Προς το περιεχόμενο

Metal Concerts: Πρόγραμματα και σχόλια συναυλιών

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ πάντως περιμένω σαν τρελλός να δώ 2η φορά στη ζωή μου, 2 από τα καλύτερά μου συγκροτήμτα στο ΘΕΪΚΟ open air:

SENTENCED, KATATONIA :shock: :shock: :shock:

Οι άνθρωποι είναι θέοι και χαλάλι τα 37+37=72 euros...

Αλλά και το rockwave έχει καλές μπάντες, αλλά προτεραιότητα στο athens...

Stay gothic

• Απαντ. 303
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι άνθρωποι είναι θέοι και χαλάλι τα 37+37=72 euros...

Νομίζω ότι υπάρχει εισιτήριο διημέρου 65 ευρώ.

Δημοσ.

Να κάνουμε και μια παρουσίαση συναυλίας γιατί μόνο προγράμματα δεν γράφουμε εδώ.

Ο λόγος για τον γερόλυκο Alice Cooper. Εμφανίστηκε λοιπόν λίγο μετά τις 10:30 σε ένα κατάμεστο Θέατρο πέτρας. Οι ηλικίες των παρευρισκομένων από 15 ως 65. Με το που έκανε την εμφάνισή του χαμός.

Ξεκίνησε με το No more mr. nice guy και ζέστανε αμέσως το κοινό. Ακολούθησαν όλες οι μεγάλες επιτυχίες του και δεν έλλειψαν βέβαια και κομμάτια από τα τελευταία του album.

Έχω την αίσθηση ότι το playlist ήταν πάνω κάτω το ίδιο με αυτό που ανέφερε ο Lucifer μερικά post πιό πάνω

Hello Hooray

No More Mr. Nice Guy

Man Of The Year

Billion Dollar Babies

Between High School and Old School

A Long Way To Go

Be My Lover

Gutter Cat VS. The Jets

What Do You Want From Me

18

Desperado

Halo of Flies

Welcome To My Nightmare

Cold Ethyl

Only Women Bleed

Ballad Of Dwight Fry

School's Out

Poison

Novocain

Bye Bye Baby

Under My Wheels

Who Do You Think We Are

Φρόντισε να συμπεριλάβει και αρκετά σκετσάκια στα κομμάτια του δίνοντας ένα θεατρικό τόνο στη συναυλία. Πότε με ζουρλομανδύα, πότε με ένα φίδι στους ώμους του (δε μου φάνηκε πραγματικό αν και είχε έντονη κινητικότητα), σπαθιά, μπαστούνια, μαστίγιο, δεκανίκη στο 18, ημίψυλο καπέλο...

Στο Billion Dollar Babies (κομματάρα) εμφανίστηκε με ένα ξίφος στο οποίο είχε περάσει ψεύτικα χαρτονομίσματα και τα οποία τα μοίρασε στο κοινό.

Σε αρκετά σκετσάκια είχε και την βοήθεια της κόρης του (ωραία γκομενίτσα) η οποία έκανε και αυτή τα δικά της. Σε ένα κομμάτι εμφανίστηκε με δερμάτινο μίνι φόρεμα και έκανε διάφορα με ένα σπαθί που κράταγε. Την πιάνει ο Alice Cooper και της κόβει τον λαιμό. Λίγοι κατάλαβαν το ψεύτικο αίμα που πετάχτηκε. Ανάλογα την θεματολογία του κομματιού που έπαιζε έκανε και διάφορα. Την μαστίγωσε, την πλάκωσε στο ξύλο (οικογένεια να σου πετύχει) και άλλα παρόμοια.

(σε παλαιότερη συναυλία στο εξωτερικό, εμφανίζεται η εν λόγω δεσπινίδα με μαθητική στολή αλά Brintey Spears να τραγουδά το Hit me baby one more time, και φυσικά ο Alice Cooper της έδωσε και κατάλαβε)

Όσον αφορά τα κομμάτια κορυφαίες στιγμές αποτέλεσαν τα No more mr nice guy, School's Out (χαμός), 18 (απίστευτη εκτέλεση με πολύ ωραία solos) , Bed Of Nails, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη κορυφαία στιγμή της συναυλίας ήταν το Poison στο οποίο άναψαν και καπνογόνα.

