cronos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Φήμες θέλουν το Rockwave στη Λαμία ή τη Μαλακάσα, με ονόματα headliners τους Judas Priest, Queensryche, AC/DC, Iced Earth. Λοιπόν έχω δεί στο http://www.metaleagle.com τα ακόλουθα ονόματα: για το Rockwave : Judas Priest, Queensryche, και Nightwish. Τώρα για ACDC και τί δε θα 'δίνα για να τους δώ αλλά μήν ελπίζεται άδικα, γιατί πολύ απλά δεν έχουν περιοδία στα σκαριά και δε νομίζω να έρθουν ειδικά για την Ελλάδα. Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα ας είμαστε ευχαριστημένοι μέχρι τους Judas Priest και τους Iron Maiden. Αλλά στην Μαλακάσα? Ποιό κοντά δεν είχαν να το βάλουν. Τί νομίζουν ότι θα πάμε να κάτσουμε 3-4 μέρες όπως στο εξωτερικό? Τί είναι η Μαλακάσα? Γερμανία? Να πείς θα πάω 2 μέρες στο Wacken και θα κάτσω άλλες δύο να κάνω τα ψώνια μου. Τί έχει η Μαλακάσα? Έχει ξενοδοχεία? Μη τρελαθώ. Δε φτάνει που θα δώσουμε 60 eurw για εισιτήρια θα πρέπει να πληρώσουμε άλλα τόσα για μεταφορικά. Τέλος πάντων, μη διαμαρτύρομαι τόσο για τα χρήματα των μεταφορικών, γιατί υπάρχουν άτομα που έρχονται από επαρχία για συναυλίες στην Αθήνα. Και υπάρχει και δεύτερο συναυλιακό γεγονός αμιγώς Metal το οποίο θα γίνει 5,6 Ιουλίου κάπου στην Αθήνα. Την διοργάνωση την έχει αναλάβει η http://www.omicronmusic.gr και περιλαμβάνει ονόματα όπως Motorhead, Running Wild, Anthrax, Katatonia και μένουν να κλειστούν άλλα 6 και για τις δύο μέρες. Δεν έχει βγεί ακόμα τιμή εισιτηρίου, ούτε τοποθεσία στην Αθήνα. Περιμένουμε τις εξελίξεις.
Lucifer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Αυτό πρώτη φορά το ακούω! Πόρωση. Η ανακοίνωση για μπάντες και μέρος θα γίνει από βδομάδα or so they say. Το 2002 πάντως το εισιτήριο τριημέρου έκανε 90 ευρώ, και φέτος που η DiDi το έχει δει και καλά σαν super-dooper-fest το κόβω να την αγγίζει την 100άρα. Αν γίνει όντως στην Μαλακάσα πάντως ζήτω που καήκαμε. Θα μας πάρουν και τα σώβρακα εκεί μέσα στα ρουμάνια. Άντε και το Σάββατο οι Opeth μας φέρνουν μια κάποια γαλήνη...
lordnebulah Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 exei akoustei kati gia Dark Funeral live tin anoiksi stin ellada (athina) exei akousei kaneis tpt???
sotris99 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Να στείλουμε ομαδικά ε-μαιλ για lacuna coil στην αθήνα :roll:
Anonymous Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 exoume alla 100 sobara sygkrothmata na akousoume den tha feroune to tesla coil xana
sotris99 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 exoume alla 100 sobara sygkrothmata na akousoume den tha feroune to tesla coil xana Grrrr! Lacuna Coil :evil: :evil: :evil:
cronos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Παιδιά αναζητώ ελληνικά bootlegs. όποιος έχει κάτι ας στείλει mail στο [email protected] .
