Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με folder στο root του δίσκου

jk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους μου παρούσιαστηκε πρόσφατα καποιο πρόβλημα σε εναν δίσκο,εχω φτίαξει εναν φάκελο στο root αυτου του δίσκου οπου τον εχω ονομάσει videos κι εχω μέσα ταινίες και βιντεάκια 285 GB εχω και αλλους 3 φακέλους τους εχω ονομάσει photos,H mousiki mou,Oi eikones mou, το πρόβλημα ειναι οτι οταν πάω να μπω στον φάκελο videos κολλάει και μου πετάει σχεδόν κατευθείαν σφάλμα το οποιο λεει "η εφαρμογή Explorer.exe αντιμετώπισε καποιο πρόβλημα σας ζητουμε συγνώμη για την αναστάτωση" και εχει τα κουμπιά αποστόλη σφάλματος η όχι στην microsoft, εχω windows XP SP2 και εχω κανει scan για σφάλματα και διόρθωση στον δίσκο αλλά δεν άλλαξε κατι ο δίσκος ειναι ένας Seagate 320GB εχει ελεύθερο χώρο 3,28GB και συνολική χωριτικότητα 298GB, Ευχαρίστω προκαταβολικά για κάθε συμβουλή.

Δημοσ.

Δες μήπως κάποιος ιός σου προκάλεσε το πρόβλημα. Μου έχει τύχει. Ίσως κάποιο αρχείο που έβαλες στους φακέλους ήτανε μολυσμένο.

Δημοσ.

Είχα και εγώ κάποτε αυτό το πρόβλημα... Το είχα λύσει, τουλάχιστον για λίγο όταν εγκατέστησα επιπλέον codecs. Συνήθως εκεί είναι το πρόβλημα. Εάν θυμάμαι καλά ήταν το vistacodecs αλλά ποτέ δεν πήγαινα τα codecs πακέτα.

Δημοσ.

Μάλλον θέμα codecs λόγω των thumbnail. Δοκίμασες να ανοίξεις τoν folder με κάποιο άλλο explorer που δεν δημιουργεί thumbnails;

Δημοσ.

Αυτο ειναι γιατι με τον firefox μπαινω κανονικα ευχαριστω για την βοηθεια αμα κατεβαζω τους codec ελπιζω να διορθωθει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...