Προς το περιεχόμενο

Internet Forthnet

k_dinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σε όποιον τύχουν τα χάλια Pings(στον ίδιο ISP εδώ και πολλούς μήνες)? είμαστε σοβαροί ή απλά δεν ξέρουμε από δίκτυα? :o

Κοιταξε οσον αφορα αυτο που λες,πρεπει να καταλαβεις κατι.Εγω δεν ξερω τι game παιζεις εσυ.εγω παιζω Counter Strike 1.6.Το Ping μου παιζει αναλογος τον server που θα μπω.πχ Σε server του bnb(δεν ξερω τι isp εχουν) ή σε server της των gnet(που εχουν forthnet) το Ping μου ειναι πολυ καλο.αλλα σε server του inspot @@@.οποτε αυτο που φταιει στην ελλαδα με τους servers ειναι το routing μεταξυ των isp....τωρα αν εσυ παιζεις εξωτερικο αυτο ειναι αλλο καπελο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Κοιταξε οσον αφορα αυτο που λες,πρεπει να καταλαβεις κατι.Εγω δεν ξερω τι game παιζεις εσυ.εγω παιζω Counter Strike 1.6.Το Ping μου παιζει αναλογος τον server που θα μπω.πχ Σε server του bnb(δεν ξερω τι isp εχουν) ή σε server της των gnet(που εχουν forthnet) το Ping μου ειναι πολυ καλο.αλλα σε server του inspot @@@.οποτε αυτο που φταιει στην ελλαδα με τους servers ειναι το routing μεταξυ των isp....τωρα αν εσυ παιζεις εξωτερικο αυτο ειναι αλλο καπελο...

δεν είναι μόνο pings με game servers αλλά pings με sites, ώστε να ξέρεις τι απόκριση θα έχει στο browsing...

στην Forthnet είναι κοινό μυστικό ότι τα pings είναι ανεβασμένα, υπάρχουν μάλιστα ώρες που ακόμα και σε Forthnet να είναι hosted κάτι, θα το δεις να μην ανταποκρίνεται άμεσα...

στη HOL λογικά η κατάσταση είναι καλύτερη από ότι σε μας...

δεν είναι μόνο pings με game servers αλλά pings με sites, ώστε να ξέρεις τι απόκριση θα έχει στο browsing...

στην Forthnet είναι κοινό μυστικό ότι τα pings είναι ανεβασμένα, υπάρχουν μάλιστα ώρες που ακόμα και σε Forthnet να είναι hosted κάτι, θα το δεις να μην ανταποκρίνεται άμεσα...

στη HOL λογικά η κατάσταση είναι καλύτερη από ότι σε μας...

δεν ειπα οτι το Ping ειναι μονο για game servers..απλως νομιζα οτι αναφερωσουν σε game.τωρα οσον αφορα τα αλλα που λες δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω,γτ δεν εχω forthnet αυτη τη στιγμη για να σε διαψευσω.θα πρεπει να μας απαντησει καποιος που εχει forthnet να μας πει πως παει σε ανταποκριση και live streaming.

επειδη με ρωτησες εγω με hol δεν εχω προβλημα.και τα sites ανοιγουν μια χαρα και το youtube καλα παει

Απο περιεργεια εσεις που ειστε εναντιον της Forthnet τι συνδεση εχετε?

Εγω ειχα Forthnet για 1 χρονο χωρις προβληματα και κλειδωνα στα 11Μbps, ενω τωρα ενα χρονο που εχω Vodafone (Hol δηλαδη) συγχρονιζω στα 7,5Mbps.

Γι'αυτο σκεφτομαι να ξαναγυρισω στη Forthnet, ο ΟΤΕ οσο καλη συνδεση κι ας εχει ειναι πανακριβος..

Εγώ πάλι όσα προβλήματα δεν είχα στην forthnet ένα χρόνο, τα απέκτησα μαζεμένα όταν μετακόμισα...

Μόλις λήξει το συμβόλαιο πιθανότατα θα την αλλάξω.

Εγώ πάλι όσα προβλήματα δεν είχα στην forthnet ένα χρόνο, τα απέκτησα μαζεμένα όταν μετακόμισα...

ειδες?ειναι αυτο που σου λεγα πιο πριν..ειναι σε οποιον τυχει...

όχι και κανένα πρόβλημα, τα πανάθλια pings και το αισχρό browsing/streaming που τα βάζεις? :P

και αναλογως για ποιο λογο θελει καποιος την συνδεση του

Αν και off topic και εγώ βλέπω να επιστρέφω πίσω στον ΟΤΕ.

• Super Moderators
ειδες?ειναι αυτο που σου λεγα πιο πριν..ειναι σε οποιον τυχει...

ναι αλλά τα pings που λέμε είναι πανελλαδικό πρόβλημα :o

τα προβλήματα που είναι βάση τύχης είναι ο συγχρονισμός και οι αποσυνδέσεις :P

ναι αλλά τα pings που λέμε είναι πανελλαδικό πρόβλημα :o

τα προβλήματα που είναι βάση τύχης είναι ο συγχρονισμός και οι αποσυνδέσεις :P

Ναι σωστο αυτο :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...