georgios... Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 insomniacs χρειαζομαι επειγοντως τη βοηθεια σας. το pc μου κολλαει σε απλο σερφαρισμα στο ιντερνετ. κολληματα για 5 δευτερολεπτα, μετα ενταξει και μετα παλι τα ιδια. το προβλημα ειναι οτι το εχω παει στο "μαστορα" και εκει δεν κολλαει καθολου!!!! τι μπορει να φταιει? (αλλαξα ασυρματη καρτα δικτυου μηπως εφταιγε αλλα παλι τα ιδια..... επισης κολλαει μονο οταν ειναι στο ιντερνετ (ασυρματα)
F33L Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 λαπτοπ ι ντεσκτοπ? μοντελο? router brand? σπεκς? μορε ινφο! αδυναμο σημα @ wifi ισως? (εαν οφειλεται σε wifi) p.s check 4 virus + τροφοδοσια @ home
konandrio Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Αμα η καρτα δικτυου ειναι n θα υπαρχει ασυμβατοτηα με το router, δοκιμασε αλλους drivers.
alex89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Έκανες scan για ιό ή για malware, spyware; Επίσης σε safe mode (me f8 mpaineis) σου κάνει τα ίδια; Οι θερμοκρασίες σου σε τι επίπεδα είναι;
georgios... Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 σταθερο pc. core 2 duo T7200 (2.53) 2Gb ram. xp home (γνησια) level one wnc 0301 wireless lan thomson tg 585 εχω το norton internet security 2009 και δε βρισκει τιποτα. το προβλημα μου το εμφανισε πριν λιγες μερες. δεν ειχα τοσους μηνες προβλημα ουτε με το σημα, ουτε με την ασυρματη καρτα.
panos2171 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Moνο στο ιντερνετ παγωνει η γενικως σε οτι κανεις????Μηπως εχεις φορτωσει τον browser με add-ons????
georgios... Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 δεν εχω add ons. μονο στο ιντερνετ μου κολλαει, πουθενα αλλου. απο θερμοκρασιες ειναι οκ. καμια λυση????
alex89 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 δεν εχω add ons.μονο στο ιντερνετ μου κολλαει, πουθενα αλλου. απο θερμοκρασιες ειναι οκ. καμια λυση???? Θα έκανα format για να σιγουρευτώ πως δεν παίζει κάτι με ιό. Στο ίντετνετ το μόνο που μπορεί να επηρεάσει την απόδοση του υπολογιστή (συνήθως) είναι ιός. Δες στη διαχείριση συσκευών ποια προγράμματα φορτώνουν όταν είσαι στο ίντερνετ.
guardianx71 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δες στη διαχείριση συσκευών ποια προγράμματα φορτώνουν όταν είσαι στο ίντερνετ. Να διορθώσω απλά στη διαχείρηση εργασιών
alex89 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Να διορθώσω απλά στη διαχείρηση εργασιών lol έχεις απόλυτο δίκιο guardianx71 Σε ευχαριστώ για τη διόρθωση και θα διαμαρτυρηθώ με πανό έξω από τη microsoft γιατί μας έχουν τρελάνει με διαχείριση συσκευών, εργασιών, δίσκων, εργαλεία διαχείρισης κλπ. Λες και δεν έχουμε λειτουργικό αλλά πολυκατοικία και κάνουμε τους διαχειριστές της. Και τη πολυκατοικία; Ετοιμόρροπη!! (να είναι καλά ο billάκος)
georgios... Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 τελικα ουτε ιος ειναι, ουτε ασυμβατοτητα. σημερα μετα απο φορματ συνεχιζει να κολλαει παλι καθε λιγα λεπτα..... μηπως θελει ελευθερη πτωση απο το μπαλκονι????? τι αλλο μπορει να φταιει?
alex89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Το σπαστικό είναι πως στο κάνει μόνον στο ίντερνετ. Πήγαινε στην προβολή συμβάντων μήπως κάποιο πρόγραμμα δημιουργεί πρόβλημα.
Livagoth Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Γιατί δεν δοκιμάζεις μία να μπεις internet με ethernet cable όχι ασύρματα?Έτσι θα δεις αν το πρόβλημά σου οφείλεται στο σήμα του wifi.
georgios... Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 οταν το πηγα στο "μαστορα" δεν κολλησε καθολου....... ουτε με ethernet ουτε με wi fi....... τι να κανω??????????????????????? απογοητευτηκα....
euklidis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 οταν το πηγα στο "μαστορα" δεν κολλησε καθολου.......ουτε με ethernet ουτε με wi fi....... τι να κανω??????????????????????? απογοητευτηκα.... Oταν μπαινεις με wifi ποσο σημα εχεις; εχεις κατι αναμεσα στον ρουτερ και το Pc; Σε τι σελιδες σου κολλαει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.