Προς το περιεχόμενο

distro querry


Lamiwtis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρησιμοποιώ ubuntu από την έκδοση 8.04 και γενικά είμαι ικανοποιημενος , αλλά αναρωτιόμουνα αν υπάρχει άλλη διανομή , τύπου ubuntu δηλαδή user-friendly - out of the box etc etc , η οποία να μην έχει το μειωνέκτημα του εξάμηνου release circle . Τώρα που επίσημα κυκλοφόρισε ο ff3.5 θα περιμένουμε την 9.10 ; και δεν θέλω να βάζω repositories κάθε 3 και λίγο .

 

Ευχαριστώ πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Debian testing που ειναι ρεον, αν και δεν εχει ακομα τον firefox 3.5.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να τον βάλουμε η απλά περιμένουμε. Γενικά πολύ προβληματικός ο firefox στο linux. Σκέφτομαι να δω τον opera. Sorry για το offtopic απλά μια και ειπώθηκε είπα να εκφράσω την απορία μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@miza

Πιστευω μεχρι το τελος της αλλης εβδομαδας να εχει μπει ο 3.5 στο unstable. Μαλλον καθυστερει γιατι θα απαιτει νεοτερη εκδοση του xulrunner.

Το μεγαλυτερο προβλημα που εχω συναντησει με το opera ειναι κλασικα το flash. Λιγο να κολλησει, χτυπαει τρελο cpu και memory usage το operapluginwrapper και μετα μονο με killall σωζεσαι.

Σε αντιθεση ομως με το firefox, το 99.9% των ρυθμισεων του opera γινονται μεσα απο το interface του. Το 0.1% ειναι το "workaround" για τις ελληνικες γραμματοσειρες που φαινονται χαλια.

 

Αυτη τη στιγμη εχω στο desktop και opera 10 snapshot. Το μονο προβλημα που εχει ειναι οτι δεν με βαζει στο facebook (login)!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...