Lucifer Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Σήμερα (πρακτικά χθες) παίξανε οι Impaled Nazarene με τους Horna στο TNT. Δεν έχω ιδέα πως ήταν. Αύριο (θεωρητικά σήμερα) παίζουν οι Carpathian Forest με τους Behemoth (όλε) και με support τους πολύ πορωτικούς Ravencult και τους ηχητικά κλασσικούς Kawir. Btw έχω ένα bootleg από τους Opeth αλλά έχει αρκετά μειονεκτήματα: 1)Έχω χάσει κανένα 15λεπτο από τη συναυλία γιατί έκλεισε από το κοπάνημα παρά την προστατευτική κάλτσα. 2)Που και που ακούγεται η συνομιλία μου με τον κολλητό μου με ατάκες "Στοίχημα ότι θα παίξει το Bleak" "Αυτήν με το κόκκινο μπροστά την γ@μ0ύ$α" etc 3)Στα κομμάτια που ξέρω στίχους ακούγεται μόνο η αγριοφωνάρα μου. Αν πας σε καμιά συναυλία πάντως πες το να βρεθούμε να στο δώσω εκεί. Χωρίς χρήματα εννοείται αλλά με φιλάκι.
scyther666 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 tha dihghthw mia paravoli: H thysia tou abraham/scyther666 Kapote zouse o scyther666..ksegniastos opados tou metal...ola kilousan omala stin synavliaki zwh tou wspou anakinwthike i synavlia twn carpathian forest/behemoth tous defterous ek twn opoiwn o scyther pethene gia na dei...Perimene tin mera ekini pws kai pws...perase seira kakouxiwn (gamoi,alepaliles akyrwseis klp)...alla pote den exase tin pisti tou....Itan pempth vradi otan enas filos tou anakoinwse pws paizoun me to sygrotima tou se ena mikro festival....gematos enthousiasmo gia tin emfanisi tou filikou sygrotimatos o scyther den perimene tin wra gia na tous dei..etsi kanonise me tin parea tou na timisoun ton koino gnwsto tous sto live tou....ela mou omws pou o theos dokimaze ton scyther vazontas to live tou filou tou tin idia wra kai mera me tous behemoth....to dilima itan megalo....na klasei/thysiasei tous filous tou? na klasei/thysiasei tous behemoth? o scyther epi 3 meronyxta zouse me aftin tin skepsi....na epileksei to enareto monopati kai na timisei tin parea tou? i na paradwsei tin psyxi tou stous behemoth.... telika o scyther dialekse ton dromo tou fwtos.... kai edwse to eisitirio tou gia tous behemoth..... Kai meta...o sofos kai enaretos theos edeikse ston kalo scyther pws ola afta itan mia dokimasia..tin opoia perase...kai to live tou filou tou ws dia mageias anavlithike!!!! teleftaia stigmi o scyther anavontas mia lampada isa me to mpoi tou etrekse sto TNT 74 club kai mporese epitelous na kravgasei....APO...PANTOS...KAKODAIMONAS....
scyther666 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 kai to report tis synavlias....: Afou oi portes anoiksan me panw apo miamisi wra kathysterisi (eftyxws den tin efaga oli) prwtoi emfanistikan oi ravencult xwris ton pliktra tous kai ISWS (den eimai katholou sigouros) me allon tragoudisti?...(den gnwrizw an einai monimi i allagi i eixe tyxei kati)...no problems so far....me tin emfanisi twn kawir arxise o panikos...apo blackout mexri provlimata se enisxites kai mikrofona....o kitharistas tous den ekrypse ton tromero eknevrismo tou kai ton ekdylwse me to na petaksei tin kaimeni tin BC RICH sto patwma kai me to na stolisei me diafora kosmitika epitheta tous diorganwtes....tin idia grammi akolouthise kai o tragoudistis ....meta ta xilia kai 1 mpinelikia xrisimopiithike enas defteros enisxitis i poiotita tou opoiou sigoura den ikanopiouse ton kitharista opws