giwrgos_p Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Γεια σας, θελω να μου πει καποιος αν μπορει πως να φτιαξω εναν torrent tracker και τι ακριβως ειναι το Hosting και το Hosting mail?Ευχαριστω εκ των προτερων.
neon50 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ειναι σαν να ρωτας : Γειά σας, θέλω να που πεί κάποιος αν μπορεί πως να φτιάξω μια ατομικά βόμβα και τι ακριβώς είναι ο πυρήνας και τη η πυρηνική σχάση?Ευχαριστω εκ των προτερων. Αμα δεν ξες που παν τα 4 γιατι σκεφτεσαι κατι τετοιο??
Blondeamon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Απλα δεν μπορείς, ειναι πολυ προχωρημενο αντικειμενο για καποιον που δεν ξερει.
giwrgos_p Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Κοιταξτε να δειτε, δεν υπαρχει τιποτα που να μην μπορει να κανει καποιος αν το θελει.Επισεις με εναν καλο οδηγο ολα γινονται.
j11h Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Κοιταξτε να δειτε, δεν υπαρχει τιποτα που να μην μπορει να κανει καποιος αν το θελει.Επισεις με εναν καλο οδηγο ολα γινονται. Το προβλημα δεν θα ειναι τοσο μεγαλο να φταιξεις τον tracker-ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον-αλλα το να μπορεις να διορθωνεις τα προβληματα που θα παρουσιαζονται σε αυτον και στους φιλοξενουμενους του tracker.
giwrgos_p Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Φίλε μου j11h πράγματι μπορεί να μην μπορέσω να αντεπεξέρθω στις απαιτήσεις που θα έχει tracker. Καθώς επίσης μπορεί να μην έχω κανένα πρόβλημα. Αν δεν δοκιμάσω δεν μπορώ να ξέρω τι θα γινει.
j11h Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Καθώς επίσης μπορεί να μην έχω κανένα πρόβλημα. Αυτο μην το πολυ πιστεψεις.Στα λιγα χρονια που δουλευω pc τα προβληματα παντα ηταν πολλα και ωρες ωρες θελεις να πεταξεις ολο το κουτι απο το παραθυρο.Σιγουρα με το να δοκιμασεις ειναι καλυτερα,γιατι ετσι θα ξερεις,αλλα δεν και κατι ευκολο.Επισης,φανταζομαι οτι ξερεις το τι γινετε τελευταια περι πνευματικων δικαιοματων και p2p δικτυα!
Meraklis56 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 http://www.google.gr/search?hl=en&q=how+to+make+a+torrent+tracker&btnG=Google+Search&aq=2&oq=how+to+make+a+torrent+ το google εχει τοσα αποτελέσματα.καλη προσπάθεια
giwrgos_p Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ευχαριστω Meraklis56.j11h οταν λεω μπορει να μην εχω κανενα προβλημα ενοω οτι μπορει να μην εχω κανενα προβλημα να τα λυσω γιατι το μονο σιγουρο ειναι οτι θα υπαρξουν προβληματα.Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον.
greekboy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 καλα μην ενθουσιαζεσαι παντως με το να φτιαξεις τρακερ,γιατι 1)αυτο που ειπε ο neon 2)δυσκολα θα "ποιασει" και το πιο πιθανον ειναι να απογοητευτεις και να το αφησεις 3)πολλα τα εξοδα,πρεπει να βαλεις καμποσα λεφτα απο την τσεπη σου για να γινει σωστα,και απειρο χρονο
Dimitris1948 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 τι νομίζεις ότι είναι το torrent tracker ρε? κανένα παιχνιδάκι?, δεν έχω τίποτα να κάνω ας κάνω κανένα torrent tracker να περάσει η ώρα? http://en.wikipedia.org/wiki/BitTorrent_tracker
giwrgos_p Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Συμφωνω greekboy αλλα ποτε δεν ξερεις τι θα γινει.
Members gsarig Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Members Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δεν φαντάζομαι πως είναι αρκετό, αλλά είναι μια αρχή υποθέτω: http://pcsplace.com/tutorial/how-to-make-a-torrent-tracker/
greekboy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Συμφωνω greekboy αλλα ποτε δεν ξερεις τι θα γινει. εκτος αν εχεις κατι πολυ εξαιρετικο στο μυαλο σου και ενα παρα πολυ καλο coder δεν θα εχει καμια ελπιδα, και δεν το λεω για εσενα,οποιος και να φτιαξει τωρα πρεπει να προσφερει κατι το καινουργιο και πρωτοτυπο(αν και πιστευω εχουν καλυφθει τα παντα) γιατι general υπαρχουν 1241241421 ( και βαζω και τους ελληνικους μεσα,καθως και σε αυτους δεν υπαρχει καποιο ειδος που να λειπει)
G.U.S+ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Mπορείς να ξεκινήσεις από εδώ http://bvlist.com/top-tracker-sources/ Θα χρειαστείς επίσης χρήματα για τον server και ώρες από τον ελεύθερο σου χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.