Προς το περιεχόμενο

Κατατακτήριες Ιατρική Κρήτης

marilen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να δώσω κατατακτήριες στο τμήμα της Ιατρικής Κρήτης. Αλλά οι πληροφορίες που μπορώ να έχω για τα 3 μαθήματα είναι λίγες.

Υπάρχει κάποιος που σπουδάζει στο τμήμα αυτό? Χρειάζομαι πληροφορίες για το πως εξετάζουν τα μαθήματα οι καθηγητές, σε τι δίνουν προσοχή κτλ.

Τα μαθήματα είναι: 1.Ιατρική Φυσική 2.Χημεία 3.Βιολογία Α+Β

Αν κάποιος γνωρίζει η βοήθεια του είναι πολύτιμη!!!

Δημοσ.

Δυστυχως και εγω δε μπορω να σε βοηθησω με τις κατατακτηριες,μπηκα με πανελληνιες(επι δεσμων).Τσεκαρε και το http://www.greekmeds.gr στο φορουμ μπορει να βρεις τις πληροφοριες που θες.

Αν δεν εισαι 100% συνειδητοποιημενη για το τι πας να κανεις,ξανασκεψου το.Αν θες το συζηταμε για το τι εχεις να συναντησεις μετα γιατι βρισκομαι σε αυτη τη φαση...

Δημοσ.
Αν δεν εισαι 100% συνειδητοποιημενη για το τι πας να κανεις,ξανασκεψου το.Αν θες το συζηταμε για το τι εχεις να συναντησεις μετα γιατι βρισκομαι σε αυτη τη φαση...

Eχεις μπει σε ειδικοτητα?

Ακουγα κατι αναμονες για Παιδιατρικη Αθηνας που μου ρθε ταμπλας..

Δημοσ.
Eχεις μπει σε ειδικοτητα?

Ακουγα κατι αναμονες για Παιδιατρικη Αθηνας που μου ρθε ταμπλας..

Ειμαι υπο διορισμο,πιστευω τελος του μηνα να ξεκινησω.Που να δεις καρδιολογια σε κανα Ιπποκρατειο να δεις πως θα αρχισεις να παραμιλας.Το '18 και αν....

Δημοσ.
Ειμαι υπο διορισμο,πιστευω τελος του μηνα να ξεκινησω.Που να δεις καρδιολογια σε κανα Ιπποκρατειο να δεις πως θα αρχισεις να παραμιλας.Το '18 και αν....

Καλη αρχη!

Εξωτερικο φαση δεν παιζει καθολου? Σουηδιες-ΓΕρμανιες-Αγγλιες?

Δημοσ.

Το εξωτερικό πάντα παίζει, αλλά θέλει γλώσσα και κυνήγι. Δεν είναι τόσο απλό όσο παλιότερα.

Για την ερώτηση της marilen δεν ξέρω λεπτομέρειες, κι εγώ το ίδιο φόρουμ θα πρότεινα. Απλώς, μια που λογικά είσαι γυναίκα marilen και θα είσαι τουλάχιστον 22-23 για να δώσεις κατατακτήριες, πριν το αποφασίσεις, μέτρα καλά τα χρόνια να δεις αν σου βγαίνουν.

Σχολή: 6 (αν είσαι αφοσιωμένη)

Αναμονή για ειδικότητα: 3-5 (έχει και αρκετά μεγαλύτερες βέβαια)

Ειδικότητα: 4-6

Και εκεί, γύρω στα 40, θα βρεθείς να ψάχνεις επαγγελματική αποκατάσταση και οικογένεια. Αν δεν τρελαίνεσαι να γίνεις γιατρός, σκέψου το ξανά.

Δημοσ.

Προσπάθησα να μπω στο greekmeds αλλά αυτό τον καιρό έχει κάποιο προβληματάκι οπότε πρέπει να περιμένω να το λύσει.

Ξέρω ότι είναι δύσκολα+το βλέπω από γνωστούς μου. Η Ελλάδα σίγουρα δεν είναι η καλύτερη επιλογή για να γίνει κάποιος γιατρός. Μεγάλο βάσανο η αποκατάσταση+η πληρωμή κτλ.

