dxunt Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Γεια σας παιδια....υπαρχει προβλημα...! Θελω να κατεβασω ενα επεισοδειο μιας σειρας απο rapidshare.Τα parts τελειωνουν σε rar.html .Ετσι οταν κατεβαινουν δεν ξεζιπαρονται με το winrar.Μου βγαινουν με εικονιδιο του internet explorer....Ξερει κανεις πως μπορω να το κανω να δουλεψει....?
dxunt Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Πως να την αφαιρεσω φιλε μου....Ξεχασα να πω οτι οταν κατεβαινει η καταληξη ειναι rar αλλα το εικονιδιο παραμενει αυτο του internet explorer
dxunt Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Παιδια σας ευχαριστω πολυ.Αυτο ηταν.να σται καλα.
disqualified Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Πως να την αφαιρεσω φιλε μου....Ξεχασα να πω οτι οταν κατεβαινει η καταληξη ειναι rar αλλα το εικονιδιο παραμενει αυτο του internet explorer εχεις επιλογη να αποκρυπτει το λειτουργικο της επεκτασεις των αρχειων, γι αυτο βλεπεις ως καταληξη το rar γιατι αποκρυπτει την καταληξη html.
HamerZ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μπορείς να κάνει μετονομασία αρχείου και να του διαγράψεις το .html ή ακόμη καλύτερα, κάθε φορά που θες να κατεβάσεις μια σειρά από αρχεία θα κάνεις copy paste τα link σε ένα txt και θα διαγράψεις το .html από το κάθε link και στην συνέχεια θα τα κατεβάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.