shadowfax-1- Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Καλησπερα σε ολους...Πριν απο λιγο τελειωσα τη τοποθετηση του νεου μου σκληρου δισκου(τον οποιο και αγορασα απο μελος του Ινσομνια-Γιωργαρα δε σε εχω ευχαριστησει...Εστω και 1 μηνα μετα ολα καλα,αλλα οι δουλειες και η σχολη με εμποδισαν να σε ευχαριστησω-). Λοιπον εμφανιζεται ενα προβλημα... Εχω AMD 64*2 4200+ socket 939...Ειχα βαλει τα win 7 σε εναν 20ρη παλιο σκληρο 5200rpm να δοκιμασω αλλα οταν εβαζα στην μητρικη μου(winfast NF4UK8AA foxconn)4 GB ram κολαγε...Δε κουνιοταν τπτ...ΠΟντικι,οθονη ακομα και caps στο πληκτρολογιο.Και στα 3 μια απο τα ιδια.Στα 2 ημασταν οκ αν και 1 στις 30 εβγαζε μια Blue screen Τεσπα ειπα να παρω ενα σκληρο και να ξανακανω τοποθετηση τα win 7(ειχα την 7100 x64 και κατεβασα τωρα την RC x32). Λοιπον μολις τελειωσα τη τοποθετηση εβαλα και τα 4 giga μου...Κατεβαζω τους ati drvers μου για την 4850,και παω για τα πρωτα Progs...Poweriso,vlc,utorrent και εκει που ολα ειναι καλα να σου παλι το κολημα...Λεω μπας και φταινε οι ram?Λεω κατσε να δοκιμασω...Δοκιμαζω τη καθε μια σε καθε σλοτ ξεχωριστα...Ολα οκ.Τρεχω και το memtest που εχουν φορεμενο τα win7(το ετρεξα 2 φορες)και ολα καλα...Αρα λεω δεν ειναι εκει το προβλημα. Θερμοκρασιες που ειδα bios ηταν καμια 40ρια-42...Φυσιολογικοι.OC το συστημα δεν εχει υποστει ενω σκεφτηκα μπας και ειναι σκονη...Τοσο φυσιμα δεν εχω ρηξει ουτε στο gym οταν κανω βαρη. Επειδη δε λεει να παιζουμε manager να παμε κανα τελικο με τη κοτσαελι σπορτ και να μας φρακαρει το μηχανημα εχει κανεις ιδεα τι μπορει να παιζει;Εχω παει στα event viewer για να δω τι λαθη δειχνει αλλα δε σκαμπαζω και πολλα απο δαυτο...Αυτα που λεει παντως ολα ως source ειναι service control manager(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Οποιος μπορει να καταλαβει τπτ και εχει καμια εξυπνη ιδεα ας την πει ρε παιδια να δοκιμασω κατι...Δε θα αντεχω να παιξω κανα mass effect και να μου κολαει μια στο τοσο(το μνμ γραφεται απο safe mode Win 7.30 λεπτα που ειμαι μεσα δεν εχω παρατηρησει κολημα αλλα δε μπορω να ειμαι και σε safe mode παντα)
nickarmy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 δοκιμασε με χπ αν δεν υπαρχουν τετοια προβληματα τοτε κατι συμβαινει με εφτα
konandrio Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Καλησπερα σε ολους...Πριν απο λιγο τελειωσα τη τοποθετηση του νεου μου σκληρου δισκου(τον οποιο και αγορασα απο μελος του Ινσομνια-Γιωργαρα δε σε εχω ευχαριστησει...Εστω και 1 μηνα μετα ολα καλα,αλλα οι δουλειες και η σχολη με εμποδισαν να σε ευχαριστησω-). Λοιπον εμφανιζεται ενα προβλημα... Εχω AMD 64*2 4200+ socket 939...Ειχα βαλει τα win 7 σε εναν 20ρη παλιο σκληρο 5200rpm να δοκιμασω αλλα οταν εβαζα στην μητρικη μου(winfast NF4UK8AA foxconn)4 GB ram κολαγε...Δε κουνιοταν τπτ...ΠΟντικι,οθονη ακομα και caps στο πληκτρολογιο.Και στα 3 μια απο τα ιδια.Στα 2 ημασταν οκ αν και 1 στις 30 εβγαζε μια Blue screen Τεσπα ειπα να παρω ενα σκληρο και να ξανακανω τοποθετηση τα win 7(ειχα την 7100 x64 και κατεβασα τωρα την RC x32). Λοιπον μολις τελειωσα τη τοποθετηση εβαλα και τα 4 giga μου...Κατεβαζω τους ati drvers μου για την 4850,και παω για τα πρωτα Progs...Poweriso,vlc,utorrent και εκει που ολα ειναι καλα να σου παλι το κολημα...Λεω μπας και φταινε οι ram?Λεω κατσε να δοκιμασω...