Προς το περιεχόμενο

speedtouch για access point

altimeter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.Εχω το εξης προβλημμα και θελω την βοηθεια σας.Εχω συνδεση on-telecom και θελω να αλλαξω το pirelli.Εβαλα λοιπον στη θεση του ενα speedtouch 530 αλλα θελω να εχω και ασυρματο.Εχω ακομα ενα speedtouch 585.Μπορω να το συνδεσω μεσω ethernet και να το χρεισιμοποιησω σαν αναμεταδωτη για ασυρματο?Και αν ναι πως?Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

α.γιατι δεν βαζεις το speedtouch to 585 σαν adsl router.anyway για να κανεις αυτο που θες θα κανεις το παρακατω.α.το 530 το σεταρεις κανονικα.το 585 του δινεις ip 192.168.1.253 αντι για 192.168.1.254 kai toy κλεινεις τον dhcp.μετα τα ενωνεις μεταξυ τους με καλωδιο.αν μπεις στο 192.168.1.254 θα μπαινεις στο 530 ενω στο 1.253 θα μπαινεις στο 585 για να ρυθμιζεις το wireless

Δημοσ.

poulinos ευχαριστω αλλα δεν μπορω να βαλω το 585 γιατι ειναι isdn και η γραμμη μου ειναι pstn. τωρα το 530 δεν εχει ip τυπου 192.168.1.254 αλλα 10.0.0.138. λεω να αλλαξω την ip του 585 σε 10.0.0.χχ για να δει το 530 που να σας πω οτι παιζει αψογα με την on telecoms ουτε διακοπες ουτε τιποτα θα το δοκιμασω και θα σας πω. ευχαριστω παντος παρα πολυ.

Δημοσ.

πολυ μια χαρα.απλα να ξερεις οτι ετσι κανεις ολα τα adsl ρουτερ access point.αν τωρα ειναι απλο ρουτερ εκει υπαρχοθυν και αλλοι τροποι αλλα και αυτος πετυχαινει αμα δεν θες να χρησιμοποιησεις την θυρα wan.απλα μην ξεχνας να κλεινεις τον dhcp απο το 585 για να μην εχεις 2 dhcp

Δημοσ.

το κανονικο σου adsl router το σεταρεις κανονικα σαν να μην υπηρχε το access point>στο speedtouch απλα πειραζεις το wireless αφου το κανεις για access poiunt.δεν βαζεις ουτε vpi ουτε pppoa Ουτε username pass ουτε bridge ουτε τιποτα.απλα μονο ip αλλαζεις κλεινεις dhcp και φτιαχνεις ασυρματο

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

ωραία ιδέα.. έχω και εγώ ένα vood w453 το οποίο "κάθεται" θα μπορούσα να ακολουθήσω την ίδια διαδικασία μεταξύ speedtouch και vood;

Δημοσ.

yes.οποιοδηποτε adsl router η σκετο ρουτερ μπορει να γινει αλλαζοντας του Ip και κλεινοντας τον dhcp ενα ωραιο access point χωρις προσθετες ρυθμισεις .αν καποιος δεν μπορει να σεταρει ενα ρουτερ πανω σε εναν adsl router με την θυρα Wan απλα το βαζει σε lan και οκ με τις απαραιτητες αλλαγες.

Δημοσ.

το δοκίμασα μόλις τώρα, όλα άψογα αν συνδέσω το vood με καλώδιο στο speedtouch.. το βλέπω κανονικα αυτό που με ενδιαφέρει είναι Bridge Connection... ασύρματη και όχι ενσύρματη, θέλω να μεταφέρω το vood σε σημείο που δε υπάρχει καλώδιο... κοιτάω το manual του και έχω την εντύπωση ότι υποστηρίζει τέτοιου είδους σύνδεση.. αλλά κάθε βοήθεια θα με γλύτωνε από αρκετές ωρίτσες παίδεμα.

Δημοσ.

για να παιξουν ασυρματα μεταξυ τους πρεπει ειτε και τα 2 να υποστηριζουν wds ειτε το ενα απο τα δυο να παιζει repeater η wireless bridge.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...