antonisid Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Γεια σας,θελω επειγοντως να κανω φορματ στον υπολογιστη. Ολα καλα μεχρι εδω.Restart και control alt delete για να μπω στα bios συμφωνα και με το manual της μητρικης.Ελα ομως που δε κανει τιποτα? Αποτι παρατηρησα δε δουλευει το πληκτρολογιο πριν μπει στο λειτουργικο κι αυτο επιβαβαιωνεται οταν επειδη καμμια φορα (επειδη τα χει παιξει) με βγαζει στην επιλογη να επιλεξω αν ξεκινησουν τα windows κανονικα ή σε ασφαλή λειτουργια,δε πηγαινει με τα βελακια πανω κατω. Να πω οτι το πληκτρολογιο ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ USB αλλα ps2 κι επισης δοκιμασα κι αλλο αλλα χωρις αποτελεσμα. Εχετε καμμια ιδεα τι μπορει να παιζει?
million_voices Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 ποσα bios εχεις ρε φιλε? λογικα θελει del η F10 η δες τι γραφει οταν ξεκινας το πιτσι
antonisid Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ρίξε ένα Cmos... Ποτέ δε ξέρεις. Cmos τι ειναι?
UpToDate_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Cmos τι ειναι? Αφαιρεις την μπαταρια της μητρικης για καποια δευτερολεπτα. Ετσι επανερχεται το BIOS στις Default ρυθμισεις του.(χωρις να ειμαι σιγουρος)
d3m0n Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ετσι επανερχεται το BIOS στις Default ρυθμισεις του.(χωρις να ειμαι σιγουρος) Ναι έτσι είναι... Ποια μητρική έχεις btw?? Με control+alt+delete δεν μπαίνεις bios,τουλάχιστον όλες οι μητρικές που είχα μέχρι τώρα με delete μπαίνανε.
liopyr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Usb είναι το keyboard; Αν ναι, δανείσου ένα με ps2, κάνε την δουλειά σου, και μη ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις την επιλογή "usb keyboard support" στο Bios.
d3m0n Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Usb είναι το keyboard; Να πω οτι το πληκτρολογιο ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ USB αλλα ps2 Το αντίθετο από αυτό που είπες πρέπει να κάνει.
liopyr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Το αντίθετο από αυτό που είπες πρέπει να κάνει. Καλά στραβωμάρα. Πάντως η ps2 θύρα δεν απενεργοποιείται, οπότε δεν νομίζω πως θα έχει αποτέλεσμα το αντίθετο.
antonisid Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ευχαριστω για τις απαντησεις.και σκετο delete δοκιμασα αλλα τιποτα.Λαθος μου το control alt delete ok.Οσο για την Ps2 κι εγω νομιζω δεν απενεργοποιειται!
coreygaylas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 οταν κανει post κατω κατω σου λεει πιο κουμπι να πατησεις για να μπεις..
venejo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δοκίμασε το F2. Tα Asrock π.χ. μπαίνουν με αυτό το κουμπί.
d3m0n Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Πάντως η ps2 θύρα δεν απενεργοποιείται, οπότε δεν νομίζω πως θα έχει αποτέλεσμα το αντίθετο. Κοτσάνα πέταξα...
antonisid Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Τελικα εβγαλα την μπαταρια για λιγο οπως μου προτεινατε και στο επομενο ανοιγμα του υπολογιστη μπηκε μονο του στα bios για να ρυθμισω ωρα / ημερομηνια. Μετα το φορματ δουλευει κανονικα το Delete για να μπω στο bios , πως εξηγειται αυτο δε ξερω...
gfilippas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Τώρα που το λες, θα πρέπει να βάλω και εγώ μερικά bios ακόμα στον υπολογιστή μου. Με μόνο ένα bios, σέρνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.