Evgenios1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Χαλαει το φορουμ Κανε μια καταγγελια στο ινκα. e-mail: [email protected] fax: 210 36 33 976 site : http://www.inka.gr
paschalia Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Το να μην πατήσω ξανά,είναι μια λύση,καίρια και οριστική από μια άποψη,αλλά όχι ιδιαίτερα καλή για τους υπόλοιπους. Δεν λύνει το πρόβλημα έτσι. Πέρα του ότι είναι ο μόνος κοντινός ψιλικατζής για 2-3 γειτονιές. Τον έχω ήδη μια φορά πιάσει να μου έχει χρεώσει παραπάνω κάποια προϊόντα -που σε ψιλικατζίδικο τριών τετραγώνων πιο πέρα είχαν την μισή τιμή. Και όταν πήγα και το είπα,δικαιολογήθηκε ότι έκανε λάθος. Και σήμερα τον έπιασα να έχει στρογγυλέψει το σύνολο των προϊόντων που αγόρασα, κατά 50 λεπτά. Και δεν είναι τα 50 λεπτά το θέμα. Είναι η απατεωνιά του. Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα αυτό,αλλά σίγουρα είναι θέμα που βρωμάει από μακρυά . Και ξέρω ότι ΣΙΓΟΥΡΑ θα έχει και ληγμένα και διάφορα άλλα που αναφέρθηκαν λίγο παραπάνω. Δεν ήθελα να το πάω σε επίπεδο ΙΝΚΑ μιας και δεν πρόκειται παρά για έναν ψιλικατζή επαρχιακής πόλης και το να αναφέρω και συζητήσω το όλο θέμα με την τοπική αστυνομία μου φαίνεται καλύτερη λύση.
million_voices Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 οι περισσοτεροι ψιλικατζηδες κανουν τετοια και χειροτερα welcome 2 the real world τσεκαρεις ημερομηνιες ληξης συνεχως,τις αποδειξεις της ταμιακης και γενικως προσεχεις ναι ξερω ειναι βαρετο και μιζερο αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο
paschalia Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Σοου γουατ ? Θα αφήσω έναν κλέφτη και απατεώνα λαμόγιο ήσυχο,επειδή όλοι οι ψιλικατζήδες κάνουν το ίδιο ? Που δεν ισχύει,αλλά το πάμε πάσο. Δεν ξέρω που ζεις εσύ,αλλά εκεί που ζω εγώ,οι καταστηματάρχες είναι τίμιοι.
million_voices Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Σοου γουατ ?Θα αφήσω έναν κλέφτη και απατεώνα λαμόγιο ήσυχο,επειδή όλοι οι ψιλικατζήδες κάνουν το ίδιο ? Που δεν ισχύει,αλλά το πάμε πάσο. Δεν ξέρω που ζεις εσύ,αλλά εκεί που ζω εγώ,οι καταστηματάρχες είναι τίμιοι. χμ ναι δφγδφδφγδγ
vandermonde Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Το να μην πατήσω ξανά,είναι μια λύση,καίρια και οριστική από μια άποψη,αλλά όχι ιδιαίτερα καλή για τους υπόλοιπους.Δεν λύνει το πρόβλημα έτσι. Πέρα του ότι είναι ο μόνος κοντινός ψιλικατζής για 2-3 γειτονιές. Τον έχω ήδη μια φορά πιάσει να μου έχει χρεώσει παραπάνω κάποια προϊόντα -που σε ψιλικατζίδικο τριών τετραγώνων πιο πέρα είχαν την μισή τιμή. Και όταν πήγα και το είπα,δικαιολογήθηκε ότι έκανε λάθος. Και σήμερα τον έπιασα να έχει στρογγυλέψει το σύνολο των προϊόντων που αγόρασα, κατά 50 λεπτά. Και δεν είναι τα 50 λεπτά το θέμα. Είναι η απατεωνιά του. Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα αυτό,αλλά σίγουρα είναι θέμα που βρωμάει από μακρυά . Και ξέρω ότι ΣΙΓΟΥΡΑ θα έχει και ληγμένα και διάφορα άλλα που αναφέρθηκαν λίγο παραπάνω. Δεν ήθελα να το πάω σε επίπεδο ΙΝΚΑ μιας και δεν πρόκειται παρά για έναν ψιλικατζή επαρχιακής πόλης και το να αναφέρω και συζητήσω το όλο θέμα με την τοπική αστυνομία μου φαίνεται καλύτερη λύση. το να μην πατας επειδη δεν υπαρχει αλλος εκει κοντα δεν λυνει το προβλημα...ενω να πας στον ΙΝΚΑ και να τον κλεισουν τοτε θα λυθει! (οχι οτι δεν ειμαι υπερ του να τον κλεισουν.......οχι μονο να τον κλεισουν αλλα να τον σκισουν κιολας αν αληθευουν αυτα....απλως δεν στεκει το επιχειρημα "ειναι ο μονος εδω και 2-3 τετραγωνα") αυτο ειναι το προβλημα.....οτι καθομαστε και ασχολουμαστε με τετοια νουμερα μετα απο τετοιες συμπεριφορες(ειτε ταριφες, ειτε μαγαζατορες κλπ) λογω βαρεμαρας....αντι να κανουμε μαζικα μπουκοταζ να στρωνουν οι κωλοι! ψιλικατζη στον σωστο και ας ειναι πιο μακρυα, ταριφα μονο μα μονο για μεγαλη αναγκη και οχι επειδη βαριομαστε να περιμενουμε στη σταση........
