KaizerSoze Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Έχω φέρει το ρουτερ στο γραφειο μαζι με ενα σπλιτερακι. Στο παλιο μου σπιτι ειχα ενα τηλεφωνο και κουμπωνα, τωρα δεν εχω ακομα στο γραφειο μου και εχω κουμπωσει μονο το ρουτερ. Το μονο τηλεφωνο του σπιτιου ειναι στο σαλονι. Επειδη το ειχα παθει στο παλιο μου σπιτι, χωρις φιλτρο, οποτε καποιος εκανε να παρει τηλ με πεταγε απο το νετ(και καπακια ξαναεμπαινα). Το ιδιο καιφω αλλα το τεστ απετυχε. Παλι με πεταξε, μολις η γυναικα μου δοκιμασε να παρει τηλ. Παιζει να φταιει οτι το ρουτερ εχει σπλιτερ και οχι φιλτρο? Μηπως το σπλιτερ αν δεν του εχεις βαλει τηλεφωνο απο την αλλη εξοδο σου δημιουργει προβλημα? Εχω pstn σπιτι
adi32 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Εχεις βαλει φιλτρο στο τηλεφωνο ? Γιατι δε συνδεεις τη γραμμη στο ρουτερ χωρις σπλιτερ?
Lex9117 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Αν καταλαβα καλα εχεις μονο ενα τηλεφωνο στο σαλονι και το ρουτερ ειναι στο γραφειο σου. Βαλε ενα φιλτρο (οχι σπλιτερ) στο τηλεφωνο του σαλονιου σου και κατευθειαν συνδεση στην αλλη γραμμη το ρουτερ σου και θα εισαι ετοιμος.
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 αν εχεις καπου τηλ βαζεις μονο φιλτρο αν εχεις καπου μονο το ιντερνετ δεν βαζεις τιποτα αν εχεις και τα 2 βαζεις splitter.τωρα αν βαλεις splliter χωρις τηλ η splitter χωρις ιντερνετ θα παιξει παλι.θεμα θα εχεις αν βαλεις splitter χωρις τιποτα επανω.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 αν εχεις καπου τηλ βαζεις μονο φιλτρο αν εχεις καπου μονο το ιντερνετ δεν βαζεις τιποτα αν εχεις και τα 2 βαζεις splitter.τωρα αν βαλεις splliter χωρις τηλ η splitter χωρις ιντερνετ θα παιξει παλι.θεμα θα εχεις αν βαλεις splitter χωρις τιποτα επανω. Mισο. Λοιπον. Σαλονι: Τηλεφωνο+Φιλτρο Γραφειο:Ρουτερ+Σπλιτερ. στην αλλη εξοδο του ρουτερ ΔΕΝ υπαρχει τηλεφωνο ακομα αλλα εβαλα σπλιτερ γιατι σκοπευω ΝΑ βαλω τηλεφωνο.Γιαυτο δεν κουμπωσα το ρουτερ κατευθειαν πανω στην μπριζα. Το θεμα ειναι αν το προβληματακι ειναι προκαλειται επειδη το σπλιτερ δεν εχει πανω ΚΑΙ τηλ αλλα μονο ρουτερ
firewalker Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μόνο τηλέφωνο: Τηλέφωνο με router σε splitter: Στην δεύτερη περίπτωση αν δεν υπάρχει τηλέφωνο τότε το splitter δεν χρειάζεται. Πάει ο router απευθείας στην πρίζα. Και τηλέφωνο να μην έχει πάνω δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα. Βγάλε όλα τα τηλέφωνα από την πρίζα (και τα φίλτρα), άσε μόνο τον router και κάλεσε τον αριθμό σου να δεις αν θα κοπεί η σύνδεση. Αν όχι δοκίμασε να αλλάξεις φίλτρο στο τηλέφωνο ή δοκίμασε να βάλεις το τηλέφωνο πάνω στο splitter και ξανα κάλεσε να δεις αν κόβεται.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Και τηλέφωνο να μην υπάρχει δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα. Αυτο ειναι το bottomline. Tις συνδεσεις τις ξερω, απλα αυτο που εγραψες ηθελα να δω Βγάλε όλα τα τηλέφωνα από την πρίζα (και τα φίλτρα), άσε μόνο τον router και κάλεσε τον αριθμό σου να δεις αν θα κοπεί η σύνδεση. Αν όχι δοκίμασε να αλλάξεις φίλτρο στο τηλέφωνο ή δοκίμασε να βάλεις το τηλέφωνο πάνω στο splitter. Bασικα αυτο που θα κανω ειναι να κουμπωσω το ρουτερ χωρις σπλιτερ. Ετσι θα δω αν φταιει το φιλτρο του σαλονιου στο σαλονι.(το ιδιο ρουτερ στο πατρικο μου με ακριβως αυτα που εχω και τωρα ΕΚΤΟΣ του οτι ειχα τηλ ΚΑΙ πανω στο σπλιτερ, επαιζε κομπλε)
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 και να μην βαλεις τηλ επειδη ΘΑ βαλεις δεν υθπαρχει προβλημα να υπαρχει το splitter πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.