Προς το περιεχόμενο

PC Με 350€ ( Αν Γίνεται )

pavlos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προσωπικα πιστευω πως το pro θα παιξει με την 3200(εστω κ σε low).

Οποτε +1 στην συνθεση του liopyr αλλα με το CoolerMaster Elite 334 και ας χρειαστει να περιμενεις κ λιγο...

Και μαλλον θα χρειστει να υπερβεις το budget σου οριακα μιας κ λογικα θα χρειαστεις κ dvd-r,keyboard/mouse και ενα σετ ηχειακια..

dvd-r

ηχεια (τιμιοτατα για τα χρηματα τους...)

πληκτρολογιο/ποντικι

Οποτε εχεις αλλα ~50ευρω...

Δεν χρειάζομαι.Έχω:-).

Εγώ ρε παιδιά πάντως έπαιζα με ATI Radeon X1300 που κούμπωνε σε AGP slot και έπαιζα Pro με μέτριες αναλύσεις και δεν είχε και πολλά προβλήματα.Αφού και με το καλό PC μου που παίζω Pro δεν ανεβαίνουν και πολύ οι θερμοκρασίες...B)Πάντως , όπως είπε και ένα παιδι ( μου φαίνεται ο Νίκος:P ) έλεγα να μείνω με την Onboard αρχικά και αν δώ ότι έχω πρόβλημα την αλλάζω...;)

Δημοσ.
Πάντως , όπως είπε και ένα παιδι ( μου φαίνεται ο Νίκος:P ) έλεγα να μείνω με την Onboard αρχικά και αν δώ ότι έχω πρόβλημα την αλλάζω...;)

Ότι θέλεις κάνεις αλλά θα την αλλάξεις στο πρώτο δίωρο που θα το δουλέψεις αν δεν την βάλεις...:P

Δημοσ.
Δεν χρειάζομαι.Έχω:-).

Εγώ ρε παιδιά πάντως έπαιζα με ATI Radeon X1300 που κούμπωνε σε AGP slot και έπαιζα Pro με μέτριες αναλύσεις και δεν είχε και πολλά προβλήματα.

Για ποιο pro μιλάμε;

Είναι απίθανο να παίξεις το 08-09 με Χ1300 και playable framerate.

Αφού και με το καλό PC μου που παίζω Pro δεν ανεβαίνουν και πολύ οι θερμοκρασίες...B)

Οι θερμοκρασίες τι σχέση έχουν;

Δημοσ.
Για ποιο pro μιλάμε;

Είναι απίθανο να παίξεις το 08-09 με Χ1300 και playable framerate.

Οι θερμοκρασίες τι σχέση έχουν;

Εννοώ οτι δεν είναι κανένα βαρύ παιχνίδι που να σηκώνει καμιά τρελή απαίτηση...

Δημοσ.

Δεν είναι απαιτήσεων αλλά δεν παίζει και με ότι κάρτα να ναι..Πάρε εσύ την Onboard δοκίμασέ το απλά να μην περιμένεις πολλά εκ τον προτέρων..να είσαι έτοιμος και για άλλα χρήματα..και αν δεν έχεις πρόβλημα..απλά τα γλίτωσες.:-)

Δημοσ.

Παντως ο αδερφος μου παιζει Pro με αυτη την onboard..

Βεβαια δεν ξερω με τι settings αλλα σε 19αρα οθονη..

Ας κανει μια δοκιμη ομως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...