Απλά σίγουρα θέλω να σπουδάσω ιατρική. Δεν ξέρω αν θα γίνω ποτέ στην πράξη γιατρός (μακάρι-απλά δεν το έχω στο μυαλό μου σίγουρο ακόμα και αν καταφέρω να περάσω) γιατί οι αναμονές ίσως να αυξάνονται τα επόμενα χρόνια+να γίνεται ακόμα πιο δύσκολο+όντως ηλικιακά δεν με παίρνει.

Αυτό που θέλω είναι πρώτα να καταφέρω να περάσω τις κατατακτήριες+έπειτα να σπουδάσω αυτό που μου αρέσει πολύ ως επιστήμη. Η συνέχεια είναι αρκετά απαισιόδοξη+μπορεί να μην έρθει+ποτέ. Σκληρή αλήθεια...

Δημοσ.

Αυτό που θέλω είναι πρώτα να καταφέρω να περάσω τις κατατακτήριες+έπειτα να σπουδάσω αυτό που μου αρέσει πολύ ως επιστήμη. Η συνέχεια είναι αρκετά απαισιόδοξη+μπορεί να μην έρθει+ποτέ. Σκληρή αλήθεια...

Οι γνώσεις που σου δίνουν οι σπουδές ιατρικής σου αλλάζουν τη ζωή κι αν όντως είναι κάτι που σου αρέσει, μπορούν να σου προσφέρουν συναρπαστικές στιγμές. Αλλά, είναι τόσο επιπονη διαδικασία το να πάρεις το πτυχίο, που μετά είναι πολύ δύσκολο να την απαρνηθείς. Αν επιτρέπεται, τι έχεις σπουδάσει;

Δημοσ.
Το εχεις σκεφτει καθολου για κτηνιατρικη?

-Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;

-Καμμία.

Εννοώ οτι πρέπει να θέλεις τελείως διαφορετικά πράγματα. Και η επαγγελματική αποκατάσταση επίσης αντιδιαμετρική.

marilen, αν το κάνεις καλή επιτυχία και καλό κουράγιο. Επίσης να ναι καλά αυτός που θα σε πληρώνει τόσα χρόνια (γιατί να δουλεύεις ταυτόχρονα... δύσκολα).

Δημοσ.

Κτηνιατρική; Όχι δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Γνωρίζω αρκετούς φοιτητές κτηνιατρικής που τους αρέσει τρελά το τμήμα (αν και είναι δύσκολο όπως μου λένε) αλλά εμένα δεν μου κινεί το ενδιαφέρον. Εντελώς διαφορετικά αυτά τα δυο.

Συμφωνώ ότι η ιατρική προσφέρει γνώσεις που σου αλλάζουν τη ζωή και γι'αυτό θέλω τόσο πολύ να τη σπουδάσω. Ότι έχω σπουδάσει είναι εντελώς άσχετο και αδιάφορο για εμένα προσωπικά. Οικονομικό. Περνούσα εύκολα και πίστεψα ότι κοιτάζοντας την επαγγελματική μου αποκατάσταση θα μου έφευγε ο καημός για ιατρική. Αντιθέτως μεγάλωσε!! Αν και έχει αποκατάσταση το οικονομικό αν ψαχτεί κάποιος, είναι ψιλοβαρετές για εμένα οι επιλογές. Βέβαια ένας μισθός δεν είναι άσχημος γι'αυτό ακόμα και οι φίλοι μου με κοιτάνε σαν ufo όταν τους λέω ότι θα δώσω για ιατρική.

Ευχαριστώ Physics_Rulez και ναι έχεις δίκιο δύσκολο να δουλεύει και να σπουδάζει κάποιος ιατρική. Δεν γίνεται να μην μείνει πίσω.

Βασικά ας μην προτρέχω, αυτή τη στιγμή πρέπει να επικεντρωθώ στο διάβασμα και μόνο στο στόχο των κατατακτηρίων. Και δεν είναι εύκολα από αυτά που ακούω. Όλα τα άλλα έρχονται πολύ μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...