Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για κόσμημα

Mimi90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να αγοράσω μια από αυτές τις αλυσίδες οι οποίες εχούν μια καρδιά σπασμένη στη μέση κ' γράφουν "best friends" θέλω να δώσω τη μια στην κολλητή μου:-) μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να τις βρώ κ' πόσο περίπου κοστίζουν(ασήμι). Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

υπαρχουν παρα πολλα μαγαζια που πουλανε τετοια κ σε πολλα σχεδια....ενα μαγαζι που μου ερχεται τωρα στο μυαλο ειναι η αλυσιδα καταστηματων ''ρεζερβα'' αν ξερεις ^^...οι τιμες κυμαινονται απο 8-20ευρω..αναλογα σχεδιο κ υλικο!

Δημοσ.
υπαρχουν παρα πολλα μαγαζια που πουλανε τετοια κ σε πολλα σχεδια....ενα μαγαζι που μου ερχεται τωρα στο μυαλο ειναι η αλυσιδα καταστηματων ''ρεζερβα'' αν ξερεις ^^...οι τιμες κυμαινονται απο 8-20ευρω..αναλογα σχεδιο κ υλικο!

Ναι ξέρω, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, θα πάω αύριο να δω:)

Δημοσ.
Ναι ξέρω, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, θα πάω αύριο να δω:)

Δεν έχει στα ρεζέρβα, καμιά άλλη ιδέα??:-(

Δημοσ.

Χμμμ, προχθες που ημουν Χανιά, σε ένα κοσμηματοπωλείο στην αγορά με τα μαγαζάκια, εκεί που έχουν Swarovski κ.λπ., έπεσε το μάτι μου σε μια κοκκινη καρδια. Δεν εγραφε φυσικα κατι, αλλα ηταν πολύ ωραιο για δωρο σε κολλητή. Την είχε σε 3 χρώματα. Στο μέσο της είχε κατι σαν αλουμίνιο και την εκανε ετσι που ηθελες να τη κοιτάς...

Οπότε δες και σε κανένα μαγαζί με κοσμήματα.

Δημοσ.
Δεν έχει στα ρεζέρβα, καμιά άλλη ιδέα??:-(

περιεργο,πφφφ 8α επεσες στη περιπτωση,οπουε παω βλεπω παντα!!παντως και ο γιωργος(τον αποπανω λεω :P)εχει δικιο...μπορεις να δεις σε κοσμηματοπωλεια ή σε μαγαζια με ειδη δωρων :-)

Δημοσ.

Πάνε σε μια swarovski και πάρε κάτι κρεμαστό για το λαιμό... Παίζουν από 15 εως 1000000 Ευρώ :)

Είναι πολύ εντυπωσιακό δωράκι και μόλις με 15 Ευρώ :)

ΥΓ. Αν θυμάμαι η κόκκινη καρδούλα είχε 30...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...