Προς το περιεχόμενο

Opera 7 beta1!!!

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει μεγάλα προβλήματα τα οποία πρέπει να ληθούν. Μου αρεσε πολύ που έχουν υποστήριξη για imap server. Ένας ακόμα λόγος να κόψω τα microsoft προγράμματα.

Δημοσ.

Μέχρι τώρα είχα κι εγώ opera.Φοβερός browser με πολύ γρήγορο back και ωραίο το search με το Google κλπ.Κυρίως βέβαια δεν είναι Micro$oft!!!!

Είχε πάντα πρόβλημα όμως με javascript και επειδή πολλές σελίδες είχαν τέτοια applets αναγκαζόμουν να γυρίζω σε IE.Δοκίμασα τυχαία Mozilla που πραγματικά είναι κορυφή.Πιστεύω ότι ο IE τελείωσε και καιρός ήταν (χεχεχε)

B)

• Super Moderators
Δημοσ.

Safws kai ehei problems! Mhn xehname omws oti gia thn wra einai akomh beta. Pantws fainetai grhgoros. As perimenoume thn final ekdosh gia na vgaloume symperasmata...

B)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

φίλε privateer τον είχα αλλά μόλις χθες τον έκανα uninstall διότι όπως είπε και ο φίλος spinmind έχει πρόβλημα με java,κατά τα άλλα πολύ γρήγορος και όχι από την MS

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με Java και Javascript με τον Opera 6.05 και τον χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό.

Δημοσ.

πώς τα κατάφερες The_Judas πές μας και εμάς το μυστικό :confused:

δηλ. θες να πείς ότι σου ανοίγει κανονικά χμμμμ το http://www.astalavista.com μαζί με το κυλιώμενο bar της Java ;

αν ναι θέλω λεπτομέριες για ρυθμίσεις αν και δεν νομίζω να μου έχει ξεφύγει τίποτα αλλά λέμε,ανθρώποι είμαστε λάθη κάνουμε :P

υπόψην ότι έχω Java 2 Runtime 1.4.1_01

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μμμμ... κυλιόμενο bar εννοείς το combo-box με τα Links από διάφορα sites?

Δοκίμασα να ανοίξω το site και με τον Opera 6.05 και με τον IE 5 και η μόνη διαφορά είναι ότι ο Opera δεν εμφανίζει ένα διαφημiστικό applet.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...