Προς το περιεχόμενο

portable tv ή dvd

irida85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημερα παιδια! Αν μπορειτε να με βοηθησετε γιατι δε μπορω να βρω πολλες πληροφοριες γιαυτο το διλλημα... Λοιπον σκεφτομαι να αγορασω μια portable tv οπως αυτη εδω

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1309412

αλλα ειναι καπως μικρη η οθονη των 7", κι ετσι σκεφτομουν μηπως με συμφερει να αγορασω καποιο Portable dvd player που να χει ενσωματωμενο Tv tuner, αλλα απο τιμη??? Μεχρι 100Ε θα δινα... Αλλιως υπαρχουν tv tuner με μεγαλυτερη οθονη????

Ειτε ετσι ειτε αλλιως θελω να παιζει η τηλεοραση κατευθειαν δηλαδη να μη χρειαζεται να συνδεω το μηχανημα με εξωτερικη κεραια τηλεορασης.....

Ευχαριστω πολυ!!!!

Δημοσ.

να σου πω την εμπειρια μουυ φιλε ...ειχα παρει απο το πλαισιο ενα ακριβο dvd tv φοτητο ...ιδιας εταιριας με την Tv λες ...ενω το dvd επαιζε καλα η tv δεν επιανε με τπτ σημα απο την κεραια της ...οπουδηποτε ..δοκιμασα και με μικρη φοτητη κεραια .τπτ ...το πηγα πισω )ευτυχως στο πλαισιο την πηραν πισω ... τελικα πηρα απο το carefour μια μικρη που εχουν στα 50 ευρω ..μονο τηλεοραση και εκανα την δουλεια μου μια χαρα ....γνωμη μου αυτη η εταιρια (FUNAI κλπ) ειναι για μπατσες ...και στο σερβις τους που πηρα ηταν εριστικοι ....

Δημοσ.

Δυστυχως μενω επαρχια και δεν υπαρχει carrefour ουτε καν πλαισιο....

Καμια αλλη προταση βρε παιδια??????? Ουτε καν για φορητο dvd player με tv tuner?????? Κανεις???

Δημοσ.

Mα στα τεχνικα χαρακτηριστικα του γραφει <<Ακόμα, το PDX-3900 διαθέτει διπλό ψηφιακό/ αναλογικό δέκτη>>

Αυτο δε σημαινει οτι πιανει και τα κλασσικα καναλια????????

Περισσοτερο θελω τηλεοραση αλλα θα μου αρεσε το 2σε1 γιατι περιμενουμε μωρο και θα μπορουσα να το χρησιμοποιησω να του βαζω παιδικα..... Αλλα λιγο μεγαλυτερο απο 7" βρε παιδι μου.......... Αντε ας ανεβω και τα 100Ε........

Βοηθα the_eye!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...