alexziog Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Θα ήθελα να μου πείτε ένα πρόγραμμα με το οποίο θα μπορώ να μετατρέπω τα βίντεό μου σε HD,δηλαδή να έχουν ποιότητα HD και ανάλυση 16:9(widescreen).Έχω χρησιμοποιήσει αρκετά προγηράμματα(Pinnacle Studio,Xilisoft Video Converter κλπ.)αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να κάνω ένα βίντεο να έχει HD ποιότητα,το μέγεθος παρέμενε το ίδιο παρόλο που επέλεγα 1920*1080 ανάλυση.
Finn Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δε παίζει τέτοιο πράγμα. Ένα video SD περιέχει συγκεκριμένη "πληροφορία". Που θα βρεις εσύ την έξτρα για να το κάνεις HD? Μόνο η περίπτωση upscaling παίζει αλλά η ποιότητα συνεχίζει να είναι επιπέδου SD
micos000 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Όπως τα λέει ο Finn... Είναι σαν τις jpeg εικόνες και τα mp3. Μπορείς να αλλάξεις το μέγεθός της εικόνας ή το bitrate του τραγουδιού, αλλά το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να έχεις ένα μεγαλύτερο σε μέγεθος αρχείο με ίδια ή μπορεί και χειρότερη ποιότητα. Αν θέλεις HD θα πρέπει και το αρχικό υλικό να είναι HD ή καλύτερο. Στα ψηφιακά αρχεία που βασίζονται σε απωλεστικούς αλγόριθμους (mp3, jpg, avi, mpg κτλ), μόνο χειρότερο μπορείς να κάνεις κάτι αν το ξανασυμπιέσεις (εκτός από καλλωπιστικές αλλαγές). Γι' αυτό λέγονται και απωλεστικοί.
alexziog Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 οκ παιδιά σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.