Δοκιμαζω τη καθε μια σε καθε σλοτ ξεχωριστα...Ολα οκ.Τρεχω και το memtest που εχουν φορεμενο τα win7(το ετρεξα 2 φορες)και ολα καλα...Αρα λεω δεν ειναι εκει το προβλημα. Θερμοκρασιες που ειδα bios ηταν καμια 40ρια-42...Φυσιολογικοι.OC το συστημα δεν εχει υποστει ενω σκεφτηκα μπας και ειναι σκονη...Τοσο φυσιμα δεν εχω ρηξει ουτε στο gym οταν κανω βαρη. Επειδη δε λεει να παιζουμε manager να παμε κανα τελικο με τη κοτσαελι σπορτ και να μας φρακαρει το μηχανημα εχει κανεις ιδεα τι μπορει να παιζει;Εχω παει στα event viewer για να δω τι λαθη δειχνει αλλα δε σκαμπαζω και πολλα απο δαυτο...Αυτα που λεει παντως ολα ως source ειναι service control manager(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Οποιος μπορει να καταλαβει τπτ και εχει καμια εξυπνη ιδεα ας την πει ρε παιδια να δοκιμασω κατι...Δε θα αντεχω να παιξω κανα mass effect και να μου κολαει μια στο τοσο(το μνμ γραφεται απο safe mode Win 7.30 λεπτα που ειμαι μεσα δεν εχω παρατηρησει κολημα αλλα δε μπορω να ειμαι και σε safe mode παντα) Οι ram ειναι ιδια μαρκα στους ιδιους χρονισμους? αν εχεις 2 ιδιες δοκιμασε να μεινεις με αυτες να δεις αν θα κολλησει και με 2 γκιγκα να εισαι δεν εχεις προβλημα.
ChangeAllNow Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Υποστηρίζει μνήμες μέχρι DDR400 σαν και αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554764 . Memory * Four 184-pin DDR DIMM slots * Supports DDR 266/333/400 memory * Supports 128/256/512/1024MB technology up to 4GB Έχεις βάλει τις σωστές ; http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=756
shadowfax-1- Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Kαλησπερα και ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και το ενδιαφερον Οι ραμ(της πλακας απο εταιρεια οκ αλλα μια χαρα) ειναι αυτες:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=110304652464 οποτε απο ταχυτητα ειναι ενταξει(4*1 gb) και οπως προειπα εχω τρεξει το memorytest των win7 2 φορες και δεν εβγαλε κανενα προβλημα Εχω σκεφτει τη λυση των ΧΡ αλλα ειναι ημιμετρο.Απο τη στιγμη ειδικα που τα καινουργια win πανε ΣΦΑΙΡΑ Στα 2 giga που και που βγαζει μια Blue screen με ενα μνμ που λεει για ριμαπινγκ(!!!!????)μεμορυ και βγαζει ενα ποσοστο που ξεκιναει απο 0% και παει εως 100(και τοτε εκανε ρισταρτ...Αυτο με την 7100 εκδοση(δεν εχω δοκιμασει με την RC). Σκεφτομαι να κατεβασω και κανα prog να μου δειχνει θερμοκρασιες μπας και... Θα βαλω και μια εικονα να δειτε τα log των λαθων: και
ChangeAllNow Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Τα events που ανέβασες δεν είναι λάθη αλλά πληροφορίες. Τα κόκκινα είναι λάθη. Αυτό με το memory remap με οδήγησε σε : http://www.hwbox.gr/showthread.php?t=1370 http://support.microsoft.com/kb/929605 http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/929605/en-us . Η 7100 είναι η RC. Οι μνήμες που έχεις είναι γιά 2.5 V, λες το 0.1 V παραπάνω που δίνει η μητρική να είναι πρόβλημα ;
shadowfax-1- Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 και Αυτα τα λαθη μου βγαζει συνεχως(καθε 20-30-10 λεπτα δεν ειναι καθορισμενος χρονος...Ας πουμε τωρα ειμαι μεσα κανα 30λεπτο και ειναι οκ). ΥΓ:450ρι τροφοδοτικο καινουργιο απο e-shop 20pinο ΥΓ-εντιτ:Μαλλον καποιο τετοιο προβλημα εχω και εγω ε; http://www.sevenforums.com/general-discussion/1194-windows-7-crash-2.html
