Προς το περιεχόμενο

Public Enemies

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Το εχει δει κανεις? Εντυπωσεις?

p.s. Public Enemies

Tο είδα την Παρασκευή.

Δυστυχώς περίμενα κάτι πολύ καλύτερο από τον Michael Mann και απογοητεύτηκα. Δεν ξέρω αν με ζάλισε η εκτενής χρήση κάμερας χειρός ή με απώθησε το σχεδόν αδιάφορο παίξιμο του Johnny Depp και του Christian Bale αλλά σε κάθε περίπτωση το έργο με κούρασε.

Δεν το συνιστώ.

Δημοσ.

Κρίμα,περίμενα δυνατό comeback μετά από miami vice (όπου ακόμα κι εκεί,βρήκα τρομερές 2-3 σκηνές).

Not anymore,με όσα γράφονται. Τουλάχιστον θα αποφύγω σινεμά.

Δημοσ.
Tο είδα την Παρασκευή.

Δυστυχώς περίμενα κάτι πολύ καλύτερο από τον Michael Mann και απογοητεύτηκα. Δεν ξέρω αν με ζάλισε η εκτενής χρήση κάμερας χειρός ή με απώθησε το σχεδόν αδιάφορο παίξιμο του Johnny Depp και του Christian Bale αλλά σε κάθε περίπτωση το έργο με κούρασε.

Δεν το συνιστώ.

Mια απο τα ιδια. Ανευρο και καθολου emotion ρε παιδι μου. Κριμα, τον πιστεψα καποτε τον Μαν

Δημοσ.

Μπορεί να φταίει το ότι είχα καιρό να πάω σινεμά αλλά προσωπικά το απόλαυσα. Βέβαια αν το σκεφτώ περνάω καλά πάντα στις ταινίες του Μάικλ Μαν ακόμα και όταν δεν μου αρέσουν τελικά.

Κάθε άλλο παρά κουραστικά μου φαίνονται το ψηφιακό και η χαντχελντ κάμερα. (το είδα νυσταγμένη στην βραδινή προβολή) Εντύπωση μου κάνει πως με τόσο πέρα-δώθε μπορεί το αποτέλεσμα να είναι τόσο ξεκάθαρο. Σε μερικές σκηνές μου ξέφευγαν επιφωνήματα θαυμασμού. Απίστευτο στυλ και πολύ καλή μουσική όπως πάντα.

Και ο Τζόνυ δεν μου φάνηκε άνευρος, αντίθετα ήταν ότι έπρεπε. Ήταν εγωπαθής και ψωνάρα, βίαιος και επικίνδυνος, χωρίς υπερβολές που θα τον έκαναν καρικατούρα. Εκτίμησα επίσης δεν κάνει καμία προσπάθεια να κάνει τον Ντίλλιντζερ συμπαθητικό. Ήταν κανονικός. Μου άρεσε πολύ περισσότερο απ όσο περίμενα.

A job well done. Την ξαναβλέπω άνετα.

Δημοσ.

Όμορφο έργο, καλοστημένο και σε κρατάει η υπόθεση όχι τόσο σαν δράση αλλα σαν πλοκή.

Δημοσ.

Tι να πω, ειναι ο Μαν, περιμενα περισσοτερα. Οταν εχεις κανει ταινια το The Keep και το Manhunter που δεν ηταν για πολλα, ειχα αλλες απαιτησεις για το public enemies. Μαζι με το Αλι φαινεται πως δεν του πανε τοσο οι βιογραφιες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Χάλια μαύρα. Μια ταινία που είχε τα φόντα να είναι από μια χαρά μέχρι καταπληκτική, ήταν μια απίστευτη μετριότητα πίτα στο κλισέ.

Δεν πα να είχε καλό σκηνοθέτη, εξαιρετικούς ηθοποιούς κτλ κτλ...

Δημοσ.

Απλά βαρετή. Τα τρέιλερ με ξεγέλασαν για άλλη μια φορά...

Η κάμερα χειρός ήταν απίστευτος μαζοχισμός.

• Super Moderators
Δημοσ.
Απλά βαρετή. Τα τρέιλερ με ξεγέλασαν για άλλη μια φορά...

Η κάμερα χειρός ήταν απίστευτος μαζοχισμός.

Aυτή είναι η ακριβέστερη περιγραφή της ταινίας και την προσυπογράφω.

Κρίμα, το trailer όντως υπόσχεται πολλά, η ταινία όμως χωλαίνει οικτρά. Τελικά, το trailer περιέχει τις μόνες άξιες λόγου σκηνές, μόνο αυτό πρέπει να 'χει σκηνοθετήσει ο Mann, το υπόλοιπο έργο είναι άλλου σκηνοθέτη.

Δημοσ.

ωραια αρχη αλλα μετά τι βλακίαααααααααααααα(ενοώ το τέλος) μου την εδωσε πολύ ηθελα να τα σπασω όλα ευτυχος που την ειδα δια της πλαγίου οδού και δεν κλαίω και τα 7 ευρώπουλα

(αν εχει ανοιξει άλλο θεμα για αυτη την τενια παρα καλω να μεταφερθή,ευχαριστώ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...