johnykim Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Παιδιά ξέρει κανείς αν είναι σοβαρό το ξεκόλλημα του καβαλλάρη στην παρακάτω εικόνα ; Kαι αν είναι σοβαρό ή τελικά δεν χρειάζεται τίποτα..; Εχει ξεκολλήσει μονο απο μια γωνία.
lunatic89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Αυτο το κολλανε με κολλα οταν φτιαχνουν την κιθαρα.Αρα αν το πας για επισκευη θα σου βαλουν απλα κολλα.Αυτο δεν το λεω για να παρεις να βαλεις UHU.Προφανως ειναι ειδικη κολλα.Στο λεω για να μην νομιζεις οτι θα κανουν τιποτα τρελο στην επισκευη που θα το πας κ σου ζητησουν κανα υπερογκο ποσο.
johnykim Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Ελεγα αν μπορούσα να κάνω κατι μόνος μου.Πάντως δεν έγινε τώρα, την έχω έτσι αρκετό καιρό. Αν τελικά δεν γίνεται να κανω κατι εγώ,τότε μάλλον θα την πάω στον Νάκα.Εκεί την φτιάxνουν έτσι;
ixthy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Άσε εμένα μου ξεκόλλησε εντελώς!!! Αααααχ! Και μου έκανε και ένα μαύρο σημαδάκι πάνω στο καπάκι που δε βγαίνει! Είμαι και στο Εδιμβούργο τώρα! Έκανα τη μαλακία και κούρδισα τις χορδές ένα ημιτόνιο πιο ψηλά για ένα κομμάτι και σε λιγότερο από μια μέρα πήρα τον καβαλάρη στο χέρι! Ειλικρινά δεν το περίμενα να έχει τέτοια ευαισθησία... είναι και ακριβή η άτοιμη και είναι λογικό να είναι ευαίσθητη, αλλά τόσο;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.