edeixne kai i ekfrasi sto prwsopo tou....anyway meta apo ligo ta paratisan me ton tragoudisti na leei tin ataka tis vradias "I OMORFIA DEN EINAI TO PAN...I ASXIMEIA EINAI...GIATI KRATAEI PANTOTINA"...epese ena sxetiko psilogelio kai synexizoume...oi behemoth entometaksy na koitane ta xalia apo ton ekswsti....pou na ikseran ti tous perimene... I dikia tous emfanisi simatodotise mia seira eksisou eknevristikwn texnikwn provlimatwn....o enisxitis klasika ekane ta dika tou...oi behemoth ithelan deftero mic to opoio den douleve (edw pou ta leme o bassistas tous itan ligaki migiagixtos giati to deftero mic to xrisimopiise polyyy elaxista kai i apousia tou den tha itan aisthiti alla anyway...btw to bass tou itan san iptamenos diskos)...o nergal teras psyxraimias....o ypefthinos ekei etrexe kai den eftane...mesa sto xaos twn kalwdiwn na prospathei na vrei profanws kapio efedriko gia to mic pou na douleve....nomizw pws ekei perimename kapou stin 1+ wra san tous mlkes na diorthothoun ta provlimata...kai meta...APO PANTOS KAKODAIMONAS....e i vomva megatonwn pou akouei sto onoma carpathian forest (kyriolektika afou o mpassistas kai kitharistas itan apo 300 kila o kathenas) epaiksan xwris provlimata pali kala...mas ypoxrewsan me poly kalo encore (he's turning blue, mask of the slave) kai fygame katakourasmenoi...toulaxiston egw... Apo oti ematha provlimata ypirxan kai tin proigoumeni mera kai apo oti fenetai oi ypefthinoi i den edwsan tin aparaititi simasia i itan anymporoi na ta diortwsoun....
Lucifer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Καλά οι κάβιροι με τις ατάκες τους ήταν όλα τα λεφτά... Κάνω και εγώ το δικό μου review... Η συναυλία άνοιξε με τους Ravencult να παίζουν τα πλέον κλασσικά τους κομμάτια από το demo τους, με τελευταίο το hitάκι τους, Pure Hellish Armageddon (και δεν ακούμε Mayhem...) με το οποίο άνοιγαν τον δρόμο στους απίστευτους, θεόρατους, χριστιανοσοσιαλιστές...KAWIR!!! Με 80 κιλά corpsepaint και πολύ λιγότερα τεχνικής ανέβηκαν στην σκηνή... Ο Αλλάχ να την κάνει. Έπαιξαν ελάχιστα κομμάτια, υπήρχε ένας στημένος καυγάς με κάποιον που τους φώναζε να αφήσουν τον Θεό ήσυχο και λάμβανε ως απάντηση "Το Χριστό και τους Εβραίους, εμείς θα παίξουμε γιατί είμαστε αληθινοί", και αποχώρησαν με την φοβερή ατάκα που προανέφερε ο φίλτατος scyther, την οποία δυστυχώς δεν μπορώ να αναπαράγω εδώ ηχητικά. Εγώ πάντως έκλαιγα από τα γέλια στις τουαλέτες όταν την άκουσα. Όπως και να έχει, επειδή το drumkit ήταν νοικιασμένο από τους Behemoth, και απαγορεύτηκε στους Kawir να κάνουν soundcheck τα πήραν... και έφυγαν. Οι Behemoth που μόνο γι'αυτούς είχα πάει στην συναυλία, άργησαν φοβερά να κάνουν τις απαιτούμενες ρυθμίσεις, αφού φημίζονται άλλωστε για τον ήχο στις συναυλίες τους, επαγωγικά για την τελειομανία τους. "I'm really sorry guys, nothing seems to be working here..." Μισή ώρα μετά από αυτό ξεκίνησαν. Ήμουν 95% μέσα στις προβλέψεις μου για το setlist που περιελάμβανε τα Antichristian Phenomenon, Let There Be Might, Decade Of Therion (I know some Greek myself, it goes like ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ), Blackest Of The Black, As Above So Below (...), From The Pagan Vastlands, No Sympathy For Fools, Christians To The Lions (In ancient Rome they used to say...), Transylvanian Forest, Chant For ΕΣΧΑΤΟΝ 2000 