Προς το περιεχόμενο

Toshiba NB200 λεει?

manolisher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια!

Λέω και εγώ να πάρω ένα netbook.

Βρήκα αυτό της Toshiba

http://www.multitec.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=110&category_id=10&option=com_virtuemart&Itemid=5

Έχει κανείς άποψη? Η τιμή αξίζει ή να πάρω κάτι αλλο?

Βασικό είναι ότι έχει τοπικό service από ότι λέει στο site

Thanks

man

Δημοσ.

Χωρις να εχω πιασει ποτε στα χερια μου το μηχανημα για αρχη κοιτα το σαφψς πιο ομορφο NB200-11H (διαφορετικη διαταξη πληκτρολογιου και αλλο χρωμα) που ειναι 10 ευρω πιο ακριβο (αυτο).

Απο κει και περα θα σου προτεινα να δεις το lenovo s10-2 που δεν εχει ερθει ακομα ελλαδα αλλα μπορεις να το φερεις απο εξωτερικο ή καποιο απο τα νεα asus 10008ha ή 1005ha

Δημοσ.

λεει φιλε, απο καθε αποψη εκτος απο την τιμη του

για κανενα λογο δεν θα το προτιμουσα εναντι των ασους

ειπαμε καλη η τοσιμπα,αλλα οχι κι ετσι

Δημοσ.

Λοιπον guys thanks!!!

Τελικά είδα το

http://www.multitec.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=111&category_id=10&option=com_virtuemart&Itemid=5

και το ερωτεύτικα. Πολύ καλό το pc-ακι. Η φωτό το αδικεί αρκετά, το καπάκι έχει πολυ καλύ υφή και τα χρώματα ειναι πολυ cool.

Δε λέω η τιμή ειναι πράγματι λίγο τσιμπιμένη αλλά αξίζει.

Και τελικά το πήρα από τη multitec. Είναι λίγο πιο ακριβό από αυτούς που μου είπε ο koprodogis αλλά αν βάλεις και τα μεταφορικά μια διαφορά 20Ε δεν είναι τρομερή. Και αν πάθει τίποτα στη μεταφορά?

Το ζητούμενο δεν είναι πάντα η τιμή άσε που το πήρα και επιτόπου.

Επιβεβαίωσα και ότι έχουν πραγματικά το service της Toshiba οπότε θα έχω να κινηγάω κάποιους αν πάθει κάτι :-)

Βασικό είναι επίσης ότι με εξυπηρέτησαν πολύ καλά. Ηταν πολυ φιλικοί. Μου το ανοίξανε από σφραγιμένη κούτα, το ξεκινήσαμε μαζί, μου το δείξανε, τσεκάραμε, ότι ήταν όλα ΟΚ μου κάνανε και το registration στην εγγύηση "no matter what". Αντε να βρείς τέτοια συμπεριφορά από το plaisio. anyway... σας ευχαριστώ πολύ όλους, θα το δουλέψω σήμερα και θα σας πω.

Δημοσ.

το μονο αρνητικο που εχω διαβασει απο ατομα που το εχουν ειναι οτι εχει πολυ αδυναμα ηχεια.χαρακτηριστικα λενε οτι στο full τους ειναι ιδια σε επιδοση με ενα asus 1000 στο 30% στον ηχο.τωρα αν εχετε ακουστικα η εξωτερικα ηχεια δεν παιζει προβλημα αλλα ειναι ενα σημαντικο μειον...

Δημοσ.
Λοιπον guys thanks!!!

Τελικά είδα το

http://www.multitec.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=111&category_id=10&option=com_virtuemart&Itemid=5

και το ερωτεύτικα. Πολύ καλό το pc-ακι. Η φωτό το αδικεί αρκετά, το καπάκι έχει πολυ καλύ υφή και τα χρώματα ειναι πολυ cool.

Δε λέω η τιμή ειναι πράγματι λίγο τσιμπιμένη αλλά αξίζει.

Και τελικά το πήρα από τη multitec. Είναι λίγο πιο ακριβό από αυτούς που μου είπε ο koprodogis αλλά αν βάλεις και τα μεταφορικά μια διαφορά 20Ε δεν είναι τρομερή. Και αν πάθει τίποτα στη μεταφορά?

Το ζητούμενο δεν είναι πάντα η τιμή άσε που το πήρα και επιτόπου.

Επιβεβαίωσα και ότι έχουν πραγματικά το service της Toshiba οπότε θα έχω να κινηγάω κάποιους αν πάθει κάτι :-)

Βασικό είναι επίσης ότι με εξυπηρέτησαν πολύ καλά. Ηταν πολυ φιλικοί. Μου το ανοίξανε από σφραγιμένη κούτα, το ξεκινήσαμε μαζί, μου το δείξανε, τσεκάραμε, ότι ήταν όλα ΟΚ μου κάνανε και το registration στην εγγύηση "no matter what". Αντε να βρείς τέτοια συμπεριφορά από το plaisio. anyway... σας ευχαριστώ πολύ όλους, θα το δουλέψω σήμερα και θα σας πω.

αν για τον α-β λογο δεν το αγοραζες τι πιστευεις πως θα το εκανε το νετμπουκ το εν λογω καταστημα,ανοιγμενο με περασμενα πλεον τα χρ;

Δημοσ.
αν για τον α-β λογο δεν το αγοραζες τι πιστευεις πως θα το εκανε το νετμπουκ το εν λογω καταστημα,ανοιγμενο με περασμενα πλεον τα χρ;

Μα πρώτα το πλήρωσα και μετά μου το άνοιξαν:-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:13 ----------

το μονο αρνητικο που εχω διαβασει απο ατομα που το εχουν ειναι οτι εχει πολυ αδυναμα ηχεια.χαρακτηριστικα λενε οτι στο full τους ειναι ιδια σε επιδοση με ενα asus 1000 στο 30% στον ηχο.τωρα αν εχετε ακουστικα η εξωτερικα ηχεια δεν παιζει προβλημα αλλα ειναι ενα σημαντικο μειον...

Ναι τώρα που το λες τα ηχεία του δεν είναι και πολυ δυνατά αν και δεν δοκίμασα το asus για να συγκρίνω.

Αλλά έτσι και αλλιώς ακουστικά βάζω τις λίγες φορές που ακούω μουσική

βασικά για surfing το θέλω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...