Skatoprama Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Λοιπον, το dvd player μου για να εμφανισει υποτιτλους πρεπει αυτοι να ειναι ενσωματωμενοι στο αρχειο βιντεο. Χρησιμοποιω ως τωρα το avirecomp με ικανοποιητικα αποτελεσματα. Το θεμα ειναι οτι αν και εχω σχετικα καλο συστημα(2πυρινο στα 2.66, 4ΓΒ ραμ κλπ) παιρνει παρα πολυ χρονο. Πανω-κατω 2-3 ωρες το GB και αυτο χρησιμοποιοντας 100% των πορων του συστηματος. Ειναι φυσιολογικο? Υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα π δουλευει γρηγοροτερα? Διοτι για να κανω αυτο σε πχ 7-+ GB ταινια, το πισι πρεπει να ειναι παραλυτο ολη την μερα...Δοκιμασα με το convertxtodvd αλλα δεν εμφανιζονταν οι υποτιτλοι...
kazakosc Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Με το convertxtodvd οι υποτιτλοι πεζουν κανονικοτατα αρκει να τους βαλεις να παιξουν απο το κοντρολ.
talisman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Λοιπον, το dvd player μου για να εμφανισει υποτιτλους πρεπει αυτοι να ειναι ενσωματωμενοι στο αρχειο βιντεο. Χρησιμοποιω ως τωρα το avirecomp με ικανοποιητικα αποτελεσματα. Το θεμα ειναι οτι αν και εχω σχετικα καλο συστημα(2πυρινο στα 2.66, 4ΓΒ ραμ κλπ) παιρνει παρα πολυ χρονο. Πανω-κατω 2-3 ωρες το GB και αυτο χρησιμοποιοντας 100% των πορων του συστηματος. Ειναι φυσιολογικο? Υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα π δουλευει γρηγοροτερα? Διοτι για να κανω αυτο σε πχ 7-+ GB ταινια, το πισι πρεπει να ειναι παραλυτο ολη την μερα...Δοκιμασα με το convertxtodvd αλλα δεν εμφανιζονταν οι υποτιτλοι... Με μπερδεψες λιγο με αυτα που εγραψες.Καταρχην ενσωματωση με το δικο σου συστημα για avi 350ΜΒ ειναι περιπου 20 λεπτα και για avi 700ΜΒ περιπου 40 λεπτα (εννοω με το avirecomp).Τωρα avi 7-+ GB πρωτη φορα ακουω.Τι σχεση εχει ενσωματωση υποτιτλων σε avi με το convertxtodvd που φτιαχνεις vob iso αρχεια που τα καις και φτιαχνεις video.
Skatoprama Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μπορεις να βαλεις και υποτιτλους με το convertx...Αλλα μαλλον ο kazakos εχει δικιο, η αληθεια ειναι οτι δε δοκιμασα τα dvd στην tv, ε αφου δε βγαζει υποτιτλους στο πισι δε θα εχει και στην tv λεγω
talisman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Αρα δεν θες να ενσωματωσεις υποτιτλους σε avi Θες να φτιαξεις αρχειο video. Οταν το avi με τους υποτιλους ειναι στον ιδιο φακελο με την ιδια ονομασια το convertxtodvd τους παιρνει αυτοματα. Απλως μετα και στο pc και στο dvd player πρεπει να τους ενεργοποιησεις για να τους δεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.