Amadeus7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Εδώ και 2 χρόνια καπνίζω τσιγάρα αρεά και πού. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να εθιστώ, καπνίζω ας πούμε μία μέρα με την παρέα και 15 τσιγάρα και μετά μπορεί να ξανα καπνίσω μετά από ένα μήνα. Δεν με τρελένει και πολύ το κάπνισμα, για την παρέα καπνίζω... Θέλω όμως, αυτές τις φορές που καπνίζω, να καπνίζω κάτι ποιό "ποιοτικό" και ποιό "μυρωδάτο" . Σκεύτομαι λοιπόν να πάρω πουράκια, Έχετε να μου προτείνετε κάποια συγκεκριμένα, φτηνά και καλά . Δοκίμασα κάτι moods αλλά δεν μ φάνηκαν κάτι καλύτερο από τα τσιγάρα. Ποιά μου προτείνετε? Παρακαλώ δεν θέλω συμβουλές του τύπου "το τσιγάρο κάνει κακό", θέλω απλώς τις λίγες φορές που καπνίζω να καπνίζω κάτι που μου αρέσει και όχι κάτι αδιάφορο... Ευχαριστώ για τις όποιες συμβουλές.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Το παρόν thread δεν προσφέρεται για δημοσίευση μηνυμάτων σχετικών με το κάπνισμα. Οι παραινέσεις και οι συμβουλές να λείπουν! Αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να απαντήσετε, μην συμμετέχετε στο συγκεκριμένο thread. Τυχόν άσχετα ή ανούσια μηνύματα θα θεωρηθούν troll posts και οι παραβάτες θα τιμωρούνται!
madsc Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Το κάπνισμα γενικά είναι προσωπικό γούστο το τί σου αρέσει και τί όχι. Προσωπικά από τα πουράκια που κυκλοφορούν ευρέως στα περίπτερα μπορώ να καπνίσω μόνο τα Cafe Creme, 3,6E η δεκάδα νομίζω. Ευκολοκάπνιστα με συμπαθητική γεύση. Οτιδήποτε γερμανικά έχω δοκιμάσει ( στην χαμηλή κατηγορία τιμής ) απλά δεν μπορώ να τα καπνίσω. Σε πραγματικά cigarillos αν περάσεις σε κατηγορία habanos (προεύλευση Αβάνα, Κούβα) ξεκινάς από Partagas ( ~6Ε η πεντάδα, μεγαλύτερα από cigarillos σε μέγεθος ). Romeo y Julieta mini ~12E η δεκάδα, μέγεθος κανονικού τσιγάρου, Romeo y Julieta Club ~15E, λίγο μεγαλύτερα από κανονικό τσιγάρο σε μέγεθος και προσωπικά αγαπημένα. Πιο ψηλά σε κατηγορία habanos θεωρούνται Montecristo & Cohiba. Ευκολοκάπνιστα αλλά βαριά σε γεύση για τα δικά μου γούστα. Πιστεύω πως με Partagas ή Romeo θα ευχαριστηθείς καλό πουράκι για μια στο τόσο που τα θες -είτε κατεβάζεις καπνό είτε όχι- αν και με δοκιμές θα καταλήξεις στο τί προσωπικά απολαμβάνεις καλύτερα. /sc
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Παρεμπιπτόντως, φίλος που ασχολείται τον τελευταίο καιρό με το κάπνισμα πούρων ή cigarillos (μέχρι τώρα κάπνιζε μόνο πίπα), έχει ανακαλύψει κανά δυό sites από όπου παραγγέλνει με σημαντικά χαμηλότερες τιμές απ' ότι εδώ. Εάν θες, να τον ρωτήσω για τα url...
insomniaK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Τα Montecristo Joyitas είναι σαν αυτά που αναφέρει ο madsc, αν και νομίζω πως και τα Romeo y Julieta και τα Montecristo ανήκουν στην ίδια εταιρεία, προτιμώ τη γεύση των δεύτερων. Ότι και αν σου προτείνουμε, πρέπει να δοκιμάσεις τι σου ταιριάζει σαν γεύση.
dimpa16 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Εγω, δοκιμασα τωρα τελευταια, αυτα: http://www.youandme.gr/product_info.php?manufacturers_id=158&products_id=1045&osCsid=b8c2f294be5ddc26a5097dc9cff28b31 Ειναι με γευση βανιλια,αλλα λιγο ακριβα...η δεκαδα 6 ευρα...
arxaggelos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ό,τι πούρο, πουράκι, cigarillo κλπ κλπ έχω μυρίσει ως τώρα απλά βρωμούσε, και βρωμούσε μετά και η αναπνοή αυτού που τα κάπνιζε, όχι τσιγαρίλα, αλλά σαν να είχε να πλύνει τα δόντια του εβδομάδες. Επειδή δεν μπορώ να πιστεψω ότι όλα τα πούρα βρωμάνε, κατά πάσα πιθανότητα αυτοί που τα κάπνιζαν ήταν κάγκουρες ελληνάρες που παίρνουν τα φτηνιάρικα από τον μπακάλη τους για να το παίξουν Κοκκαλης. Οπότε η γνώμη μου σαν "απέξω" και ΟΧΙ σαν καπνιστής (προς αποφυγήν παρεξηγήσεων) είναι να πας σε κάτι καλό (=ακριβό) και δοκιμασμένο, γιατί αλλιώς μάλλον είναι τυλιγμένη εφημερίδα και όχι καπνός. Επίσης, αν δεις ότι τελικά σου βρωμάει κι εσένα, μην το συνεχίσεις μόνο και μόνο επειδή ήταν πανάκριβο. Αντιθέτως, όιτι καπνό πίπας έχω μυρίσει, ακόμη και φθηνούς, μου άρεσαν πολύ, αλλά την πίπα πρέπει να μπορείς να την "υποστηρίξεις" αλλιώς δείχνεις απλώς γραφικός
freedubus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 είναι να πας σε κάτι καλό (=ακριβό) και δοκιμασμένο, γιατί αλλιώς μάλλον είναι τυλιγμένη εφημερίδα και όχι καπνός. Ακριβώς. Αυτά που έχω δοκιμάσει και μου άρεσαν πολύ είναι τα Davidoff Exquisitos. Νομίζω κανα 30άρι ευρώ τα 10.
