redxaris Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Τελικα ολα ημερα θα κατσουν...παω να κανω εγκατασταση ενα προγραμμα και μου βγαζει το εξης error:the filename,directory name or volume label syntax is incorrect. αυτο το μηνυμα μου το εμφανιζει σε ολες τις εγκαταστεις αρχειων που προσπαθω να κανω. το προβλημα μου το κανει σε ενα netbook hp compaq. εκανα search με το avg αλλα δεν μου βρηκε κατι.. ευχαριστω!
micos000 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Αυτό το ...\ είναι κάτι που το γράφεις στο path για την εγκατάσταση ή σου ξέφυγε κατά λάθος στο μήνυμα; Αν δλδ ξεκινήσεις ένα setup και αφήσεις τα πάντα default σου βγάζει σφάλμα ή προσπαθείς να ορίσεις εσύ ένα path για εγκατάσταση;
redxaris Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 μου ξεφυγε και μου το βγαζει μολις κλικαρω στο καθε εχε. δεν μου ανοιγει καν την εγκατασταση! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:08 ---------- δεν μπορω να κανω ουτε εγκατασταση κανενα reg.fixer για να δω τι φταιει!
micos000 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δες μήπως χρειάζεσαι κάποια αναβάθμιση στο ms installer. Ίσως να φαίει και κανένας ιός ή trojan.
redxaris Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 θα το δοκιμασω...παντως βρηκα τροπο ανοιγω τα exe. κανω δεξι κλικ και τα επιλεγω να ανοιγουν με win98/και μονο ετσι μπορεσα να κανω setup! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:17 ---------- βρηκα και αλλο τροπο να ανοιγω τα αρχεια που θελω.αν ενα εχω εχε. και το εχω αποθηκευσει στο σκληρο του netbook δεν μου το ανοιγει αν ομως το μεταφερω στο εξωτερικο δισκο που εχω μου το μεταφερει κανονικα και το κανω εγκατασταση κανονικα.δοκιμασα το regcure βρηκε σφαλματα αλλα τιποτα εκανα sustem restore αλλα τιποτα μπηκα σε safe mode τιποτα...καμια ιδεα ρε παιδια?
micos000 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δηλαδή σου τρέχει τις εγκαταστάσεις μόνο με εξομοίωση win98??? Είναι πάντως κουφό να σου κάνει setup από τον εξωτερικό δίσκο και όχι από τον δίσκο συστήματος. Ο λογαριασμός σου στον υπολογιστή έχει δικαιώματα administrator (διαχειριστή); Επίσης αναφέρεις netbook, ποιο έχεις; Μήπως έχει κανένα SSD δίσκο ο οποίος έχει πρόβλημα;
redxaris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Kαι ομως ετσι γινετε..καποια μ!@$κια στη registry εκανα με ενα προγραμμα που κατεβασα,οσο για τον δισκο δεν εχει καποιο προβλημα εκανα καποια τεστ και ειναι οκ!Δοκιμασα το tune up μου βρηκε καποια σφαλματα και μαλλον το διορθωσε τωρα περιμενω και βλεπουμε!
alex89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Kαι ομως ετσι γινετε..καποια μ!@$κια στη registry εκανα με ενα προγραμμα που κατεβασα,οσο για τον δισκο δεν εχει καποιο προβλημα εκανα καποια τεστ και ειναι οκ!Δοκιμασα το tune up μου βρηκε καποια σφαλματα και μαλλον το διορθωσε τωρα περιμενω και βλεπουμε! Νομίζω πως έτσι όπως έχουν γίνει τα αρχεία στα win και η registry μόνον με φορμάτ θα ησυχάσεις......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.