Προς το περιεχόμενο

Πτώση τιμών

Tigran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα...

Σκέφτομαι να πάρω την 4850 Vapor, αλλά έλεγα μήπως περιμένουμε καμία πτώση τιμών προς Αύγουστο-Σεπτέμβριο μεριά και να περιμένω να πάρω καλύτερα την 4870.

Τι λέτε; Αξίζει να περιμένω ή να προχωρήσω με την αγορά;

Σημ.: Τα επιπλέον € που ζητάει αυτή τη στιγμή η 4870, δεν προτίθεμαι να τα δώσω.

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλη τη παρέα...

Σκέφτομαι να πάρω την 4850 Vapor, αλλά έλεγα μήπως περιμένουμε καμία πτώση τιμών προς Αύγουστο-Σεπτέμβριο μεριά και να περιμένω να πάρω καλύτερα την 4870.

Τι λέτε; Αξίζει να περιμένω ή να προχωρήσω με την αγορά;

Σημ.: Τα επιπλέον € που ζητάει αυτή τη στιγμή η 4870, δεν προτίθεμαι να τα δώσω.

Παντα βγαινει κατι καινουργιο και οι τιμες πεφτουν, αμα βγει το καινουργιο αυτη που θες τωρα θα σου φενεται πολυ παλια και παει λεγωντας.

Δηλ μ αυτο το σκεπτικο δεν ψωνιζεις ποτε.

Δημοσ.

Καλοκαιρι ειναι. Δεν προκειται να σχοληθεις και πολυ (λογικα). Περιμενε μεχρι αυγουστο τελη, που βγαινουνε μεγαλες προσφορες

Δημοσ.

@konandrio: Άμα έπεφτε η 4870(Vapor) στα 100€ π.χ. τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο, θα έκανα υπομονή. Αλλά αν μιλάμε για πτώση 20-30€, Klein mein.

@mountzouris: Σε αυτό που λες ένα δίκαιο το έχεις..

Πάντως η διαφορά τιμής των 4850 με 4870 δικαιολογεί την διαφορά τους στην απόδοση; (Μιλάω πάντα για τις Vapor εκδόσεις. 110€ η μία 199€ η άλλη)

Δημοσ.

Βασικά αν δεν είσαι κανένας τελειομανής παιχνιδομανής η 4850 είναι αστέρι. Τώρα να μου πεις μπορεί να θέλω να παίξω σε μεγάλες αναλύσεις, αλλά και πάλι μια χαρά θα την έκανε τη δουλειά της η 4850 . Εγώ π.χ τυχαίνει να μην έχω 22-24άρα οθόνη και με την 19' κάνω πανηγύρια. Αλλά άμα πάρω οθόνη δεν πρόκειται να την αλλάξω..., είναι πολύ καλή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...