afentiko7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 σου μαθενουν οι αλλοι να φτιαχνεις ποτα.... το θεμα ειναι να εισαι εμφανισιμος Εντάξει, αλλά παίζει να σαι εμφανίσιμος και να μην ξέρεις να ανοίξεις το στόμα σου. Και για κάθε ηλικία, πρέπει να ξέρεις την κατάλληλη ατάκα. Πχ άλλο τύπο κουβέντας θέλει η 40άρα, άλλο η 20άρα. Παίζουν κι αυτά. Εγώ έπιασα δουλειά σε νετ καφέ Τι καλύτερο το καλοκαίρι, από το να κλειστείς σε 4 τοίχους με πολύβουα μηχανήματα
black_widow Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Εντάξει, αλλά παίζει να σαι εμφανίσιμος και να μην ξέρεις να ανοίξεις το στόμα σου. Και για κάθε ηλικία, πρέπει να ξέρεις την κατάλληλη ατάκα. Πχ άλλο τύπο κουβέντας θέλει η 40άρα, άλλο η 20άρα. Παίζουν κι αυτά. Τι καλύτερο το καλοκαίρι, από το να κλειστείς σε 4 τοίχους με πολύβουα μηχανήματα Kαλά δεν είναι και τόσο τραγικά, air-condition είχα, αύγουστο είχε και νέκρα και διάβαζα για την εξεταστική, το πολύβουα δεν το καταλαβαίνω γιατί το λες. Κατά τα άλλα καλύτερα σε μπαρ, τα internet cafe δεν πληρώνουν καλά
markosf1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 τελικά έπιασα δουλειά σαν σερβιτόρος .. αλλά υπάρχουν πολλά ζώα τελικά , δεν έχουν τρόπους !
alexis333 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Τι ενοεις ζωα ??? Ποιους ενοεις ?? Εργοδοτες , πελατες ή αλλους ? Για εξηγησε το
markosf1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 πελάτες .. με παράλογες απαιτήσεις που φέρονται σαν να είναι βασιλιάδες και εσύ είσαι υπηρέτης τους ! καλα τους για τους εργοδότες είναι αναμενόμενο ... οκ
alexis333 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 πελάτες .. με παράλογες απαιτήσεις που φέρονται σαν να είναι βασιλιάδες και εσύ είσαι υπηρέτης τους ! καλα τους για τους εργοδότες είναι αναμενόμενο ... οκ Ο πελατης εχει παντα δικιο
black_widow Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 πελάτες .. με παράλογες απαιτήσεις που φέρονται σαν να είναι βασιλιάδες και εσύ είσαι υπηρέτης τους ! καλα τους για τους εργοδότες είναι αναμενόμενο ... οκ Kαλωσήρθες στην ελληνική εργασιακή πραγματικότητα! Τον πρώτο καιρό λογικό να νευριάζεις μετά τις καταστάσεις τις αντιμετωπίζεις με χιούμορ περιμένοντας κάτι πρωτότυπο να συμβεί...
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 πελάτες .. με παράλογες απαιτήσεις που φέρονται σαν να είναι βασιλιάδες και εσύ είσαι υπηρέτης τους ! καλα τους για τους εργοδότες είναι αναμενόμενο ... οκ Welcome to the club. Θα το μαθεις σιγα σιγα το παιχνιδι και θα βρεις τον τροπο να τους "παιζεις". Υπομονη.
stavi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 γιατί δεν πας να δουλέψεις σε φρουτάκια; ψάχνω και γω τώρα για τους καλοκαιρινούς μήνες κάτι και όπου βλέπω ιντερνετ καφέ τηλεφωνώ και είναι όλα φρουτάκια. εντωμεταξύ μου λένε "ξέρεις δεν είναι ιντερνετ καφέ;" όχι μου ρχετε να τους πω, που να το ξέρω αφού ιντερνετ καφέ γράφει.. καλά τώρα πλέον το ξέρω φυσικά
6xXx6 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μιας και υπάρχει αυτό το topic σκέφτηκα να postaro εδώ Σκοπεύω να πιάσω δουλεία σε video club μπορεί να μου πει κάποιος που έχει ανάλογη εμπορεία τη κάνει συνήθως ένας υπάλληλος σε video club ? δεν έχω περάσει ακόμα από συνέντευξη και δεν έχω ιδέα… επίσης τη προσόντα ζητούν συνήθως για να σε προσλάβουν?? Και ακομα μια απορία που είχα πάντα ακούγετε αστείο αλλά πώς βρίσκουν μέσα από χιλιάδες ταινίες η υπάλληλοι(τον video club ) αυτή που τους ζήτα ο πελάτης?? tnx a lot:-D
markosf1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Απλό είναι .. κάτι σαν πωλητής είναι ! Αν και θα ήταν καλό να έχεις μια γνώση ..δηλαδή ,να έχεις δει καμιά χιλιάδα ταινίες ,για να μπορείς να κρίνεις και να προτείνεις ! οι ταινίες είναι ταξινομιμένες και αν πατάςστο pc .. θα σου λέει σε ποιο ντουλαπάκι είναι !
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Kαλωσήρθες στην ελληνική εργασιακή πραγματικότητα! Τον πρώτο καιρό λογικό να νευριάζεις μετά τις καταστάσεις τις αντιμετωπίζεις με χιούμορ περιμένοντας κάτι πρωτότυπο να συμβεί... Δεν θα μπορουσες να το ειχες θεσει καλυτερα! Δεν μπορεις να φανταστεις τι ακουω/βλεπω/βιωνω στο καταστημα που εχω στο κεντρο. Και δεν ειναι καφετερια που στο κατω κατω μπαινουν εκατονταδες ατομα καθημερινα. Εμπειρικα να πω πως αν εχεις ενα χαμογελο σε ο,τι παραλογο ακουσεις, η αν ο αλλος χασει την ψυχραιμια του εχεις κερδισει στο τελος. Οφτοπικ μαλλον.
dimitroula29 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 markosf1 συμφωνώ και εγω με τους υπόλοιπους!Σερβιτόρος, μπάρμαν είναι μια καλή επιλογή. Αν είσαι και εμφανίσιμος ακόμα καλύτερα. Εσύ θέλεις να μαζέψεις λεφτά για να πας διακοπές? Αυτό θα πρέπει να τους το πεις απο την αρχή! Οπως και να χει σου εύχομαι να βρεις δουλιτσα!
jason_rethymno Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Και το σπαστικό σ αυτές τις δουλειές είναι οτι θέλουν να χαμογελας συνέχεια.Και αμα δε μπορεί ο άλλος να χαμογελάει συνέχεια τι φταίει ο άνθρωπος ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.