και Pure Evil & Hate. Περιττό να σας πω πως βρισκόμουν στην πρώτη σειρά μισό μέτρο από τον Nergal (χρόνια φαντασίωση αυτή η συναυλία) και ουρλιάζαμε μαζί τους στίχους. Όταν πήγα να πάρω τις υπογραφές έδειξε να το εκτιμήσε αυτό (You were the one in front singing the lyrics? I appreciate that, I'm glad there's someone out there who's reading the lyrics) και πιάσαμε για αρκετή ώρα την κουβέντα. Όσοι ήταν στην συναυλία των Opeth (που δεν παρέλειψα ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαία να κάνω review) και πήγαν να πάρουν υπογραφές από την ντίβα Akerfeldt θα εκτιμήσουν την διαφορά συμπεριφοράς. Τους Carpathian Forest τους παρακολούθησα από έναν καναπέ καθώς με αφήνουν αδιάφορο, αλλά μπόρεσα να εκτιμήσω πως αντικειμενικά έσπειραν και έπαιξαν σαν παθιασμένοι επαγγελματίες. Ο Tchort βέβαια δεν με συμπάθησε ιδιαίτερα καθώς τον μπέρδεψα με τον drummer των Behemoth. Η συνομιλία που ακολούθησε ήταν απίστευτα ελεεινή καθώς προσπαθούσα να πάρω ένα αυτόγραφο για την κοπέλα μου: -Which one is Tchort? -Έλληνας είμαι ρε, στους Ravencult παίζω. -A, ποιός είναι ο Τσόρτ? -Αυτός εκεί. -Ποιός ο χοντρός?! -Ναι αυτός με το στρατιωτικό. -Όχι ρε π***** αυτόν τον μπέρδεψα πρίν... -Hello, can you sign me an autograph with a dedication. -Sure. -I need the dedication to be to Penny. -To what? -To Penny. P,E,double N, Y. -P...E.... -Double N... -Double L? -No double N, like Night. -Double N. -That's right... -Double N...? -Y. -What? -Y. -Why what? -Y. The letter. -Oh. Μετά κατάλαβα τι έβρισκε αξιοπερίεργο. Νόμιζε πωςεννοούσα ότι εγώ ήμουν η Penny. @scyther: Πού είχες αράξει εσύ?
scyther666 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 malon imoun dipla sou apla "defteri seira" an isoun synexeia mprwsta!!xaxaxa mono ligo kata tous mpelades prin arxisoun oi behemoth eixa petaxtei mexri to bar kai itan enas typos pou eixe valthei na methysei (perisotero) ton Mika.... re gamoto aftos itan o tchort? re panta etsi toumpano itan aftos?? giati nomiza pws itan kati se medium ante large...xaxaxa
Lucifer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Χμμ... Αν έχεις καμιά τρύπα από τα καρφιά εγώ θα ήμουν... :-p Δίπλα μου σε κάποια φάση ήταν και ένας τυπάκος που τον είχα δίπλα και στους Nile... και μου έλεγε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα... Nile: -Φίλε πρόσεχε με αυτά (τα καρφιά) -.. (βλέμμα απορίας) -Πρόσεχε μη γίνει τπτ. -Ε καλά άλλη φορά να πάμε και στον Φραγκούλη για συναυλία... -Καλά πρόσεχε όμως. Behemoth: -Φίλε πρόσεχε με αυτά. -Κάπου σε έχω ξαναδεί εσένα... -Πρόσεχε μη γίνει καμιά ζημιά όμως. -Ήσουν και στους Nile? -Ναι όμως πρόσ... (καρφιά στα πλευρά) Γκέουλες.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Για rockwave 2004 info πάτε http://www.didmusic.gr Judas Priest και Nightwish είναι οι δικές μου επιλογές που τελικά βγήκαν! Πάντως περιμένουν και άλλα ονόματα... ΥΓ1. Έχω δει ότι οι Nightwish είναι πολύ καλοί σε live performances. 2-3 βίντεοκλιπ που έχω δει είναι τρομεροί (δουλέυουν πολύ τα πυροτεχνήματα). ΥΓ2. 37ο Χλμ Αθηνών-Λαμίας; Προβληματάκι για πολλούς... ΥΓ3. Για τιμή εισιτηρίων ακόμη τίποτα. Επλίζω να μην υπάρχει αναγκαστικά μόνο 5ήμερο εισιτήριο. Και να υπάρχει και ημερήσιο (αρκεί βέβαια να είναι την ίδια μέρα οι Judas και οι Nightwish) 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.