oasisAthens Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα σας φίλοι μου... Θα ήθελα την βοήθειά σας σε ένα προβληματάκι που αντιμετωπίζω... Τον συνδυασμό των 2 προαναφερθέντων προγραμμάτων τον χρησιμοποιώ εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα... Τώρα μετά από μια καινουργια εγκατάσταση που έκανα υπάρχει το εξής πρόβλημα : Εάν ανοίξω πρώτα το peerguardian 2 Και μετά το Vuze, το Vuze μου λέει ότι είμαι firewalled και όλα σέρνονται. Εάν κάνω το αντίθετο πρώτα δλδ το Vuze και μετά το peerguardian 2 τότε όλα φαίνονται μια χαρά και όλα δουλεύουν στην εντέλεια... Τι μπορεί να φταίει για αυτό ; Ποτέ πριν δεν είχε σημασία με ποια σειρά άνοιγα τα 2 προγράμματα... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ;
micos000 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δοκίμασε να ξετσεκάρεις λίστες και να αφήσεις μόνο τις προεπιλεγμένες για αρχή. Έχω το pg2 κανά χρόνο τώρα σε 3 pc και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα σε κανένα.
oasisAthens Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δοκίμασε να ξετσεκάρεις λίστες και να αφήσεις μόνο τις προεπιλεγμένες για αρχή.Έχω το pg2 κανά χρόνο τώρα σε 3 pc και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα σε κανένα. Το θέμα είναι ότι δεν μου το μπλοκάρει γενικώς, αλλά μόνο όταν ανοίγω το AZUREUS πρώτο και αυτό έπειτα...
micos000 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Αν μπορείς, δοκίμασε και κάποιον άλλο client, π.χ. utorrent να δεις αν συμβαίνει κι εκεί. Το vuze νομίζω ότι είναι στημένο στο java και ίσως κάποια από τις λίστες που έχεις να μπλοκάρει κάποια από τις ip που προσπαθεί να συνδεθεί. Γι' αυτό λέω να απενεργοποιήσεις όλες τις λίστες, να ανοίξεις το pg2 και μετά το vuze, να περιμένεις μέχρι να σνδεθεί κανονικά και να βάζεις μια-μια τις λίστες σου σε λειτουργία μέχρι να δεις σε ποιά υπάρχει το πρόβλημα.
parsifal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Ο Vuze υποστηρίζει importing (ακόμη και αυτόματα, από URL) block lists σε ipfilter.dat/gz/zip formats και μπορείς γι' αυτόν το λόγο να χρησιμοποιήσεις έτοιμες λίστες από διάφορες πηγές. Τί να το κάνεις το PG... ;
oasisAthens Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Ο Vuze υποστηρίζει importing (ακόμη και αυτόματα, από URL) block lists σε ipfilter.dat/gz/zip formats και μπορείς γι' αυτόν το λόγο να χρησιμοποιήσεις έτοιμες λίστες από διάφορες πηγές. Τί να το κάνεις το PG... ; Βασικά δεν ξέρω πως να κάνω τα update στο Vuze... Πρέπει να βάλω μια συγκεκριμένη διεύθυνση και θα γίνεται μόνο του το update ή κάπως διαφορετικά...?
parsifal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Tools | Options... | IP Filters Βάζεις τικάκι στο Enable και στο textbox για autoloading εισάγεις είτε path/filename μίας blocklist που βρίσκεται τοπικά ως αρχείο στο PC σου είτε URL προς κάποια blocklist που ανανεώνεται τακτικά. Εγώ χρησιμοποιώ π.χ. την παρακάτω: >http://www.bluetack.co.uk/config/level1.zip
nurse Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Θα μου επιτρέψετε να χρησημοποιήσω το συγκεκριμένο τοπικ να ρωτήσω το εξής... Το peergurdian δουλεύει τελικά σε vista 64bit ; Γιατί βάζοντας την τελευταία rc έκδοσή του και κάνοντας τις ρυθμίσεις που προτείνει για την εγκατάσταση στα vista 64, δυστυχώς το πρόγραμμα δεν ξεκινά, βγάζοντας μου μήνυμα λάθους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.