juiblex Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 ρε παιδια εχω ενα ουιντοους μομπαιλ τηλεφωνο και θελω να το συγχρονησω με το ουτλοοκ τι πρεπει να κανω εχω κατεβασει και τα 2 προγραμματα που χρειαζονται και το ακτιβσινκ και το ουτλοοκ αλλα τωρα δεν ξερω τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο ουτλοοκ. ασ μου δωσει κανεις τα φωτα του.... ελπιζω να το εγραψα το ποστ στην σωστη μερια
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 ρε παιδια εχω ενα ουιντοους μομπαιλ τηλεφωνο και θελω να το συγχρονησω με το ουτλοοκ τι πρεπει να κανω εχω κατεβασει και τα 2 προγραμματα που χρειαζονται και το ακτιβσινκ και το ουτλοοκ αλλα τωρα δεν ξερω τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο ουτλοοκ. ασ μου δωσει κανεις τα φωτα του.... ελπιζω να το εγραψα το ποστ στην σωστη μερια Δεν το έγραψες όμως στη σωστή γλώσσα. Υπενθυμίζω ότι γλώσσα του forum είναι τα ελληνικά! Στην ελληνική γλώσσα δεν υπάρχει λέξη ουιντοους μομπαιλ ούτε λέξη ουτλοοκ ή ακτιβσινκ. Σε παρακαλώ λοιπόν να ξαναγράψεις το μήνυμά σου χρησιμοποιώντας ελληνικό αλφάβητο για τις ελληνικές λέξεις και λατινικό αλφάβητο για τις ξένες λέξεις. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.