Amadeus7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Σε πραγματικά cigarillos αν περάσεις σε κατηγορία habanos (προεύλευση Αβάνα, Κούβα) ξεκινάς από Partagas ( ~6Ε η πεντάδα, μεγαλύτερα από cigarillos σε μέγεθος ). Romeo y Julieta mini ~12E η δεκάδα, μέγεθος κανονικού τσιγάρου, Romeo y Julieta Club ~15E, λίγο μεγαλύτερα από κανονικό τσιγάρο σε μέγεθος και προσωπικά αγαπημένα. Πιο ψηλά σε κατηγορία habanos θεωρούνται Montecristo & Cohiba. Ευκολοκάπνιστα αλλά βαριά σε γεύση για τα δικά μου γούστα. Πιστεύω πως με Partagas ή Romeo θα ευχαριστηθείς καλό πουράκι για μια στο τόσο που τα θες -είτε κατεβάζεις καπνό είτε όχι- αν και με δοκιμές θα καταλήξεις στο τί προσωπικά απολαμβάνεις καλύτερα. Θα τα δοκιμάσω Παρεμπιπτόντως, φίλος που ασχολείται τον τελευταίο καιρό με το κάπνισμα πούρων ή cigarillos (μέχρι τώρα κάπνιζε μόνο πίπα), έχει ανακαλύψει κανά δυό sites από όπου παραγγέλνει με σημαντικά χαμηλότερες τιμές απ' ότι εδώ.Εάν θες, να τον ρωτήσω για τα url... Γιά ρώτα, έτσι κι αλλιώς ένα στο κάθε τόσο θα κάνω, οπότε το να δώσω λίγα παραπάνω λεφτά για κάτι που θα μου κρατήσει μήνα ή μήνες δεν είναι και πολύ ζημιογόνο πιστεύω... Αντιθέτως, όιτι καπνό πίπας έχω μυρίσει, ακόμη και φθηνούς, μου άρεσαν πολύ, αλλά την πίπα πρέπει να μπορείς να την "υποστηρίξεις" αλλιώς δείχνεις απλώς γραφικός Κι εμένα μ αρέσει η πίπα αλλά δεν πηγαίνει τώρα φοιτητής με πίπα αυχαριστώ όλους για τις συμβουλές
kage Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 για οικονομικα mini cigars/cigarillos, st lewis κοκκινα και για λιγο μεγαλυτερα white owl.(τιμες καπου 3-6ε πρεπει να ναι).Στο ~10ε δοκιμασε al capone cognac νομιζω θα σε ικανοποιησουν κ τα 3 και ας μην ειναι made in havana. στην φαση montecristo,r&j δες και Hoyo de Monterrey - Le Hoyo du Marie απο κει και πανω δεν ξερω αν σηκωνεις τον καπνο απο κανονικα πουρα και τις τιμες τους... @paredwse για ρωτα... αν και το θεμα στα πουρα μεσω courier ,θα ειναι οι κλιματικες αλλαγες που θα υποστουν.θελει υγρασια θερμοκρασιες κτλ αλλιως χαλανε... @amadeus το παραπανω ισχυει ακομη και για τα πουρακια αν τα ανοιξεις κ τα αφησεις βδομαδες χαλανε,δεν ειναι σαν τα τσιγαρα..
Dimitris1948 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να εθιστώ, καπνίζω ας πούμε μία μέρα με την παρέα και 15 τσιγάρα και μετά μπορεί να ξανα καπνίσω μετά από ένα μήνα. Δεν με τρελένει και πολύ το κάπνισμα, για την παρέα καπνίζω... έχω ακριβώς το ίδιο εμμ.. πρόβλημα δεν το λες, δεν μπορώ να εξαρτηθώ μπορεί τι μια μέρα να ποιο ένα πακέτο και μετά να μείνω 2 μήνες χωρίς να ποιο καθόλου
bizou Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 έχω ακριβώς το ίδιο εμμ.. πρόβλημα δεν το λες, δεν μπορώ να εξαρτηθώ μπορεί τι μια μέρα να ποιο ένα πακέτο και μετά να μείνω 2 μήνες χωρίς να ποιο καθόλου εγω γνωριζω οτι αυτοι που θελουν να κοψουν το πολλα τσιγαρα που καπνιζουν ημερησιως καταληγουν στα πουρακια που ειναι πιο ,<αυθεντικα> και γιατι δεν επιβαρυνονται επιπλεον με τις βλαβερες ουσιες του χαρτιου και αλλα τετοια.δεν ξερω 1 πουρακι με ποσα τσιγαρα ισουται( 1π= τσ. μ εσεις γνωριζεται; εχω μια φιλη που λεει οτι απο 3 πακετα που καπνιζε τωρα καπνιζει μονο 10 πουρακια την ημερα..υπαρχει αραγε καποιο οφελος σε αυτο; εχει ενδιαφερον να μαθουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.