Oct.

GRAVE DIGGER 17 Oct.

OBITUARY, MORTIIS, SUSPERIA 24 Oct.

DISSECTION 12 Nov.

+Έντονες φήμες για Mayhem.

Δημοσ.

Εμένα κάτι πήρε το αυτί μου για Iron Maiden μέσα στον Οκτώβρη. Πέρσι στην διπλή περιοδεία τους άφησαν 4-5 προοσιμούς εκτός προγράμματος (μεταξύ αυτών και η Ελλάδα) και θέλουν να επανορθώσουν. Βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο απλά υπάρχει η φήμη και ξέρετε όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Δημοσ.

Έχω ανοίξει ένα θέμα για την-ίσως- μεγαλύτερη hard rock συναυλία στην Θεσσαλονίκη. Τα συγκροτήματα που θα έρθουν είναι οι BONFIRE και οι TYKETTO. Ρίξτε μιά ματιά. Μπορεί να σας ενδιαφέρει!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...