freedubus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Οι περισσότεροι γενικά είναι καράβολεμένοι με τους ψιλικατζήδες ΑΚΡΙΒΩΣ από κάτω από το σπίτι τους, είτε επειδή βαριούνται να πετάγονται κάθε τόσο στο σουπερμάρκετ, είτε επειδή αυτοί είναι ανοιχτοί τις ώρες που τα σούπερμάρκετ έιναι κλειστά, είτε για στιγμές "ανάγκης" , είτε επειδή βαριούνται να ρίξουν ένα ρούχο πάνω τους και να πάνε στο παρακάτω που έχει κανονικές τιμές. Ε, αυτή η "ευκολία" που προσφέρουν και που δεν τους αφήνει ποτέ χωρίς πελάτες είναι που τους ωθεί στις απατεωνιές. Οπότε όσο δεν είσαι διατεθειμένος να πάς στην παρακάτω γειτονιά, ή να περιμένεις αύριο που θα ανοίξει το σούπερ, και συνεχίζεις να ψωνίζεις απ' αυτόν, θα ανέχεσαι να σε κοροιδεύει μπρος στα μούτρα σου. Είναι το αντίτιμο της "βολεψης". Εμένα μου έκανε αντίστοιχα ο ψιλικατζής κάτω απ' το σπίτι μου, βασικά το δουλεύουν 4 διαφορετικά άτομα το μαγαζί (κωλόγρια, κόρες, γαμπρός) και ο καθένας χρεώνει διαφορετικά (με αποκορύφωμα την κωλόγρια, έπαιρνα μια άμστελ το μεσημέρι απ' το γιό 1,20 και το βράδι απ' τη γριά 1,80 κι έτσι), ε, τους το είπα, μου είπαν τις γνωστές πίπες περί λάθους κλπ. αλλά γινόταν συστηματικά οπότε έπαψα να πηγαίνω και 3 χρόνια τώρα δεν έχω ψωνίσει ούτε τσίχλα περνάω και τον κοιτάζω, ούτε στην ανάγκη, προτιμώ να ντυθώ, να περπατήσω 3 τετράγωνα, μες στη βροχή και το κρύο παρά να ψωνίσω εκεί ξανά.
nurse Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Νομίζω ότι ο freedubus το αντιμετωπίζει πιο σωστά. Ότι άλλο μόνο και μόνο που θα μπαίνεις στο μαγαζί του θα σε χαλάει και αυτό δεν είναι καλό στις ημέρες μας. Εντέλει χάνει εσένα σαν πελάτη $$$. Α και ζήτα του απόδειξη... εάν είσαι αναγκασμένος να ψωνίζεις σε αυτόν. . .
kage Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 1)Πέρα του ότι είναι ο μόνος κοντινός ψιλικατζής για 2-3 γειτονιές.2)Και δεν είναι τα 50 λεπτά το θέμα. 3)Δεν ήθελα να το πάω σε επίπεδο ΙΝΚΑ.. εχω παει σε κατι κ(*οχωρια/νησια και οι περισσοτεροι θελουν να βγαλουν τον χειμωνα απο τους 3 μηνες το καλοκαιρι...καλα εγω δεν εκανα καταγγελια ,αλλα οταν τις ιδιες μ)(*ιες κανουν και στους κατοικους(εστω καλοκαιρινους)και το δεχονται ειναι η απολυτη καταντια. λυσεις 1)ανοιγεις κ συ ψιλικατζιδικο-σουπερ μαρκετ 2)ε δεν θα ναι το μονο 50λεπτο που κλεβει καθε μερα.. 3)http://www.google.gr/search?hl=el&q=%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%84%CF%89%CE%BD&meta=&aq=f&oq= μηπως τελικα εχουμε γινει πολυ ανεκτικοι σε αυτες τις καταστασεις?
lala2334 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 η εποχη των ληγμενων τελειωσε παιδια εχω ψιλικατζιδικο και οποτε μου λυγει κατι το παιρνει πισω η εταιρεια και δινει αλλο....αρα ληγμενα δεν εχει λογο να εχει..
eSATA Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 σου περισεουν 2κ$;:p http://www.marstar.ca/gf-SSD/SSD-BD-MP3008.shtm ε δε νομιζω να υπαρξει αντιρρηση μετα....πουστη ψιλικατζη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.