NteliX Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-090704.html FUJITSU-SIEMENS AMILO PA3553-NV3 Εαν δινει και δυο χρονια εγγυση στο συγκεκριμενο Laptop ειναι Super η προσφορα τους, επισης καλη προσφορα και το SONY ERICSSON W980I PIANO BLACK 3G Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 O επεξεργαστης του FUJITSU ειναι καλος? Σε σχεση με τον T9400 της Intel πως τα παει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NteliX Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 O επεξεργαστης του FUJITSU ειναι καλος? Σε σχεση με τον T9400 της Intel πως τα παει? Νομιζω πως θα βρεις την απαντηση σου εδω http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 δε βλεπω πουθενα Athlon X2 dual core QL-62 2.0ghz στη λιστα που αναφερεις..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snowPrincess Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Πατήστε πάνω στο κινητό να δείτε τι τιμή σας δείχνει... Προσφορά που εξαφανίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Πατήστε πάνω στο κινητό να δείτε τι τιμή σας δείχνει...Προσφορά που εξαφανίζεται. Βαλτο στο καλαθι και μετα βαλε και τον κωδικο που λεει στο newsletter....διαβασε το απτην αρχη....ετσι δουλευει μονο... ειναι για μελη.... Αν επερνα νεο λαπιτοπι θα το τσιμπουσα σιγουρα... amd και παλι amd... και blu ray σε φοβερη τιμη... και οπως λεει σου κανει αμεση αντικατασταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rip Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Βαλτο στο καλαθι και μετα βαλε και τον κωδικο που λεει στο newsletter....διαβασε το απτην αρχη....ετσι δουλευει μονο... ειναι για μελη.... Αν επερνα νεο λαπιτοπι θα το τσιμπουσα σιγουρα... amd και παλι amd... και blu ray σε φοβερη τιμη... και οπως λεει σου κανει αμεση αντικατασταση... Σε εμένα πάντως δε δουλεύει ο κωδικός προσφοράς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Αν επερνα νεο λαπιτοπι θα το τσιμπουσα σιγουρα... amd και παλι amd... και blu ray σε φοβερη τιμη... και οπως λεει σου κανει αμεση αντικατασταση... Πως φαινετε πως δεν εχεις δουλεψει ποτε σου turion.. Οσο συμπαθης μου ειναι η amd τα mobile cpu δεν τα εχει καθολου.. Πολυ περισσοτερη καταναλωση,θερμοτητα και πολυ χειροτερες επιδοσεις σε clock per clock με τους mobile c2d της Intel... Παρολαυτα για 499ευρω μια χαρα ειναι το μηχανηματακι(εαν δεν χρειαζεσαι δυνατο cpu)... Υ.Γ Στον πινακα που δωσατε λογικα θα εβγαζε κατι λιγοτερο απο 1000 αν συγκριθει με τον t5800 που βγαζει 1.100(αν κ εδω που τα λεμε το συγκεκριμενο γραφημα ειναι για τα πανηγυρια...Λογικα λαμβανει υποψη του και ραμ/σκληρο/καρτα γραφικων.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Πως φαινετε πως δεν εχεις δουλεψει ποτε σου turion..Οσο συμπαθης μου ειναι η amd τα mobile cpu δεν τα εχει καθολου.. Πολυ περισσοτερη καταναλωση,θερμοτητα και πολυ χειροτερες επιδοσεις σε clock per clock με τους mobile c2d της Intel... Παρολαυτα για 499ευρω μια χαρα ειναι το μηχανηματακι(εαν δεν χρειαζεσαι δυνατο cpu)... Υ.Γ Στον πινακα που δωσατε λογικα θα εβγαζε κατι λιγοτερο απο 1000 αν συγκριθει με τον t5800 που βγαζει 1.100(αν κ εδω που τα λεμε το συγκεκριμενο γραφημα ειναι για τα πανηγυρια...Λογικα λαμβανει υποψη του και ραμ/σκληρο/καρτα γραφικων.) Πως ειναι δυνατον να λες κατι που δεν ξερεις για τους αλλους?? Τωρα εχω το toshiba a300-1mt ...απο την προσφορα του plaisio.gr πριν απ αυτον ειχα τον hp 6715b.. σε πληροφορω οτι ο hp με 2Χ2gb πετουσε ... καμια σχεση με τον toshiba (σημερα τον εκανα κι αυτον 2Χ2gb) το σκοτωσα σε συναδερφο και ακομα το κλαιω... οταν το βλεπω... απλα τελειο... αλλαξα για αισθητικους λογους... και πλεον πιστευω οτι δεν αξιζει να κοιτας κατι απτο περιβλημα.... γουστα ειναι αυτα... κι οτι πλερωνεις περνεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barbattilas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 το καλό είναι η εγγύηση του και η κάρτα γραφικών. Αλλά εντάξει, ο επεξεργαστής λίγος αδύναμος ειναι. Αλήθεια με αυτή την vga και τo bluray θα πάει πάνω από 1 ώρα το λάπτοπ αν θέλει να δει κάποιος DVD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Πως ειναι δυνατον να λες κατι που δεν ξερεις για τους αλλους??Τωρα εχω το toshiba a300-1mt ...απο την προσφορα του plaisio.gr πριν απ αυτον ειχα τον hp 6715b.. σε πληροφορω οτι ο hp με 2Χ2gb πετουσε ... καμια σχεση με τον toshiba (σημερα τον εκανα κι αυτον 2Χ2gb) το σκοτωσα σε συναδερφο και ακομα το κλαιω... οταν το βλεπω... απλα τελειο... αλλαξα για αισθητικους λογους... και πλεον πιστευω οτι δεν αξιζει να κοιτας κατι απτο περιβλημα.... γουστα ειναι αυτα... κι οτι πλερωνεις περνεις.... Επειδη κ εγω εχω δουλεψει αρκετα laptop,στανταρ σε θεματα αυτονομιας και θερμοκρασιας ειναι πισω οι amd... Pιξε μια ματια κ εδω και ξαναπες μου οτι οι τurion ειναι γρηγοροτεροι σε clock per clock εφαρμογες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Εγω δεν εβλεπα τη clock per clock τιμη του επεξεργαστη... εβλεπα την αποδοση του... γουστα ειναι αυτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.