Προς το περιεχόμενο

Internet Forthnet

k_dinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για οποιον ψαχνει να κανει συνδεση αυτον τον καιρο, πολυ καλη προσφορα εχει το E-shop.

60 ευρω για 6 μηνες συνδρομη (μετα 19,5ευρω/μηνα για αλλους 6) παιρνεις το ασυρματο ρουτερ και μαζι ενα mp4 player

ΥΓ: To link ειναι για ISDN, εχει ομως και για PSTN το ιδιο. Επισης με ενσυρματο εξοπλισμο και χωρις το mp4 ειναι στα 30 για 6 μηνες, το φθηνοτερο της ευρωπης οπως λεει η forthnet

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μακριά από την Τρισκατάρατη ! Και τσάμπα να μου τη δίνανε δεν θα την έβαζα την Forthnet μετά τα τόσα που τραβήξαμε τον τελευταίο καιρό. Ενδεικτικά:

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=277448

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=294000

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=305840

• Super Moderators
2 χρόνια συνδρομητής forthnet και δεν έχω κανένα πρόβλημα.. ;)

όχι και κανένα πρόβλημα, τα πανάθλια pings και το αισχρό browsing/streaming που τα βάζεις? :P

όχι και κανένα πρόβλημα, τα πανάθλια pings και το αισχρό browsing/streaming που τα βάζεις? :P

παιδια ειναι σε οποιον τυχει...μην λεμε κ οτι θελουμε.ξερω ατομα που εχουν forthnet και δεν εχουν κανενα προβλημα.δλδ οι αλλοι δ εχουν προβληματα?εγω εχω hol αυτη τη στιγμη κ θα το σκεφτω αααν την αλλαξω,γτ δ εχω προβληματα.για μενα οποιος δ εχει προβλημα με ενα παροχο ας μην τον αλλαζει γτ μετα δεν ξερει τι του ξημερωνει :D

• Super Moderators

σε όποιον τύχουν τα χάλια Pings(στον ίδιο ISP εδώ και πολλούς μήνες)? είμαστε σοβαροί ή απλά δεν ξέρουμε από δίκτυα? :o

• Super Moderators

πρώτον δεν παίζω κανένα από τα 2...

δεύτερον...

και τι πάει να πει αυτό? το πρόβλημα παραμένει, το ότι δεν σε απασχολεί δεν σημαίνει ότι εξαλείφεται...

δεν είναι μόνο το online gaming που επηρεάζεται από τα pings, πολλά άλλα πράγματα ξεσκίζονται κανονικότατα...

δλδ το browing και live streaming δεν το θέλουν όλοι? και τα 2 είναι αισχρά στην Forthnet...

ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας...

έκλεισα 2 χρόνια με double play, από αποσυνδέσεις και ταχύτητα download δεν είχα ποτέ παράπονο, αλλά τα pings/browing/streaming καθώς και το support (αν και βελτιωμένο) είναι σκέτη πίκρα

Δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με browing ούτε με live streaming...

Το να λές όμως Μακριά από την Τρισκατάρατη το βρίσκω υπερβολικό..

Anyway, ας μην καταλήξει το topic αν είναι καλή ή όχι η Forthnet..

Την προσφορά την βρίσκω πολύ καλή.

forthnet double play, κλειδωνω στα 23997, πιανω 2.3 mb/sec και μοιραζω σε 6-7 laptop internet καθημερινως χωρις να ειναι αισθητη καμια μειωση ταχυτητας :)

Που κοιμάσαι? Στο DSLam????:lol::lol::lol::lol:

• Super Moderators
Δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με browing ούτε με live streaming...

Το να λές όμως Μακριά από την Τρισκατάρατη το βρίσκω υπερβολικό..

Anyway, ας μην καταλήξει το topic αν είναι καλή ή όχι η Forthnet..

Την προσφορά την βρίσκω πολύ καλή.

πότε είπα μακρυά από την τρισκατάρατη?

αναλόγως τι εννοείς browsing και live streaming, για δες με άλλους ISPs και θα καταλάβεις διαφορά ταχύτητας/απόκρισης

δυστυχώς δεν γνωρίζω αν είσαι στο PC σε ώρες αιχμής που πιτάρει το σύμπαν...εκεί να δεις τραγικά πράγματα

Για όσους λένε ότι είναι οκ το δίκτυο της Forthnet τουλάχιστον από το Σεπτέμβριο του 2008 ας αναρωτηθούν τα παρακάτω:

1) Κάνουν Voip και Video κλήσεις χωρίς σπασίματα

2) Βλέπουν Video μέσω straming χωρίς συνεχές buffering

3) Παίζουν παιχνίδια που απαιτούν χαμηλό ping

4) Έχουν packet loss

5) Πέφτει κάθε λίγο και λιγάκι κάποιο link (βλ. "Μπουγατοtiscali") και σέρνεται στο Σύμπαν

6) Πόσα multiple connection χρειάζονται για να κατεβάσουν ένα αρχείο στο maximum της ταχύτητας

7) Τι τηλεφωνική εξυπηρέτηση έχει η Forthnet. Μήπως σε βάζει να κάνεις ακροβατικά με το router όταν τους παίρνεις να τους πεις για ένα πρόβλημα που είναι διαπιστωμένο πανελλαδικά εκείνη τη στιγμή. Ρίχνουν την ευθύνη πάνω σου ενώ είναι δικό τους το πρόβλημα

8) Πως απαντούν σε ομαδικές καταγγελίες 510 ατόμων που τις θεωρούν προσωπικές και μας βγάζουν τρελούς

9) Πως τι σκαπουλάρουν από την ΕΕΤΤ με τόσα που κάνουν

10) Πως καβαλήσανε το καλάμι και από πρώτοι γίνανε τελευταίοι

11) Πως καταφέρανε να διώξουν πελάτες τους 3+ χρόνων

κλπ κλπ

Υ.Γ.: Για κάποιους το internet μπορεί να είναι άνοιγμα καμιά σελίδας, κανένα e-mail, κανένα video, κατέβασμα από torrents ή Rapidshare (με multiple connection πάντα).Για αυτούς καλή είναι η Τρισκατάρατη (εγώ την είπα έτσι και επιμένω να την λέω). Για όλους τους υπόλοιπους που επιζητούν τα παραπάνω ή μέρος αυτών απλά δεν κάνει. Όπως λέει η Forthnet επιζητούν "εφαρμογές ψυγχαγωγικού χαρακτήρα"

Ακριβος οτι λεει ο Thresh υσχιει για το δικτυο της forthnet....και εγω ετσι...καλες ταχυτητες καμια αποσυνδεση ειχα μονο ενα προβληματακι που λυθηκσε σε 10 λεπτα και ολα οκ... (αντι για 17 κλειδωνα 5 :S) αλλα απο pings και streaming ειναι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...