Η συναυλία τελείωσε λίγο μετά τις 12 παίζοντας λίγο παραπάνω από 1,5 ώρα. Ελπίζω να τον δούμε πάλι από τα μέρη μας σύντομα και όχι μετά από 15 χρόνια, όπως έκανε τώρα. Ήταν μια ωραία προθέρμανση για αυτά που ακολουθήσουν σε λίγες μέρες στην Μαλακάσα.

Δημοσ.
Εγώ κάτι άκουσα για σκότωμα στο My Immortal σε πιάνο κ φωνητικά...

Btw ωραίο sig... :-p

den nomizo. mia xara akougotan i foni tis. Kai itan kai arrosti tis proigoumenes meres 8)

ps. e aman pia oloi me lene file!! :evil:

Δημοσ.
Εγώ κάτι άκουσα για σκότωμα στο My Immortal σε πιάνο κ φωνητικά...

Btw ωραίο sig... :-p

den nomizo. mia xara akougotan i foni tis. Kai itan kai arrosti tis proigoumenes meres 8)

ps. e aman pia oloi me lene file!! :evil:

Σωστός φιλαράκι κι εγώ μαζί σου :lol:

Δημοσ.

Αλλαξοκ@λιές στο Rockwave: Αντί για τους Running Wild θα εμφανιστούν οι Gamma Ray την πρώτη μέρα...

I can't help wondering who cares... :P

Δημοσ.

Live Report 20/6, Rockwave Festival 1st Metal Day

Firewind: Δυστυχώς η κριτική μου στερείται αντικειμενικότητας στην προκείμενη εμφάνιση, καθώς έφτασα ολίγον τι καθυστερημένος (οι παναγίτσες και οι μάνες είχαν την τιμιτική τους για όσους έκαναν τα έργα χθές στο ύψος της Μεταμόρφωσης) και τους πρόλαβα σε 3 μόνο τραγούδια τους... Τα οποία 3 τραγούδια ήταν αξιοπρεπέστατο heavy/power χωρίς υπερβολές σε φωνητικά ή κιθαριστικά μέρη (προετοιμάζω μπηχτή για αργότερα τώρα...) που αν και δεν ζέστανε αρκετά τον κόσμο, σε έβαζε πολύ καλά στο κλίμα της γιορτούλας που θα ακολουθούσε....

Dark Tranquillity: Μετά μεγίστης ταπεινοφροσύνης και ευλάβειας προφέρω το όνομα του απίστευτου αυτού συγκροτήματος... Ξεκινώντας με το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ (κατ' εμέ) The Sun Fired Blanks από το Haven, δεν μας έδωσαν καμία ευκαιρία να μείνουμε ακίνητοι... Παρά τα παράπονα του Mikael Stanne για την υπερβολική ζέστη δεν τον είδα να γουστάρει και λίγο με τις αντιδράσεις του κοινού (παίνεψε το σπίτι σου...) το όποιο ήταν κλασσικά... Ελληνικό. Μετριόφρων και γελαστός όπως πάντα ο Stanne κατέβηκε (να τα ακούει η ντίβα ο Akerfeldt αυτά) κάτω από την σκηνή 3 φορές κατα την διάρκεια και μετά το τέλος του set και μετά τριγυρνούσε στον συναυλιακό χώρο σαν κανονικός θεατής... Μερικά από τα κομμάτια που παίχτηκαν ήταν το The Sun Fired Blanks (ναι βλάκα Lucifer, παρακάτω) το Single Part Of Two, Punish My Heaven, Final Resistance, Damage Done, Zodiakyl Light, Haven, The Wonders At Your Feet, One Thought (από τον ακυκλοφόρητο προς τον παρόν δίσκο τους), Monochromatic Stains κτλ. Παραλείφθηκαν το Hedon και το Lethe (προς μεγάλη απογοήτευση του υπογράφοντως όσον αφορά το 2ο...) καθώς κατά τα λεγόμενα του Stanne όταν τον ρώτησα "Sorry man, but either way I don't think that one can get the feeling of "Lethe" with such high a temperature..." Δεσμεύτηκε να το παίξουν την επόμενη φορά. Είδωμεν.

(/me μπαίνει σε διαδικασία αποτοξίνωσης από τους DT για να προχωρήσει την κριτική...)

