ardassa11 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα.Διαθέτω ένα Usb Stick των 2 GB με κάποια αρχεία μέσα και όταν πάω να τα σβήσω δεν μου έχει την επιλογή "Διαγραφή" στο μενού.Προσπαθώ να κάνω Format το Stick και μου βγάζει το μήνυμα πως ο δίσκος διαθέτει προστασία εγγραφής.Καμία ιδέα για να καταφέρω να τα σβήσω υπάρχει.Ευχαριστώ!
sedret Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δες για αρχή πως το διακοπτάκι που έχουν τα στικάκια πάνω δεν είναι στη θέση locked.
Alexfei Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ μονο που σε εμένα δεν υπάρχει διακοπτάκι locked. το στικάκι μου είναι Kingston 1gb..στα ξαφνικά ενώ πηγα για να κάνω διαγραφή ένα αρχείο μου εμφανίζει προστασία εγγραφής και δεν μου επιτρέπει να κάνω διαγραφή ούτε φορμάτ..τι να κάνω? Δες για αρχή πως το διακοπτάκι που έχουν τα στικάκια πάνω δεν είναι στη θέση locked.
isay Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ μονο που σε εμένα δεν υπάρχει διακοπτάκι locked. το στικάκι μου είναι Kingston 1gb..στα ξαφνικά ενώ πηγα για να κάνω διαγραφή ένα αρχείο μου εμφανίζει προστασία εγγραφής και δεν μου επιτρέπει να κάνω διαγραφή ούτε φορμάτ..τι να κάνω? Αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, τότε ίσως να έχει καεί το στικάκι ή έχει ιο. Ξεκινα τον υπολογιστή με ένα linux live cd και αν δεν μπορείς ούτε τότε να γράψεις/σβήσεις, τότε το στικάκι έχει καεί. Τέλος, αν δεν είναι δικό σου το στικάκι, ίσως να έχει κάποιο πρόγραμμα προστασίας. Σε αυτή την περίπτωση το fdisk είναι μονόδρομος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.