Lucifer Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 ... Τα παρακάτω να θεωρηθούν ως η άποψη του υπογράφοντως που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. ************* ΘΕΛΩ FILTH ΚΑΙ TRANQUILLITY ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ *********! Ευχαριστώ, ελπίζω να ήμουν επαρκώς σαφής.
Lucifer Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Τώρα έχει ξανά αναρτημένη την ανακοίνωση... YAAAAAAAAAAAAARGH!
Cristina Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 ΟΧΙ ΡΕ Lucifer! Γιατί ρε γμτ μου το κάνεις αυτό τώρα; :( ΣέβεΝτέιζ...
me_robas Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 6/7: IN FLAMES, ANTHRAX, CHILDREN OF BODOM, KATATONIA, CIRCLE II CIRCLE, BATTLEROAR KATATONIA μαζί με IN FLAMES και CHILDREN OF BODOM. Θα γίνει της κολάσεως. Πότε βγαίνουν τα εισητήρια ξέρει κανείς (για το OPEN AIR μιλάω)
Fidelio Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 What about Monster Magnet kai Anathema και μάλιστα μέσα στον Απρίλιο? . . Αληθεύει και αν ναι, που και πότε ρε παίδες ?
cronos Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Anathema 16,17,18 Aπριλίου, οι δύο τελευταίες μέρες στο Ροδον. Τιμή εισιτηρίου 25 ευρώ.
Lucifer Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Anathema 17 sold out. Cradle Of Filth επιβεβαιώθηκε...
Lucifer Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Thanq mi amor. Ευχαριστώ για την ικανοποίηση του μαζοχισμού μου...
cronos Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Anathema 17 sold out.Cradle Of Filth επιβεβαιώθηκε... Φυσικά και θα ήταν sold out. Οι Αnathema έχουν λαό. Συν ότι αύριο είναι ο αγώνας Παναθηναικού-Ολυμπιακού και θα γίνει γυαλιά καρφιά η Αθήνα.
Lucifer Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 9 Ιουνίου Alice Cooper live in Athens. 8 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη. Πάω να κλάψω από χαρά.
cronos Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 9 Ιουνίου Alice Cooper live in Athens.8 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη. Πάω να κλάψω από χαρά. Και κάτι άκουσα ότι μάλλον θα είναι στο θέατρο πέτρας στην Πετρούπολη. Αντε να δούμε πού θα πρωτοπάμε. Filth 30 Μάη, Alice Cooper 9 Ιούνη, Rockwave στην Μαλακάσα, και open air αρχές Ιούλη στην Πλάζ της Βουλιαγμένης. Εκεί που άλλες χρονιές δε γίνεται τίποτα το καλοκαίρι, αυτό δε μας φτάνουν ούτε 200 ευρώ για εισιτήρια μόνο.
Lucifer Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Έλα ντε... Τελικά ναι εκεί είναι, προπώληση 35.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Μην ξεχνάμε τους gathering το Μάη στις 9 την Κυριακή
cronos Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Και εκεί που λέγαμε ότι τα συναυλικά γεγονότα μας πέφτουν πολλά αυτό το καλοκαίρι, μόλις είδα στη σελίδα της didimusic ότι στις 30 Μάη έρχονται οι Scorpions. Επίσης είδα και τους Therion αλλά από Οκτώβρη μεριά, ενώ τέλη Οκτώβρη έρχονται και οι Saxon. Και μιάς και κάνω το post να σας πώ και μερικά πράγματα από την χθεσινή συναυλία των Hypocrisy στην Αθήνα. Ο κόσμος ήταν λιγοστός, όχι πάνω από 400 άτομα (στην καλύτερη των περιπτώσεων). Να σας δώσω να καταλάβαιτε δεν επέτρεψαν την είσοδο στον εξώστη για να μαζευτεί ο κόσμος κάτω και να φαίνεται περισσότερος. Έχω πάει σε πάνω από 35 συναυλίες στο Ροδον, ποτέ όμως δεν έχω δεί τέτοιο πράγμα. Η επιλογή του Ρόδον ως χώρου για την συγκεκριμένη συναυλία ήταν ατυχής. Το Αν με τον ίδιο κόσμο θα φαινόταν sold out. Ο χρόνος που έπεξαν οι Hypocrisy ήταν ελάχιστος μόλις 75 λεπτά. Καταλαβαίνω ότι ο τρόπος με τον οποίο τραγουδά ο Peter δεν τους επιτρέπει να παίξουν κανά τρίωρο, αλλά και οι Filth το 2000 έπαιξαν 1,5 ώρα. Θα έπρεπε λοιπόν να υπάρχει και κάποιο άλλο μεγάλο όνομα για να στηρίξει την συναυλία τους. Το ότι παίζουν με δύο κιθάρες πλέον, δίνει όγκο στον ήχο τους, αλλά εχθές ο ήχος που έβγαλαν στο Ρόδον ήταν αρκετά μπουκωμένος. Μου την έσπασε επίσης το γεγονός ότι αρκετά κομμάτια τους έχουν πλήκτρα ή εισαγωγές με πλήκτρα και όλα αυτά τα είχαν προηχογραφημένα. Θα πρέπει να επανεξετάσουν το ενδεχόμενο να προσλάβουν έναν πληκτρά. Κατ'άλλα οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν θερμές (κλασικές ελληνικές) και άφησαν άφονους όλους στην μπάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.