shadowfax-1- Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 2o post συνεχομενο αλλα μετα απο 1 μερα. Λοιπον αφου εδωσα και λιγο βολτ παραπανω στη Ραμ χτες ααααααααραξα για κανα 3ωρο στο Pc βλεποντας Naruto()και λεω αυτα ειναι...Μαλλον αυτο ηθελε Σημερα στο 10λεπτο που αραξε ο αδερφος μου παλι τα ιδια... Αν δεν εχει κανενας να πει καμια αλλη ιδεα μαλλον θα δοκιμασω να δω τι παιζει με vista(αν και μου φενεται πολυ περιεργο να εχω μονο εγω τετοιο προμπ με τα 7)
shadowfax-1- Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Eπαναφερω το θεμα αν και πλεον δε ξερω αν ειναι προβλημα των windows Επειτα απο απιστευτες προσπαθειες να φτιαξω το συστημα μου,το προβλημα δε λυθηκε...Αποφασισμενος να μην αλαξω τπτ απο το κωλο pc ειπα για παντα XP και ας μεινω μονος μου για την επομενη 2ετια Αποφασιζω λοιπον και επειτα απο 4 χρονια με vista ξαναβαζω σε pc XP.Ξεκιναω με μια χαρα και εκει που παω στην διαχειρηση συσκευων κρυος ιδρωτας...Το ποντικι συνεχιζει να κινηται ΑΛΛΑ ολα κολανε...Δε πατιεται τπτ.Κολαει το συμπαν,και πλεον ειμαι σε απογνωση. Δε ξερω τι φταιει και αν δε μπορεσει κανενας να πει καμια ιδεα θα το στειλω(αναγκαστικα)τη Δευτερα σε τεχνικο
guardianx71 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Kάνα bios update και κάνα έλεγχο το hdd με το Prog της μαμάς του έκανες?
shadowfax-1- Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Bios update done αλλα προκοπη δε βλεπω Σκληρο δισκο δεν εχω ελενξει αλλα...Εχω βαλει τα λειτουργικα και στους 2...Οποτε τι διαλο να ειναι και ο 640ρης και ο 1tb προβληματικοι;;;; Θα ξανατρεξω για καμια 20ρια φορες το memtest των win 7 να δω μπας και βγαλει κανα error και θα ενημερωσω...Μου εχουν σπασει τα νευρα...Προβλεπω να αλαζω παλι μητρικες,επεξεργαστη και ram με κανα Kit μπας και ηρεμησω
HackerWerger Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Με 2 giga παίζεις κανονικά ενώ με παραπάνω έχεις πρόβλημα; Αν ναι, τότε σίγουρα είναι θέμα συμβατότητας μητρικής με μνήμες
shadowfax-1- Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Με 2 giga παίζεις κανονικά ενώ με παραπάνω έχεις πρόβλημα; Αν ναι, τότε σίγουρα είναι θέμα συμβατότητας μητρικής με μνήμες Ξερεις ποια ειναι η μ@λ@κια; Οτι εχω δοκιμασει ΟΛΑ τα slots ΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ τις RAM.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ(οπως και Memtest των win 7 που εχω τρεξει οπως προειπα).Η Μητρικη σιγουρα παιρνει 4 giga.Και στα 3 giga που και που το χανει...Και δε μπορω να καταλαβω γιατι:fear:. Εαν δε μπορεσω να κανω κατι θα φανε πεταμα μητρικη,ram και επεξεργαστης και αθ κοιταξω για κανα καλο κιτ αναβαθμισης ετοιμο
guardianx71 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Φίλε ίσως λίγο αργά αλλά θυμήθηκα από το παλιό μου mobo μία ψιλολεπτομέρια. Στο συγκεκριμένο όταν βάζεις 4 dimm ραμ τότε αυτές πρέπει να ρυθμιστούν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ στα 667 αντί στα 800. Και απότι θυμάμε σε πολλά Mobo ΑΜD 939 και AM2 ισχύει το ίδιο. Για ρίξτο μια ματιά στο manual της mobo μην είσαι μια από τα ίδια (αντίστοιχο τουλάχιστον σε ddr1). Επείσης βγάλε ότι άλλη κάρτα έχεις και απενεργοποίησε από το bios όλα τα integrated (sound , lan κτλ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.