Προς το περιεχόμενο

Πως να φτιάξω torrent tracker?

giwrgos_p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θελω να μου πει καποιος αν μπορει πως να φτιαξω εναν torrent tracker και τι ακριβως ειναι το Hosting και το Hosting mail?Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Ειναι σαν να ρωτας : Γειά σας, θέλω να που πεί κάποιος αν μπορεί πως να φτιάξω μια ατομικά βόμβα και τι ακριβώς είναι ο πυρήνας και τη η πυρηνική σχάση?Ευχαριστω εκ των προτερων.

Αμα δεν ξες που παν τα 4 γιατι σκεφτεσαι κατι τετοιο??

Δημοσ.

Κοιταξτε να δειτε, δεν υπαρχει τιποτα που να μην μπορει να κανει καποιος αν το θελει.Επισεις με εναν καλο οδηγο ολα γινονται.

Δημοσ.
Κοιταξτε να δειτε, δεν υπαρχει τιποτα που να μην μπορει να κανει καποιος αν το θελει.Επισεις με εναν καλο οδηγο ολα γινονται.

Το προβλημα δεν θα ειναι τοσο μεγαλο να φταιξεις τον tracker-ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον-αλλα το να μπορεις να διορθωνεις τα προβληματα που θα παρουσιαζονται σε αυτον και στους φιλοξενουμενους του tracker.

Δημοσ.

Φίλε μου j11h πράγματι μπορεί να μην μπορέσω να αντεπεξέρθω στις απαιτήσεις που θα έχει tracker. Καθώς επίσης μπορεί να μην έχω κανένα πρόβλημα. Αν δεν δοκιμάσω δεν μπορώ να ξέρω τι θα γινει.

Δημοσ.
Καθώς επίσης μπορεί να μην έχω κανένα πρόβλημα.

Αυτο μην το πολυ πιστεψεις.Στα λιγα χρονια που δουλευω pc τα προβληματα παντα ηταν πολλα και ωρες ωρες θελεις να πεταξεις ολο το κουτι απο το παραθυρο.Σιγουρα με το να δοκιμασεις ειναι καλυτερα,γιατι ετσι θα ξερεις,αλλα δεν και κατι ευκολο.Επισης,φανταζομαι οτι ξερεις το τι γινετε τελευταια περι πνευματικων δικαιοματων και p2p δικτυα!

Δημοσ.

Ευχαριστω Meraklis56.j11h οταν λεω μπορει να μην εχω κανενα προβλημα ενοω οτι μπορει να μην εχω κανενα προβλημα να τα λυσω γιατι το μονο σιγουρο ειναι οτι θα υπαρξουν προβληματα.Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον.

Δημοσ.

καλα μην ενθουσιαζεσαι παντως με το να φτιαξεις τρακερ,γιατι

1)αυτο που ειπε ο neon

2)δυσκολα θα "ποιασει" και το πιο πιθανον ειναι να απογοητευτεις και να το αφησεις

3)πολλα τα εξοδα,πρεπει να βαλεις καμποσα λεφτα απο την τσεπη σου για να γινει σωστα,και απειρο χρονο

Δημοσ.
Συμφωνω greekboy αλλα ποτε δεν ξερεις τι θα γινει.

εκτος αν εχεις κατι πολυ εξαιρετικο στο μυαλο σου και ενα παρα πολυ καλο coder δεν θα εχει καμια ελπιδα, και δεν το λεω για εσενα,οποιος και να φτιαξει τωρα πρεπει να προσφερει κατι το καινουργιο και πρωτοτυπο(αν και πιστευω εχουν καλυφθει τα παντα) γιατι general υπαρχουν 1241241421 ( και βαζω και τους ελληνικους μεσα,καθως και σε αυτους δεν υπαρχει καποιο ειδος που να λειπει)

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...