Προς το περιεχόμενο

Western Digital MyBook World 2TB Αποριες

xfranki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Προσφατα αγορασα τον σκληρο και αποφασισα να τον βαλω να τρεξει...

Τον συνεδεσα πανω στο λαπτοπ μου και με λιγο ιδρωτα δουλεψε

Αλλα...

Στο εικονιδιακι της Lan μου βγαζει message Limited or NoConnectivity

Η μεταφορα αρχειων ειναι παρα πολυ αργη (Dir: "\\mybookworld\PUBLIC" < δεν ξερω αν ειναι το σωστο θα θελα να μου πειτε)

Και στο web interface του σκληρου δεν μπορω να μπω (Δεν εμφανιζει καν)

Αν ξερει καποιος ας με καθοδηγησει

:-)

Δημοσ.

Ο δισκος λογικα θα πρεπει να συνδεθει πανω σε καποιο router ωστε να παρει IP. Τοτε θα μπορεις να τον δεις απο το web interface μεσω αυτης της IP.

Δημοσ.

Αν έχει δικό του DHCP δεν χρειάζεται router, αλλά να δεις καλές ταχύτητες από τέτοια NAS είναι κάπως δύσκολο...

Κλείσε τον DHCP, δώσε static μέσα στο range, κλείσε και firewalls και cross your fingers!

Δημοσ.
Αν έχει δικό του DHCP δεν χρειάζεται router, αλλά να δεις καλές ταχύτητες από τέτοια NAS είναι κάπως δύσκολο...

Κλείσε τον DHCP, δώσε static μέσα στο range, κλείσε και firewalls και cross your fingers!

Σου ειναι κοπος να μου πεις πως μπορω να τα κανω ολα αυτα? :o

Δημοσ.

Από τα properties του local area connection -> Internet Protocol (TCP/IP) διαλέγεις να δίνονται IP & DNS αυτόματα. Μετά κάνεις restart το connection και βλέπεις από το status του σε ποιό IP είναι το WEB interface του δίσκου. Από εκεί δίνεις ένα βολικό (εντός του range του router σου) IP για τον δίσκο και κλείνεις τον DHCP server του δίσκου. Τέλος ξαναόριζεις IP & DNS του NIC του υπολογιστή μέσα στο σωστό range ;)

Το ζητούμενο είναι να έχεις π.χ.:

192.168.1.5 router

192.168.1.10 δίσκος

192.168.1.15 pc

255.255.255.0 μάσκα

και κλειστό τον DHCP server του δίσκου ;)

αλλά και πάλι μεγάλες ταχύτητες μάλλον δεν θα δεις :fear:

Δημοσ.
Από τα properties του local area connection -> Internet Protocol (TCP/IP) διαλέγεις να δίνονται IP & DNS αυτόματα. Μετά κάνεις restart το connection και βλέπεις από το status του σε ποιό IP είναι το WEB interface του δίσκου. Από εκεί δίνεις ένα βολικό (εντός του range του router σου) IP για τον δίσκο και κλείνεις τον DHCP server του δίσκου. Τέλος ξαναόριζεις IP & DNS του NIC του υπολογιστή μέσα στο σωστό range ;)

Το ζητούμενο είναι να έχεις π.χ.:

192.168.1.5 router

192.168.1.10 δίσκος

192.168.1.15 pc

255.255.255.0 μάσκα

και κλειστό τον DHCP server του δίσκου ;)

αλλά και πάλι μεγάλες ταχύτητες μάλλον δεν θα δεις :fear:

φιλε μου ευχαριστω για τις πληροφοριες σου (θα της κανω στον αλλο σκληρο)

εγω ρωταω για κατευθειαν συνδεση με το Η/Υ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...