jim22479 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 εδω και παρα πολυ καιρο, δεν δουλευει το rapget .Εχω συνδρομη ετησια στο rapidshare . Κανω copy paste οπως παντα τα λινκς στο rapget , αλλα πατωντας υστερα το start για να ξεκινησει το κατεβασμα, μπαινει σε waiting mode 5min. Αν το αρχειο που θελω να κατεβασω το κανω copy paste στην address bar του explorer , το κατεβαζει κανονικα! Ξερει κανεις να με βοηθησει;
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Το rapget δυστυχως εχει σταματησει να δουλευει για ολους εδω και κατι μερες.Δοκιμασε με αλλον download manager.
jim22479 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 μπορεις να μου προτεινεις εσυ καποιον ; ειναι αντιθετο προς τους κανονες αυτο που ρωταω; Στειλε μου πμ αν ειναι. Ευχαριστω
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 μπορεις να μου προτεινεις εσυ καποιον ; ειναι αντιθετο προς τους κανονες αυτο που ρωταω; Στειλε μου πμ αν ειναι.Ευχαριστω Το ιδιο ερωτημα ειχα κι εγω...Κοιτα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=322846 Τωρα χρησιμοποιω τον free download manager.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.