Προς το περιεχόμενο

μπες, δες, πες


tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδιά γεια χαρά,

θέλω να μπείτε στο site μου,

καλως τους επισκέπτες, τι να κεράσουμε?

να το δείτε και να μου πείτε αν είναι δυνατό τυχόν προβλήματα που εντοπίσατε καθώς και παρατηρήσεις. Το δοκίμασα - όλα φαίνονται ΟΚ αλλά νομίζω οτι οι γνώμες και οι παρατηρήσεις σας έχουν μεγαλύτερη σημασία.

!!! αν σας ενδιαφέρει το περιεχόμενο είστε ευπρόσδεκτοι κάθε μέρα.

;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά έχω 2 σελίδες ( http://www.hapagan.tk και www.insomniaprogs.tk ) , είναι και οι δυο στην dot.tk και μέχρι στιγμής όλα πάνε μια χαρά . Ελάχιστες φορές μου έχει παρουσιάσει προβλήματα .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια...

αν και ξενύχτησα αρκετές φορές πιστεύω ότι κάτι κατάφερα. Όλα αυτά βέβαια άσχετα με το αν ασχολείστε με το σπορ του "στοιχήματος". Πάντως αν ασχολείστε είστε καλοδεχούμενοι και ζητούμε απο εσας να δυναμώσετε την προσπάθειά μας. Η ανταπόκριση σας μέχρι τώρα κρίνεται αρκετά καλή αλλά γνωρίζουμε ότι χρειαζόμαστε πιο πολλά μέλη και πιο ενεργή συμμετοχή σας. Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε σε ότι αφορά το στοίχημα μέσω διδικτύου. Το email μας είναι φάτσα κάρτα στην αρχική σελίδα.

Ευχαριστώ και εσας και όλους τους συνεργάτες μου που αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο για να μελετούν και να βγάζουν προγνωστικά.

Σας περιμένουμε λοιπόν

http://www.megabet.tk

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απλά για τους φίλους της σελίδας μου (που είπαν καλά λόγια για αυτήν) καθώς και τους φίλους του στοιχήματος θέλω να ενημερώσω πως εδώ και λίγο καιρό στο site μας δίνουμε προγνωστικά και ποσό στοιχηματισμού έτσι ώστε να ξέρουν οι παίκτες σε ποιους αγώνες δίνουμε βαρύτητα και τους θεωρούμε πιο προβλέψιμους. Και φυσικά υπάρχει και ΤΑΜΕΙΟ έτσι ώστε να μπορούν οι φίλοι να δουν τι κάναμε, τι κάνουμε και τι θα κάνουμε.

Σας περιμένουμε

http://www.megabet.tk

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...