petrostr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Υπάρχει κάποιος τρόπος - ειδική μηχανή αναζήτησης που να μπορεί να βρεί κάποιος τον τίτλο τραγουδιού ή το όνομα καλλιτέχνη έστω από Video στο youtube? 2 Video στο youtube παίζουν κάποια τραγούδια που δεν ξέρω το όνομα τους και θέλω να τα βρώ με κάποιο τρόπο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
SweeT_DreamS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Υπάρχει κάποιος τρόπος - ειδική μηχανή αναζήτησης που να μπορεί να βρεί κάποιος τον τίτλο τραγουδιού ή το όνομα καλλιτέχνη έστω από Video στο youtube?2 Video στο youtube παίζουν κάποια τραγούδια που δεν ξέρω το όνομα τους και θέλω να τα βρώ με κάποιο τρόπο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 1.Κοίταξε τα tags του βίντεο. 2.Πληκτρολόγησε στίχους από το τραγούδι, στο google.
petrostr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 1.Κοίταξε τα tags του βίντεο.2.Πληκτρολόγησε στίχους από το τραγούδι, στο google. Δεν γράφει κάτι στα Tags, ούτε τα τραγούδια ακούγονται πολύ καθαρά για να καταλάβω τους στίχους. Τα τραγούδια είναι σε αυτά τα 2 video: [ame] [/ame] [ame] [/ame]
SweeT_DreamS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δεν γράφει κάτι στα Tags, ούτε τα τραγούδια ακούγονται πολύ καθαρά για να καταλάβω τους στίχους. Ε τότε... 3.Ρώτησε αυτόν που τα ανέβασε... ή 4.Μπες εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=49317 και ρώτησε
markosf1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 σωστά szaf, το πρώτο .. είναι benefit - sex sells , παλιό αλλά πολύ ωραίο κομμάτι . το δευτερό είναι σαμπα κ δεν εχω ιδέα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.