Dimitris1948 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 http://www.plaisio.gr/productrmapreview.aspx?product=1025112&catalog=12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 i lοl'd hard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 To περίεργο-αστείο κλπ. πού είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 To περίεργο-αστείο κλπ. πού είναι; Μα είναι δυνατόν τόσο φθηνό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Φυσικά. Stock. Το ρισκάρεις; Εγώ για κανένα λόγο πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Φυσικά. Stock. Το ρισκάρεις; Εγώ για κανένα λόγο πάντως. Σίγουρα? Μηπως κάνουν λάθος? Να ήταν γύρω στα 200 εντάξει, αλλά αυτό είναι κάπως υπερβολικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 είπαμε stock αλλα όχι και έτσι, τώρα είναι ποιο φτηνό από το psp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Σίγουρα? Μηπως κάνουν λάθος? Να ήταν γύρω στα 200 εντάξει, αλλά αυτό είναι κάπως υπερβολικό... Όταν με 260€ το βρίσκεις πλέον καινούριο, (έστω με 20Gb hdd) ποιός θα δώσει 200€ για stock; Εγώ ξαναλέω, 130€ για stock κονσόλα δεν θα έδινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis3 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Καλυτερα 130 στην τσεπη ή με αλλα 50 ενα καινουργιο xbox.Για στοκ δε νομιζω οτι παει παραπανω η τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 εχασα το θεμα και δεν το εβρησκα στο φορουμ (λεω παει θα επαθα τπτ ,ειναι και η ωρα τετοια) παιχνιδομηχανη ειδικα αυτο το θυριο τοσο λιγα μπα ... θα εχει φαει και κανα δυο επισκευες ,ξεχνα και την εγκυηση και ασε που δεν θα πάρεις 2-3 παιχνιδια δωρο +1 χειρηστιριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoscyp Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Αν δεχτουμε οτι οι συσκευες χαλασαν και επισκευάστηκαν γιατι δεν επιστράφηκαν στους πρωτους χρηστες και πωλουνται σαν stock?Και αν ηταν τοσο χαλασμενες ωστε να μην επιστραφουν στους πρωτους χρηστες γιατι η Sony δε τις κρατησε(γιατι αυτη τις φτιαχνει οχι το πλαισιο)και τις εδωσε φτιαγμενες στο πλαισιο?και αν υποθεσουμε οτι χαλασαν σημαινει οτι επισκευαστήκαν με νεο dvd-rom ή πλακετα(καλυτερα κιολας πιο νεα)δε πιστευω να βαλαν κολλητήρι να φτιαξαν καμια αντισταση και να τα πουλουν πισω. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ΕΓΩ πιστευω(επαναλαμβανω το εγω κατ εμενα κτλ)οι συσκευες ειναι λιγα απουλητα κομματια (το 40gb αποσυρθηκε απο το 2007 ) χωρις κανενα καλωδιο ή manual Για μενα ειναι προσφορα για καποιο που παντα ηθελε αλλα δεν ειχε λεφτα(φοιτητη,μαθητη)και μακαρι να μπορουσα αυριο να παω Κατ'εμενα οσοι πατε αυριο μη παρετε ο καθενας απο 5 κοματια και να τα πουλατε 250 ευρω πουλωντας μουρι εγω ο επιχειρηματίας αφηστε να παρουν και αλλοι απο ενα που το εχουν αναγκη ps: το χειρηστιριο αναφερεται στη περιγραφη οτι περιλαμβανεται αλλωστε δε νομιζω να λογιέτε παρελκόμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgt Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 ^ To προϊόν μπορεί να είναι χωρίς συσκευασία, επισκευασμένο ή χωρίς παρελκόμενα. Η εγγύηση, η περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται μπορεί να μην ισχύουν Μιλάμε για το stock house του Πλαισίου και όχι για ξεστοκάρισμα που κάνει το Πλαίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Αν δεχτουμε οτι οι συσκευες χαλασαν και επισκευάστηκαν γιατι δεν επιστράφηκαν στους πρωτους χρηστες και πωλουνται σαν stock?Και αν ηταν τοσο χαλασμενες ωστε να μην επιστραφουν στους πρωτους χρηστες γιατι η Sony δε τις κρατησε(γιατι αυτη τις φτιαχνει οχι το πλαισιο)και τις εδωσε φτιαγμενες στο πλαισιο?και αν υποθεσουμε οτι χαλασαν σημαινει οτι επισκευαστήκαν με νεο dvd-rom ή πλακετα(καλυτερα κιολας πιο νεα)δε πιστευω να βαλαν κολλητήρι να φτιαξαν καμια αντισταση και να τα πουλουν πισω. Ένα τυχαίο παράδειγμα: Αγοράζει κάποιος PS3. Tου χαλάει την τρίτη μέρα. Δεν δέχεται επισκευή, παίρνει τα λεφτά του πίσω ή βρίσκει λύση με πιστωτικό π.χ Η κονσόλα επισκευάζεται (κάποια στιγμή), αλλά φυσικά δεν μπορεί να πουληθεί ως καινούρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 πεζή να είναι τυπογραφικό λάθος??? όπως αυτό http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=322893 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 πεζή να είναι τυπογραφικό λάθος??? όπως αυτό http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=322893 Όχι, δεν νομίζω. Πιθανότατα είναι σωστή η τιμή, και φυσιολογική μου φαίνεται για stock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.