markosf1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 τελείωσα το σχολείο και λέω τώρα το καλοκαίρι να πιάσω καμιά δουλειά .. μπας και πάω διακοπές . τίποτα .. που να μην θέλει προυπηρεσία και γνώσεις , υπάρχει ?
eSATA Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 τελείωσα το σχολείο και λέω τώρα το καλοκαίρι να πιάσω καμιά δουλειά .. μπας και πάω διακοπές . τίποτα .. που να μην θέλει προυπηρεσία και γνώσεις , υπάρχει ? πολλα υπαρχουν... τωρα τι να σου πουμε ιδεες; πρεπει να ψαξεις αν καποιος ενδιαφερεται για υπαλληλο...
dermitzos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Αυτό το έψαχνα και εγώ... Κάτι από απόσταση και μέσω pc λέτε να υπάρχει?
kebinB Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Αυτό το έψαχνα και εγώ... Κάτι από απόσταση και μέσω pc λέτε να υπάρχει? και φυσικά έναν αράπη να σου κάνει αέρα
dermitzos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 και φυσικά έναν αράπη να σου κάνει αέρα χμμμ... πληρώνεται με την ώρα? :lol:
markosf1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 αυτά από pc ..δεν πληρώνουν . μιλάμε για λεφτά οχι ψύχουλα
markosf1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 ναι ..αλλά δεν μπαίνεις κατευθείαν μπαρ . Πας πρώτα σερβιτόρος και μετά μπάρμαν .Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα
afentiko7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 ναι ..αλλά δεν μπαίνεις κατευθείαν μπαρ . Πας πρώτα σερβιτόρος και μετά μπάρμαν .Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα facepalm. Αν πας σε ένα οποιοδήποτε μπαρ και πεις στο αφεντικό, "μαγκα, γω ξέρω να φτιάχνω αυτό και τούτο και τ' άλλο", τότε θα σε πάρουνε. Τι νομίζεις, πως οι περισσότεροι μπαρμεν, ξέρουν από ποτά? Μόνο να στριφογυρίζουν ποτήρια ξέρουν.
aledjo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 σου μαθενουν οι αλλοι να φτιαχνεις ποτα.... το θεμα ειναι να εισαι εμφανισιμος
kostikasre Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Καλή σου μέρα! Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους,αυτή τη στιγμή εκτός από σερβιτόρος/μπάρμαν ή τελοσπάντων κάτι σχετικό δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο άμεσα. Γενικά,αν σου αρέσει η θάλασσα τα ταξίδια κ.λπ.,καλές εποχιακές δουλειές είναι του ναυαγοσώστη και του skipper...όμως για να κάνεις κάτι τέτοιο χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο,χρήμα κ.α.
dark_banishing Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μαζεύεις τα λεφτά από τις ξαπλώστρες. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνεις τέλειο μαύρισμα.
ilianna Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Εγώ έπιασα δουλειά σε νετ καφέ τώρα για το καλοκαίρι..Δεν έχει και πολλή δουλειά,οπότε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.