Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2002 Kykloforhse epitelous kai mporeite na to katevasete apo to http://www.opera.com. Twra to katevazw opote den mporw na ehw apopsh akomh!
tsiolk Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Εχει μεγάλα προβλήματα τα οποία πρέπει να ληθούν. Μου αρεσε πολύ που έχουν υποστήριξη για imap server. Ένας ακόμα λόγος να κόψω τα microsoft προγράμματα.
Snolly Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Ποιός είναι ο γίγαντας skiabox; Ελπίζω να μην εννοείς τον IE. Mozilla rulez.
spinmind Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Μέχρι τώρα είχα κι εγώ opera.Φοβερός browser με πολύ γρήγορο back και ωραίο το search με το Google κλπ.Κυρίως βέβαια δεν είναι Micro$oft!!!! Είχε πάντα πρόβλημα όμως με javascript και επειδή πολλές σελίδες είχαν τέτοια applets αναγκαζόμουν να γυρίζω σε IE.Δοκίμασα τυχαία Mozilla που πραγματικά είναι κορυφή.Πιστεύω ότι ο IE τελείωσε και καιρός ήταν (χεχεχε)
apoc Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Netscape = Mozilla με διαφημισεις , και λιγοτερο συνεπης σε update! Mozilla και τα μυαλα στο mixer!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2002 Safws kai ehei problems! Mhn xehname omws oti gia thn wra einai akomh beta. Pantws fainetai grhgoros. As perimenoume thn final ekdosh gia na vgaloume symperasmata...
privateer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Ebala ton Opera 6.05 kai eimai arketa entypwsiasmenos.Eida oti bghke kai beta 2 gia ton 7.Ton exei dokimasei kaneis?Einai sta8eros?
kom Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 φίλε privateer τον είχα αλλά μόλις χθες τον έκανα uninstall διότι όπως είπε και ο φίλος spinmind έχει πρόβλημα με java,κατά τα άλλα πολύ γρήγορος και όχι από την MS
The_Judas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με Java και Javascript με τον Opera 6.05 και τον χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό.
kom Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 πώς τα κατάφερες The_Judas πές μας και εμάς το μυστικό δηλ. θες να πείς ότι σου ανοίγει κανονικά χμμμμ το http://www.astalavista.com μαζί με το κυλιώμενο bar της Java ; αν ναι θέλω λεπτομέριες για ρυθμίσεις αν και δεν νομίζω να μου έχει ξεφύγει τίποτα αλλά λέμε,ανθρώποι είμαστε λάθη κάνουμε υπόψην ότι έχω Java 2 Runtime 1.4.1_01
privateer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Me ton 7 lynontai ayta ta probs?Oute emena h mbara ayth fainetai sto astalavista.
Anakin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Na kano kai ego tin mozilla propaganda mou kai na sas doso to link enos agapimenou mou site (to exei ftia3ei anas filos mou) http://www.seveninks.com/ Mozilla rulezzzzzzz.
The_Judas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Μμμμ... κυλιόμενο bar εννοείς το combo-box με τα Links από διάφορα sites? Δοκίμασα να ανοίξω το site και με τον Opera 6.05 και με τον IE 5 και η μόνη διαφορά είναι ότι ο Opera δεν εμφανίζει ένα διαφημiστικό applet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.