nikos21aek Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Πολύ μια χαρά είσαι από θερμοκρασίες.Μάλλον το λειτουργικό σου φταίει. Τι λειτουργικό έχεις;Τίποτα XP; Η για να είμαι πιο σαφής.Κάποια μαλακία πρόγραμμα που έχεις εγκαταστήσει.
pcos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 ότι θα φτάναμε να μιλάμε για τα ΧΡ με απαξίωση... είδες τι κάνουν τα win7!
nikos21aek Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Και τα vista.. Είναι ακόμη πιο παλιά τα xp.
pcos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 τι είναι τα σVista? έχουν διαγραφει από την μνήμη μου ως λειτουργικό, σαν να μην υπήρξαν ποτε! σαν τα millenium ένα πράμα
nikos21aek Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Λογικά δεν τα δούλεψες ποτέ σου ή επιχείρησες να τα βάλεις στο pentium4 με 1gb ram και σε απογοήτευσαν ή είχαν ασυμβατότητες τους πρώτους 2 μήνες όπως έχουν τώρα και τα 7 και το θεώρησες σίγουρο ότι θα συνεχίσουν να έχουν και έπειτα. Αν δεν βαριόμουνα το format θα έβγαζα τα 7 μέχρι να ωριμάσουν για να ξαναβάλω vista.
sozz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 τι είναι τα σVista? έχουν διαγραφει από την μνήμη μου ως λειτουργικό, σαν να μην υπήρξαν ποτε! σαν τα millenium ένα πράμα εχω παντως σαν gamer με το που εβαλα vista βρηκα το φως μου απο οτι με τα μουφοxp:p
phanispal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Είδες το φως το αληθινό με τα Vista σαν gamer που είσαι ε; DX10, καλύτερα γραφικά και καλύτερες επιδόσεις. Ξέρω.. ξέρω.. Αειντέεε...
IoannisDr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 δοκίμασα και τα παρακάτω, όχι ότι λύθηκε το πρόβλημα αλλά μπορεί σε κάποιον που έχει παρόμοιο πρόβλημα να δουλέψει αφού επιλέγουμε εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων τότε ( για τα ΧΡ ) από αυτό το παθ C:\Documents and Settings\username \Local Settings\Application Data\ATI\ACE άλλαξα τα παρακάτω στο προφίλ όπως λέει εδώ Try "disabling" powerplay in same yourprofile.xml that we have to edit for fan fix. It's at beginning of file, for Sapphire card just change Feature name="CoreClockTarget_0" Property name="Want_0" value="50000" Property name="Want_1" value="50000" Property name="Want_2" value="75000" to: Feature name="CoreClockTarget_0" Property name="Want_0" value="75000" Property name="Want_1" value="75000" Property name="Want_2" value="75000" Επίσης πάλι στο προφίλ δοκίμασα και αυτό <Feature name="FanSpeedAlgorithm_0"> <Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Manual" /> </Feature> <Feature name="FanSpeedRPMTarget_0"> <Property name="Want" value="0" /> </Feature> <Feature name="FanSpeedPercentTarget_0"> <Property name="Want" value="65" /> Change the value to "manual" and Want value to "65" Save the file then reload your profile in catalyst. 65% seemed perfect for me, 70% was loud but you may need it if your case has poor air flow. You will may have to select the profile everytime you start the computer, but it will work until there is a fix or better info so i can figure how to change the auto target temp. Επαναλαμβάνω σε μένα δεν έπιασαν τα παραπάνω ( οπότε ακόμα περιμένω προτάσεις ) αλλά πολύς κόσμος από ότι φαίνεται βρήκε λύση....
pcos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 που βρήκε λύση και για ti drivers? αυτό που έδωσες μιλάει για κάποιο πρόβλημα από το καλοκαίρι του 2008!!!
sozz Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Είδες το φως το αληθινό με τα Vista σαν gamer που είσαι ε; DX10, καλύτερα γραφικά και καλύτερες επιδόσεις. Ξέρω.. ξέρω.. Αειντέεε... βαλε το coh σε xp και σε vista να δεις ποιο ειναι ποιο καλο και δεν το σηκωνω στα φουλ με dx10 φαντα σου καποιον αλλον με ποιο καλη καρτα
IoannisDr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 βρήκε λύση σε παρόμοιο πρόβλημα με αυτό που αντιμετωπίζω...είχαν radeon 4800 series οι άνθρωποι και κράσαρε το πισι τους όταν παίζαν διάφορα games! κι επειδή συμβαίνει και σε μένα και πιθανόν και σε άλλους και οι drivers δε βοηθάνε ίσως έτσι γίνει τπτ
nikos21aek Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ε; Δεν σε έπιασα ρε φίλε.Πες το λίγο πιο κατανοητά μπας και καταλάβουμε.
IoannisDr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 δοκίμασα και τα παρακάτω, όχι ότι λύθηκε το πρόβλημα αλλά μπορεί σε κάποιον που έχει παρόμοιο πρόβλημα να δουλέψει αφού επιλέγουμε εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων τότε ( για τα ΧΡ ) από αυτό το παθ C:\Documents and Settings\username \Local Settings\Application Data\ATI\ACE άλλαξα τα παρακάτω στο προφίλ όπως λέει εδώ Try "disabling" powerplay in same yourprofile.xml that we have to edit for fan fix. It's at beginning of file, for Sapphire card just change Feature name="CoreClockTarget_0" Property name="Want_0" value="50000" Property name="Want_1" value="50000" Property name="Want_2" value="75000" to: Feature name="CoreClockTarget_0" Property name="Want_0" value="75000" Property name="Want_1" value="75000" Property name="Want_2" value="75000" Επίσης πάλι στο προφίλ δοκίμασα και αυτό <Feature name="FanSpeedAlgorithm_0"> <Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Manual" /> </Feature> <Feature name="FanSpeedRPMTarget_0"> <Property name="Want" value="0" /> </Feature> <Feature name="FanSpeedPercentTarget_0"> <Property name="Want" value="65" /> Change the value to "manual" and Want value to "65" Save the file then reload your profile in catalyst. 65% seemed perfect for me, 70% was loud but you may need it if your case has poor air flow. You will may have to select the profile everytime you start the computer, but it will work until there is a fix or better info so i can figure how to change the auto target temp. Επαναλαμβάνω σε μένα δεν έπιασαν τα παραπάνω ( οπότε ακόμα περιμένω προτάσεις ) αλλά πολύς κόσμος από ότι φαίνεται βρήκε λύση.... κανείς ε? δε το γλυτώνω το φορματ μου φαίνεται...τουλάχιστον να μην κρασάρει άλλο μετά!!
IoannisDr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Επειδή ακόμα και μετά το φορμάτ συνέχισε να κολλάει και να κρασάρει το πισι ( είτε σβήνει η οθόνη είτε γίνεται άλλοτε πράσινη άλλοτε μαύρη ενώ συνήθως ακούγεται και ένας συνεχόμενος ήχος ) έστειλα την κάρτα στο e-shop...σε καμμια βδομάδα μου είπαν θα έχω νεώτερα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.