Προς το περιεχόμενο

καρτα γραφικων :S

lefteris_15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν εχεις προβλημα με την μητρικη,Για την HD3870 που λες δεν αξιζει τα λεφτα της,γιατι υπαρχει αυτη που την παιρνεις και εισαι αρχοντας

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510675

οχι φορματ απλως κανεις απεγκατασταση τους παλιους drivers και περνας τους καινουργιους

ΤΥ M8 :-D

Δε πιστεύω ναχω πρόβλημα επειδή λέει πως η κάρτα καταλαμβάνει δύο θέσεις PCI στο πίσω μέρος του κουτιού.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΤΥ M8 :-D

Δε πιστεύω ναχω πρόβλημα επειδή λέει πως η κάρτα καταλαμβάνει δύο θέσεις PCI στο πίσω μέρος του κουτιού.

Oxι

dsc01865ltq.jpg

Δημοσ.
Albatron ειχα πριν...δεν εβγαλε ποτε το παραμικρο προβλημα...

Albatron πειρε και κολλητος μου...το ιδιο πραγμα...αριστη.

Αν ειναι να πληρωνω το αυτοκολλητο 30 ευρω πανω.....τοτε το χ*σαμε το θεμα και χουμ' λεφτα για πεταμα:-D

Δεν ειπα οτι θα εχουν προβλημα οι αλλες,αλλα προτιμω της υλοποιησεις καποιων εταιριων,και δεν ειναι μονο το αυτοκολλητο που εχει διαφορα:-)απλως στις καρτες με "ολοσωμες" ψυκτρες δεν φαινονται οι διαφορες

Δημοσ.
Δεν ειπα οτι θα εχουν προβλημα οι αλλες,αλλα προτιμω της υλοποιησεις καποιων εταιριων,και δεν ειναι μονο το αυτοκολλητο που εχει διαφορα:-)απλως στις καρτες με "ολοσωμες" ψυκτρες δεν φαινονται οι διαφορες

Σωστος:-)

Αλλα και παλι...αν δεν θελουμε να τις ανεβασουμε τρελα τα ρολογια(αυξηση θερμοκρασιας)...μια χαρα κανει την δουλεια της για 30 ευρω κατω.:-)

:P

Δημοσ.

η καρτα που εδειξα ειναι απο συνθεση που μου προτειναν σε ενα μαγαζι ... εχω ποιο πανω δειξει ολα τα πραγματα που μου προτειναν για τον υπολογιστη

Δημοσ.
η καρτα που εδειξα ειναι απο συνθεση που μου προτειναν σε ενα μαγαζι ... εχω ποιο πανω δειξει ολα τα πραγματα που μου προτειναν για τον υπολογιστη

Φιλε καλυτερα να μην ακουσεις την συνθεση που σου φτιαξαν στο μαγαζι.

Χαμενος θα βγεις σιγουρα.

Εδω τα παιδια μπορουμε ολοι να σου προτεινουμε ο,τι καλυτερο υπαρχει στα λεφτα που μπορεις να δωσεις

Δημοσ.
Φιλε καλυτερα να μην ακουσεις την συνθεση που σου φτιαξαν στο μαγαζι.

Χαμενος θα βγεις σιγουρα.

Εδω τα παιδια μπορουμε ολοι να σου προτεινουμε ο,τι καλυτερο υπαρχει στα λεφτα που μπορεις να δωσεις

αμα γινεται ριχτε 1 προταση αλλα αυτη τη φορα μια γιατι ακομα μια φορα που ζητησα γνωμη βαλλαν καμια 5 και δεν ηξερα τι να κανω ... το budget να ειναι γυρω στα 900 μαζι με οθονη αμα γινεται plzzzzzz

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:25 ----------

οθονη 22αρα ... αλλα θα ψαξω και γω να βρω

Δημοσ.
Oxι

dsc01865ltq.jpg

Γεια! Τελικά πηρα αυτή που μου πρότεινες, την radeon hd 4850, αφού την συνέδεσα όμως ( και αφού απεγκατεστησα αρχικά τους οδηγούς για την προηγούμενη κάρτα ) δεν έμπαινε στα windows παρά μόνο σε safe mode και όταν προσπαθούσα να εγκαταστήσω τους οδηγούς της, μου έβγαζε το εξής μήνυμα " Η εγκατάσταση δεν βρήκε κάποιο πρόγραμμα οδήγησης που να είναι συμβατό με το τρέχον υλικό ή με το τρέχον λειτουργικό σας σύστημα " anyway αφού πέρασα την ταλαιπωρία του φορμάτ και της ξαναεγκατάστασης των πάντων :cry: στο πισι τώρα όλα δουλεύουν ρολόι και μπορώ να λιώσω άνετα στο world at war :-D

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

...guyz επανέρχομαι επί του θέματος διότι αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα!! Μου κολλάει το πισι ή σβήνει η οθόνη κάθε φορά που παίζω κάποιο παιχνίδι! Στην αρχή δε συνέβαινε τόσο συχνά αλλά τλταία έχει παραγίνει το κακό, παρατηρείται σχεδόν κάθε φορά πλέον, κατά τη διάρκεια παιχνιδιών!! Υποθέτω πως είναι θέμα κάρτας και δοκίμασα να εγκαταστήσω τους νέους drivers της radeon 4850hd αφού απεγκατέστησα τους προηγούμενους αλλά παρόλαυτά δεν είδα αποτέλεσμα...Λέτε να παίζει θέμα συμβατότητας κάρτας και παιχνιδιού?? Στο Requirements λέει χρειάζεται DirectX-compatible 3D graphics with at least 64MB of addressable memory (such as an ATI Radeon 7200, NVIDIA GeForce 2, or Intel GMA 950) ( αν και κολλάει σχεδόν σε όλα τα games )

ενώ το τροφοδοτικό είναι ένα τhermaltake 550W !! Μήπως τελικά φταίει η ίδια η κάρτα??

ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δημοσ.

ορίστε και οι θερμοκρασίες...

50671872.jpg

πως μπορώ να δω θερμοκρασία gpu? πισίκος δε νομίζω να φταίει το τροφοδοτικό, αφενός το πρόβλημα εμφανίστηκε με τη νέα κάρτα, αφετέρου παρουσιάζεται μόνο σε games..τι να πω!!το μόνο που με ξενερώνει είναι πως όταν την πάω να την τσεκάρουν στο e-shop θα μείνω χωρίς πισι ποιός ξέρει για πόσες μέρες...:fear:

Δημοσ.

Μπές στον catalyst και πήγαινε στο ati overdrive.

Βασικά να σου πω.Παίζει να έχεις το pc πάνω σε κανένα καλοριφέρ τίποτα ή μέσα σε κανένα φούρνο;:lol:

Δημοσ.
Μπές στον catalyst και πήγαινε στο ati overdrive.

Βασικά να σου πω.Παίζει να έχεις το pc πάνω σε κανένα καλοριφέρ τίποτα ή μέσα σε κανένα φούρνο;:lol:

lol όχι ρε συ...ήμαρτον!!

ορίστε και της gpu

39020639.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...