Gamma Ray: Θυμάστε την μπηχτή που ετοίμαζα στους Firewind? Εδώ κολλάει! ΟΚ, αντικειμενικά δεν είμαι fan του συγκεκριμένου είδους και την περισσότερη ώρα που παίζανε ήμουν ξάπλα στο γρασίδι με μπύρες, αλλά τους άκουγα... Προσπάθησα να το δω αντικειμενικά και αναγνώρισα πως αυτά που παίζανε τα παίζανε ΑΨΟΓΑ χωρίς το παραμικρό λάθος, αλλά αυτό το power metal image με τα τσιριχτά ακόμα και στις χαιρετούρες με χάλασε λίγο... Οι αμαρτίες τους αφέθηκαν στο τελευταίο κομμάτι... I want out!

Soulfly: Ξύλο. Πολύ ξύλο. Πάρα πολύ ξύλο. Από το πρωί (2:30 μετά μεσημβρίας) ανακαλύπτω διάφορες μελανίες σε ανύποπτα σημεία. Σκισίματα στους βραχίονες, κοψίματα στις παλάμες, μαύρους λεκέδες στα πλευρά μου σε μέγεθος τηγανίτας. Ο Max Cavallera έσκασε με την κλασσική κιθάρα του με την σημαία της Βραζιλίας, και μας άλλαξε τα φώτα σε χρόνο 0. Όλο το κοινό χοροπηδούσε πάνω κάτω και πάνω μου, τα pit ήταν διάσπαρτα σε όλη την αλάνα με το κεντρικό να είναι το μεγαλύτερο που έχω δει στην ζωή μου... Μετά από κάθε τραγούδι ο Μax ρωτούσε "Is everybody OK?" και έβλεπα άτομα με αίμα στη μυτή και στην πλάτη τους να ουρλιάζουν "Yeah!" Με τραγούδια των Soulfly όπως το Last Of The Mohicans, Back To The Primitive, Fire και διάφορα άλλα που δεν γνώριζα καθώς αδαής (ο μαλ@κας) σχετικά με το ποιόν των Soulfly, μας διέλυσαν... Και η χαρά του μεταλλά... Roots Bloody Roots, Terittory, Inner Self...

WASP: Ελπίζω να είστε έτοιμοι να με βρίσετε... διότι τους βαριέμαι αφόρητα... Θυμάμαι μόνο ότι έπαιξαν καλά (όπως όλοι) ότι ο Blackie ήταν ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ και ότι έπαιξαν το Fuck Like A Beast, What I'll Never Find, The Idol, και το Love Machine αν λέγεται έτσι... Το επόμενο που θυμάμαι είναι να είμαι ανάσκελα στο γρασίδι και να με παίρνει ο ύπνος...

Το review για σήμερα το αφήνω στον φίλτατο cronos (που αυτή την ώρα πρέπει να είναι καθ' οδόν...) καθώς εγώ θα είμαι απών...

Η καφρίλα της ημέρας: Η υπογραφή του Σάκη & Θέμη των Rotting Christ (που τον βρήκα πρόχειρο) στο εσώφυλλο του De Profundis του Oscar Wilde που βρήκα μέσα στην τσάντα μου...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Lucifer, πραγματικα μπραβο για την αναφορα.. ηταν πολυ καλη.. :D :D

Δημοσ.
Lucifer[/b'], πραγματικα μπραβο για την αναφορα.. ηταν πολυ καλη.. :D :D

Πράγματι, πάρα πολύ καλή! Εύγε, Lucifer! :)

Ήσουν απολαυστικότατος! :)

Δημοσ.

me kalypse apolyta o lucifer alla exw na kanw mia erwtisi..kathoti me xalane oi soulfly exw na pw tin kakia mou...afto me tin tsanta stin plati...einai kainourgio? na min pw ti mou thymise to sygekrimeno alla kai genikotera i stasi tou kitharista..

kai isws gia prwti fora, exw na pw pws, den ypirxe kai tosos kosmos pou emeine apeksw giati den eixe eisitirio profanws logo tou oti den eixe erthei eksarxis...malon i kalyteri stratigiki tis didi gia na apotrepsei tin eisodo xwris eisitirio itan 1)o gremos kai ta dasei....2)na kanei to festival ektos athinwn....emena pantws kala mou ekatse....as opsete o typos apeksw pou mou edwse ena eisitirio tsampa...!!! thnx dude....!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...