Προς το περιεχόμενο

Πως καθαριζουμε υδροψυκτο κυκλωμα με το viacal;

nikoscbr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλοι συμφορουμιτες,θελω να χρησιμοποιησω το viacal για να καθαρισω τελειως το κυκλωμα της υδροψυξης απο τυχον αλατα και καταλοιπα του νερου (wfi εννοειται).Μπορει καποιος γνωστης να μου περιγραψει οσο πιο αναλυτικα γινεται,τη διαδικασια που ακολουθουμε;

Ξερω στο περιπου τι πρεπει να κανω,αλλα θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος,πιο αναλυτικα.

Θελω να καθαρισω ολο το κυκλωμα με το viacal και στη συνεχεια ν'αλλαξω και το νερο (wfi) με καινουργιο.Μπορει καποιος να μου περιγραψει τη διαδικασια,πως γινεται;

Ευχαριστω προκαταβολικα. :-)

Δημοσ.

Δε θα πρότεινα ιδιαίτερα τη χρήση τέτοιων καθαριστικών. Είναι αρκετά διαβρωτικά και μπορούν να σου κάνουν ζημιά.

Επειδή και εγώ έχω custom νερό θα έλεγα να το αποσυνδέσεις τελείως, αντικαθιστάς τους σωλήνες (φθηνοί είναι), ανοίγεις τα μπλόκ και με ένα βουρτσάκι τα καθαρίζεις.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η άλγη που πιάνουν και όχι τόσο τα άλατα. Στο ψυγείο μπορείς να βάλεις κάποιο χημικό αλλά να το ξεπλύνεις πολύ καλά πριν το κουμπώσεις πάλι πάνω.

Δημοσ.

Cilit Bang, brasoo, Viacal, κέτσαπ, ξύδι ότι θες, διάλεξε και πάρε :-D Ανοίγεις τα block, και με ένα βουρτσάκι καθαρίζεις, όπως προαναφέρθηκε...Για σωλήνες, πρέπει να βάλεις σε λειτουργία μόνο την υδρόψυξη, για να περάσει το καθαριστικό από μέσα αρκετές φορές, αλλά είναι σκέτος μπελάς, καλύτερα πάρε καινούριους, να μην έχουν και θολούρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...