MasterBilly Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 είχα μια κάρτα WiFi η οποία μου έκανε αυτό ακριβώς άλλα μόνο σε κλειδομενα δίκτυα και όχι σε ελεύθερα κλείσε για λίγο το wep η το wpa και δες μια με ξεκλείδωτο ρουτερ αν δεις να σου κανει τα ίδια και χωρίς wep τότε δοκίμασε και μια με lan αν όχι πέτα την κάρτα και εγώ αυτό έκανα.
georgios... Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 ελευθερο δε γινεται να το αφησω. το εχω στο μαγαζι, οποτε........ λετε να μην υπαρχει συμβατοτητα υλικου? μου κολλαει γενικα πλεον. οπου και να μπω ειναι θεμα λεπτων να κολλησει.
jiannis_X Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Κάνε ping τι ip του router σου και μια ιντρερνετικία ip και δες τους χρόνους και αν χάνεις πακέτα
MasterBilly Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 δεν σου είπα να το αφήσεις ανοιχτό να δοκιμάσεις είπα επίσης δοκίμασες με λαν ?
kage Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 1.θερμοκρασια...κατεβασε το speedfan κ δες τι θερμοκρασιες λεει. 2.me i.e. h firefox?δοκιμασε και το 2o να δεις αν κολανε οι σελιδες. 3.κ οταν κολαει δες task manager ποιο προγραμμα χρησιμοποιει πολυ ram-cpu
georgios... Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 τελικα πεταξα τη καρτα και ειναι οκ. τη καρτα την εχω εδω και 10 μηνες και τωρα τελευταια αρχισε τα κολληματα. τι να πω........ thanks.
user27 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Κριμα που την πεταξες φιλε υπαρχει λυση! Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα οπως και πολλοι αλλοι με αποσυνδεσεις, κολληματα του υπολογιστη καθε 5 δευτερολεπτα και απαιτηση κωδικου διαχειριστη σε καθε εκκινηση των windows.Μετα απο πολυ ψαξιμο στα forum διαπιστωσα οτι για ολα φταιει το αθλιο utility στο cd η στο site της level1.Το κανουμε απεγκατασταση!Ομως που θα βρουμε το driver για να δουλεψει?Ανοιγουμε το κουτι του υπολογιστη, κοιταμε την καρτα και διαβαζουμε πανω στο μεγαλο chip το ονομα του (στην περιπτωση μου realtek rtl8185l).Αρα παμε στο site της Realtek και κατεβαζουμε το driver απο εκει, και μαλιστα την εκδοση που εχει και το utility της Realtek!To εγκαθιστουμε και συνδεομαστε στο δυκτιο μας, μεσα απο το utility αυτο, χωρις προβληματα πλεον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.