lostson Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Αγόρασα 2 a/c από Κωτσόβολο το ένα ήταν οροφής και γι αυτό αναγκάστηκα και πλήρωσα extra κάποια λεφτά για την εγκατάσταση του ενώ αν έπαιρνα κανονικό κλιματιστικό δεν θα πλήρωνα μία για εγκατάσταση.Με παίρνουν τηλ απο το συνεργείο που συνεργάζεται ο Κωτσόβολος και μου λένε αύριο στις 4 το απόγευμα θα έρθουμε να τα περάσουμε.Την άλλη μέρα κατά τις 5 το απόγευμα έρχεται το συνεργείο και μόλις το βλέπει ρωτάει έκπληκτο "Τι οροφής είναι? Πως θα το περάσουμε αυτό?Δεν έχουμε ξαναπεράσει.Εκεί κατάλαβα ότι βρώμα η δουλειά.Τους λέω άμα δεν μπορείται να το αφήσουμε και να έρθει κάποιος που ξέρει.Μου λένε αφού μίλησαν στο τηλ με το αφεντικό τους οκ θα το περάσουμε.Για να μην γράφω πολλά η εγκτάσταση τελείωσε στις 12 το βράδυ 7 ώρες μετά δλδ και αφήνοντας μου ένα σπίτι μπουρ.....λο.Το ταβάνι έχει τρύπες που τελικά δεν χρειάστηκαν βρήκα στόκο ακόμα και στο τζάμι της μπαλκονόπορτας, το πέρασαν όπως να είναι απλά για να λένε ότι το πέρασαν.Σε ερώτηση μου προς τους εργάτες καλά δεν σας είπαν ότι είναι οροφής πήρα την απάντηση όχι απλα μας είπαν τάδε μάρκα τόσα btu.Έκατσα μέχρι τις 3 το πρωί και να προσπαθούσα να συμμαζέψω τα ασσυμάζευτα.Έλεος.Δε ξέρω τι να κάνω έχω στραβώσει πάρα πολύ.Από την στιγμή που πλήρωσα εκατάσταση a/c οροφής δεν έπρεπε να έρθει συνεργείο που ξέρει να το περνάει και όχι να πέιραματιστεί σε μένα? Μπορώ κάπως να διεκδικήσω το δίκιο μου?Να αποζημιωθώ για τις ζημιές που μου έκαναν, για την ταλαιπωρία που τράβηξα?
we_will_rise Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Αποζημίωση και τέτοια ξέχνα τα... Μια συγγνώμη σίγουρα σου την οφείλουν και θα την πουν ! Αν είσαι τυχερός θα σου δώσουν και καμιά εκπτωτική !
Sadamiraq Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Αγόρασα 2 a/c από Κωτσόβολο το ένα ήταν οροφής και γι αυτό αναγκάστηκα και πλήρωσα extra κάποια λεφτά για την εγκατάσταση του ενώ αν έπαιρνα κανονικό κλιματιστικό δεν θα πλήρωνα μία για εγκατάσταση.Με παίρνουν τηλ απο το συνεργείο που συνεργάζεται ο Κωτσόβολος και μου λένε αύριο στις 4 το απόγευμα θα έρθουμε να τα περάσουμε.Την άλλη μέρα κατά τις 5 το απόγευμα έρχεται το συνεργείο και μόλις το βλέπει ρωτάει έκπληκτο "Τι οροφής είναι? Πως θα το περάσουμε αυτό?Δεν έχουμε ξαναπεράσει.Εκεί κατάλαβα ότι βρώμα η δουλειά.Τους λέω άμα δεν μπορείται να το αφήσουμε και να έρθει κάποιος που ξέρει.Μου λένε αφού μίλησαν στο τηλ με το αφεντικό τους οκ θα το περάσουμε.Για να μην γράφω πολλά η εγκτάσταση τελείωσε στις 12 το βράδυ 7 ώρες μετά δλδ και αφήνοντας μου ένα σπίτι μπουρ.....λο.Το ταβάνι έχει τρύπες που τελικά δεν χρειάστηκαν βρήκα στόκο ακόμα και στο τζάμι της μπαλκονόπορτας, το πέρασαν όπως να είναι απλά για να λένε ότι το πέρασαν.Σε ερώτηση μου προς τους εργάτες καλά δεν σας είπαν ότι είναι οροφής πήρα την απάντηση όχι απλα μας είπαν τάδε μάρκα τόσα btu.Έκατσα μέχρι τις 3 το πρωί και να προσπαθούσα να συμμαζέψω τα ασσυμάζευτα.Έλεος.Δε ξέρω τι να κάνω έχω στραβώσει πάρα πολύ.Από την στιγμή που πλήρωσα εκατάσταση a/c οροφής δεν έπρεπε να έρθει συνεργείο που ξέρει να το περνάει και όχι να πέιραματιστεί σε μένα? Μπορώ κάπως να διεκδικήσω το δίκιο μου?Να αποζημιωθώ για τις ζημιές που μου έκαναν, για την ταλαιπωρία που τράβηξα? Σε καταλαβαινω,αλλα επρεπε να το ξερεις οτι οι ψυκτικοι που δουλευουν σε τετοια καταστηματα,ειναι η απειροι νεοι που μολις τελειωσαν τη σχολη και δεν εχουν πελατολογιο και ετσι δουλευουν με μισθο,κανοντας οσες εγκαταστασεις "κατσουν" την ημερα,η θα ειναι τπτ αποτυχημενοι μαστορες της παλαιας σχολης,καλο μαστορα παντως δεν μπορεις να βρεις,γιατι ο καλος ειναι και ακριβος,αληθεια ποσα σου πηρανε?
lostson Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δεν συμφωνώ απόλυτα καθ'οσον γνωρίζω ότι σε άλλο συνεργείο που εργάζεται για τον Κωτσόβολο τα μαστόρια είναι αστέρια (Αυτό ζήτησα εγώ αλλά αυτοι μου έστειλαν άλλο). 135 ευρώ είχε το κόστος εγκατάστασης
kebinB Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δεν συμφωνώ απόλυτα καθ'οσον γνωρίζω ότι σε άλλο συνεργείο που εργάζεται για τον Κωτσόβολο τα μαστόρια είναι αστέρια (Αυτό ζήτησα εγώ αλλά αυτοι μου έστειλαν άλλο). 135 ευρώ είχε το κόστος εγκατάστασης φίλε αφου την ψηλιαστηκες απο την αρχη τι τους αφησες να πειραματιστουν πανω στα δικα σου νευρα;
lostson Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Εκείνη την στιγμή........... Σε αυτό το κολοκράτος πότε ο πολίτης θα βρεί το δίκιο του?Ξέρω ποτέ ρητορικά ρωτάω
kage Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 γενικοτερα... η σωστη εγκατάσταση απ οτι εχω διαβασει σε φορουμ θελει και αντλια κενου...εν ολιγης πριν συνδεσουν τους σωληνες πρεπει να κανουν εξαερωση με το μηχανημα αυτο,αλλα ΟΛΟΙ την κανουν με το ματι
lostson Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Ευτυχώς την έκαναν με μηχάνημα την εξαέρωση.Το μόνο καλό
ba_eas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Και τα 135 είναι πολλά....πάρα πολλά.... Χαράς το κουράγιο σου...
Sadamiraq Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Αναλογα αν ηταν μικρο ηταν πραγματι πολλα,την στιγμη που οι καλοι μαστορες παιρνουν 120 για την δουλεια,αν ηταν μεγαλυτερο τοτε παμε σε παραπανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.